Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Cyklinowanie...

IP: 217.96.10.* 25.11.03, 16:31
    Stałam się szczęśliwym posiadaczem niewielkiego mieszkanka, a wraz z nim
    parkietu w nienajlepszym stanie... Może ktoś z was się ostatnio też musiał
    cyklinować i może mi polecić jakiegoś dobrego fachowca na już??????? ile
    płaciliscie za 1 m2? Gdy dzwonię z zapytaniem ile kosztuje wycyklinowanie 1
    m2- dostaje inforamcję z rozrzutem od 8 zł do 25 zł.
    Obserwuj wątek
      • cwib Re: Cyklinowanie... 25.11.03, 17:27
        No tak, z tym że możliwe sa jeszcze wyższe ceny. Wszystko zależy od tego co
        lezy na podłodze, ile metrów, w jakim stanie, jak są zakamarki to drożej.
        Jeśli mogę prosić to proszę o więcej danych no i jeszcze gdzie?
        A co po cyklinowaniu?
      • Gość: Alberto Re: Cyklinowanie... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.11.03, 09:02
        Byłem w identycznej sytuacji jak Ty miesiąc temu. Do cyklinowania było 19 m2.
        Zadzwoniłem, zamówiłem i zostało zrobione. Przyjechało 3 panów, wypili po
        kawie, załatwili temat zadowalająco (nie jestem fachowcem ale podoba mi się
        wykonanie). Kosztowało to mnie 19 PLN brutto za metr plus oczywiście lakier,
        który kupili na mój rachunek. Ja tylko wybierałem czy ma być "chemia" jak
        kiedyś sie używało, czy też "ekologia", obecnie na topie ale 2 razy droższa.
        Podobno lakier ekologiczny jest trwalszy, lepiej wydobywa kolor drewna na
        parkiecie, na drugi dzień można już po nim chodzić, choć tylko w skarpetkach no
        i nie śmierdzi. Cena 8-12 PLN za metr jest podejrzana: albo to jest cena netto,
        albo cena tylko cyklinowania bez szpachlowania i lakierowania. Jak masz ochotę
        skorzystać z usług tych panów to moge Ci podać namiary na nich. Pzdr.
        • robdej Re: Cyklinowanie... 21.04.13, 19:58
          Na tej stronie masz namiar na dobrego parkieciarza z Warszawy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka