Dodaj do ulubionych

pomoc w interpretacji

17.07.13, 19:38
Witam serdecznie Panie Januszu czytałam Pana wypowiedzi na forum i próbowałam obliczyć liczbę adresu (Relaksowa 9m6) wychodzi 57 czyli 3. I faktycznie w domu jest jak we młynie ciągle ktoś jest nie da się odpocząć, ale i finansowo nie ma rewelacji tym bardziej ,że w strefie bogactwa jest przestrzeń odjęta . Mieszkam z nowym partnerem ( jest numerologiczną 11, ja 7), ale odkąd tu mieszkamy pogorszyło się finansowo, natomiast między nami układ się bardzo dobrze , co dodać do numery by nie pogorszyć stosunków między nami a polepszyć sytuację finansową ?
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: pomoc w interpretacji 20.07.13, 16:42
      Witaj
      iridi13 napisał(a):

> Witam serdecznie Panie Januszu czytałam Pana wypowiedzi na forum i próbowałam o
      > bliczyć liczbę adresu (Relaksowa 9m6) wychodzi 57 czyli 3. I faktycznie w domu
      > jest jak we młynie ciągle ktoś jest nie da się odpocząć, ale i finansowo nie ma
      > rewelacji tym bardziej ,że w strefie bogactwa jest przestrzeń odjęta . Mieszka
      > m z nowym partnerem ( jest numerologiczną 11, ja 7), ale odkąd tu mieszkamy pog
      > orszyło się finansowo, natomiast między nami układ się bardzo dobrze , co dodać
      > do numery by nie pogorszyć stosunków między nami a polepszyć sytuację finansow
      > ą ?

Ósemka odpowiada za pomnażanie dóbr materialnych, tak więc należy nakleić na drzwiach wejściowych do mieszkania literkę E, co w rezultacie da nam 8.
      Pozdrawiam
      • rowerek2010 Re: pomoc w interpretacji 22.07.13, 21:19
        trzeba dokleic litere ? a nie mozna dopisac cyfry zeby bylo owa 8 ?
        • janus50 Re: rowerek2010 25.07.13, 23:24
          rowerek2010 napisała:

> trzeba dokleic litere ? a nie mozna dopisac cyfry zeby bylo owa 8 ?

Dodawanie w takim przypadku cyfry nie jest korzystne, gdyż cyfra nie działa tak skutecznie jak litera. Litera o wiele silniej oddziałuje na podświadomość osoby ją postrzegającej. Cyfra natomiast tworzy swego rodzaju zbiór z cyfrą oznaczającą nr. mieszkania. W teorii daje taki sam wynika jak dodana litera, jednak litera zawsze będzie tworzyła wyraźny dodany element. Ponadto sam glif litery ma swoją energetykę, która wynika ze specyfiki składających się na niego linii i krzywych, zamknięcia i otwarcia itd.
          Pozdrawiam
      • iridi13 Re: pomoc w interpretacji 25.07.13, 20:19
        Dziękuję za pomoc. Mam tylko jeszcze pytanie czy ta zmiana nie pogorszy naszych relacji w związku. Pozdrawiam
        • janus50 Re: pomoc w interpretacji 25.07.13, 23:27
          Witaj ponownie
          iridi13 napisał(a):

> Dziękuję za pomoc. Mam tylko jeszcze pytanie czy ta zmiana nie pogorszy naszych
          > relacji w związku. Pozdrawiam

Teoretycznie nie powinno. W praktyce trudno to określić, bo jeśli uczucie pomiędzy dwiema osobami jest silne, to żadna wibracja adresu tego nie zmieni. Kiedy jest słabe, wówczas nawet mały kamyk może uruchomić lawinę.
          Z drugiej strony, trudno jest mieć ciastko i zjeść ciastko. Nie da się ustawić adresu tak, by był dobry na wszystko.
          Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka