Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

jak pomalować??

IP: *.mikolow.net 19.05.09, 14:06
    właśnie zabieramy się z narzeczonym za remont domu.I wszystko byłoby ok gdyby
    nie olbrzymi jak dla mnie pokój.Wymyśliłam że zrobimy tam jadalnie i
    salon.Niestety nie potrafię się zdecydować co do koloru ,gdyż jedna połowa
    pokoju jest jasna a do drugiej światło ledwo dociera.Jak mam pomalować ściany
    żeby pokój nie był ponury??nie chce go malować tylko na biało:( strasznie
    podoba mi sie ciemny fiolet i np.kolor śmietankowy albo kremowy...
    Obserwuj wątek
      • Gość: ff Re: jak pomalować?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.09, 17:03
        jest piekny kremowy kolor z gotowych farb Beckersa, mamy pomalowany salon i
        nawet zimą jest wystarczająco jasno
        • Gość: allyy Re: jak pomalować?? IP: *.mikolow.net 19.05.09, 17:53
          mogłabym prosić o fotke jak to wygląda juz na ścianie??
      • Gość: Agatka Re: jak pomalować?? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.10.09, 10:35
        Ja tam na malowaniu się znam tyle co nic, ale tutaj znalazłam ciekawy i w wesoły materiał o malowaniu
      • Gość: Canvas Re: jak pomalować?? IP: *.chello.pl 13.04.10, 01:38
        Na prawdę musisz malować ? Może lepiej coś zawiesić ? Np. obraz drukowany na płótnie ? Firma Mama Studio oferuje właśnie druk wielkoformatowy , w tym druk fototapet , druk na płótnie canvas , druk na folii , druk naklejek , czy druk plakatów ! Idealna alternatywa dla malowania .
      • Gość: Natasza Re: jak pomalować?? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.04.10, 13:25
        Skoro pokój jest duży, to pomysł połączenia jadalni i salonu będzie bardzo
        trafny. Możesz też na przykład zestawić ze sobą dwa a nawet trzy różne kolory,
        wtedy przy odpowiednio dobranych barwach problem słabego oświetlenia powinien
        zniknąć. Macie meble czy wszystko od zera planujecie? Bo jeśli od podstaw to nie
        bójcie się zabawy z kolorami. Z mojej strony polecam Barwy natury, tyle fajnych
        kolorów maja, że bez problemu coś wybierzecie.
        • ola_pozytywna Re: jak pomalować?? 21.04.10, 15:23
          Nataszo, ten wątek ma prawie rok...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka