Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

3 pokoje w Warszawie

25.10.03, 11:42
    Chciałbym wynająć trzypokojowe mieszkanie w stolicy. W wieżowcu. Parter
    odpada. Jak kształtują się ceny? Czy przyjęło się pobierać kilkumiesięczny
    czynsz z góry i kaucję zwrotną? Czy młoda osoba nie będzie budzić podejrzeń
    wynajmując trzy pokoje?

z góry dzięki za sugestie
    pozdrawiam
    absorb
    Obserwuj wątek
      • absorb Re: 3 pokoje w Warszawie 29.10.03, 21:45
        Liczyłem po cichu, że ktoś wtajemniczony wypowie się! Czy jestem naiwny?
        • Gość: anonim Re: 3 pokoje w Warszawie IP: 62.233.166.* 30.10.03, 09:42
          dlaczego ma wzbudzać podejrzenia, no chyba, że chcesz tam prowadzić
          działaność, która nie spodoba się sąsiadom. Bo tak to brzmi, skoro masz już
          jakieś obiekcje.
          • absorb Re: 3 pokoje w Warszawie 06.11.03, 11:18
            Niee.. nie o to chodzi. Tylko mi się wydaje, że ludzie boją się wynajmować
            studentom (nawet tym ułożonym i ładnie uczesanym ;- >. Wynajmą pojedynczemu
            studentowi 3 pokoje czy powinien przyjść ze studentką?
            • Gość: anonim Re: 3 pokoje w Warszawie IP: 62.233.166.* 06.11.03, 13:51
              studentka ze studentem razem to jeszcze gorzej, dopiero rodzi się podejrzenie
              co będzie dalej, może ślub, a potem dzieci i co zrobić z takimi ludzmi jak nie
              będą chcieli się wyprowadzić i nie daj boże nie będą płacić za mieszkanie,
              przecież nie można ich wyrzucić, co na to opinia publiczna - to dopiero
              problem. A tak poważnie, to nie widze problemu, żebyś nie wynajął takiego
              mieszkania jak chcesz, tylko po co ci takie duże, przecież to strasznie
              kosztuje, nie szkoda ci pieniędzy. jak masz taką kase to już lepiej zainwestuj
              we własne.Pozdrawiam.
              • absorb Re: 3 pokoje w Warszawie 06.11.03, 22:08
                Proszę mi wyjaśnić po co ludzie w ogóle zgłaszają fakt wynajmu? Przcież można
                się umówić z podjemcą a w razie niepłacenia zadzwonić na policję i powiedzieć,
                że jacyś wariaci wprowadzili się do mieszkania. Nie są zameldowani a mieszkają.
                Pewnie czegoś nie rozumiem, prawda? P.S. Szukam umeblowanych 3 pokoi, najlepiej
                gdzieś w wieżowcu (lubię podziwiać panoramę blokowiska) - od połowy listopada.
      • Gość: Gość: egi Re: 3 pokoje w Warszawie IP: 62.233.166.* 06.11.03, 14:47
        będą 3 pokoje do wynajęcia
        Autor: Gość: egi IP: *.internetdsl.tpnet.pl
        Data: 05.11.2003 11:05 + odpowiedz na list

-------------------------------------------------------------------------------
        -
        Najpóźniej od nowego roku zwolni się do wynajęcia 3 pokojowe mieszkanie na
        Mokotowie (skrzyzowanie Wołoskiej i Racławickiej). Czy są potencjalni
        zainteresowani?

• Gość: egi Re: 3 pokoje w Warszawie IP: 62.233.166.* 06.11.03, 14:49
        Cena moze byc ustalana z wlascicielem, ja wynajmuje na specjalnych prawach.
        Ale na pewno nie mniej niz 1600 (tak podejrzewam). PO prostu nie chcial mi
        powiedziec ile sobie zazyczy "normalnie".
        • Gość: brenda Re: 3 pokoje w Warszawie IP: *.pl.ibm.com / *.de.ibm.com 07.11.03, 10:06
          Ja biorę tylko 800 zł + opłaty. Tyle, że było tylko częsciowo umeblowane i bez
          AGD
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka