Gość: loooopez_7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 20:16 jaka jest wasza opinia?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: loooopez_7 Re: SGH CZY UW??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 20:23 dlaczego??wybierasz sie tam??;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: SGH CZY UW??? IP: *.herc.net.pl / *.herc.net.pl 23.05.05, 20:51 SGH - to najlepsza uczelnia ekonomiczna w kraju i jedna z lepszych w Europie. Przecież rankingi nie kłamią. Odpowiedz Link Zgłoś
rosquito Re: SGH CZY UW??? 23.05.05, 21:07 SGH lepsze, ale nie każdy ma szansę, żeby się tam dostać. Ja staram się na UW, bo na SGH szkoda mi po prostu tych 80 zł. Tzn. w sumie jeszcze się waham, ale raczej zostanę przy tej decyzji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: SGH CZY UW??? IP: *.olsztyn.mm.pl 23.05.05, 21:10 ja nie chce isc na sgh i składam tylko na uw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krypton Sgh IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 21:21 SGH ma lepszą renomę wśród pracodawców. Cykl kształcenia jest lepszy samemu możesz wybrać jakich przedmiotów kiedy się uczyć Odpowiedz Link Zgłoś
rosquito Re: Sgh 23.05.05, 21:44 > SGH ma lepszą renomę wśród pracodawców. Jeśli chodzi o ekonomię to fakt, że SGH jest najlepsza, ale jeśli o renomę w ogóle - dyplom UW jest bardzo wysoko, niezależnie w jakiej specjalizacji etc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jestem_na_UW Re: SGH CZY UW??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 21:56 Jestem na IIroku na WNE UW. Krótko: SGH jest bardziej praktyczne, renomowane i nastawione na sukces. Skutek: ludzie mniej przyjaźni, trudniej się dostać, uczysz się bardziej specjalistycznie, łatwiej o pracę(jak zawsze-zależy od człowieka). Na UW więcej teorii i trudniejsza matma ale masz solidne podstawy. UW lepsze np.w ekonometrii(rynek ubezpieczeń stoi otworem). A ludzie są tu super! Jeśli dostaniesz sie na SGH -trudno ;), ale nie rezygnuj. Odpowiedz Link Zgłoś
rosquito Re: SGH CZY UW??? 23.05.05, 22:00 co do SGH to właśnie słyszałem, że większość tamtejszych studentów to ludzie hmm... troszkę dziwni. :) Odpowiedz Link Zgłoś
drobiazg_lesny Re: SGH CZY UW??? 24.05.05, 10:58 uw, bo na shg nie ma kierunków humanistycznych..;P Odpowiedz Link Zgłoś