Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Czy możecie polecić jakąś firmę od okien PVC.

IP: 95.108.12.* 27.06.09, 17:12
    Czy możecie polecić jakąś firmę od okien PVC.
    Czy ma ktoś jakieś opinie nt firmy WINGLOB z ul. Hetmańskiej?
    Obserwuj wątek
      • majlo776 Re: Czy możecie polecić jakąś firmę od okien PVC. 07.07.09, 00:21
        jęsli producenta to moge podac oknoplast dobroplast i sokółka
        co do sprzedawców to najlepiej sprawdzać na stronie producenta.
        • Gość: Jako Re: Czy możecie polecić jakąś firmę od okien PVC. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.09, 11:22
          A co powiecie na takie okna ?
          www.stolarka.org.pl/index.php?s1=swf591&vl=0
          • Gość: mar_378 Empol fabryka okien IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.10.09, 21:05
            jeżeli na Dolnym Śląsku to polecam w fabrycznych salonach
            okna wrocław,po za Dolnym Śląskiem można dostać te
            okna już tylko przez pośredników
            • majlo776 Re: Empol fabryka okien 02.12.09, 12:17
              szkoda ze fabryka sprzedaje bezpośrednio klientom, w ten sposób robicie koło
              pióra swoim stałym klientom, opłaci się??
              • 0tolerance Re: Empol fabryka okien 03.12.09, 16:51
                Najlepiej zapytać specjalistów. Ludzie z
                multizakupy.pl doskonale wiedzą czego komu
                potrzeba, chętnie wysłuchają, doradzą. Sklep ma bardzo konkurencyjne ceny,
                prawie jak hurtownia, więc myślę, że warto ich uwzględnić!
                • Gość: Norek Re: Empol fabryka okien IP: 80.54.24.* 06.07.10, 10:37
                  OK multizakupy, fajnie wszystko, tylko co innego wiedza producenta a co innego
                  wiedza pana który sprzedaje również meble i inne wyposażenie.
                  Ja tam wolę jednak pozostać przy firmie empol opinie mają dobrą, a do
                  multizakupy się zgłoszę po co innego, bo w sumie ciekawa oferta, ale to za kilka
                  miesięcy :)
              • Gość: zoja Re: Empol fabryka okien IP: *.147.10.68.nat.umts.dynamic.eranet.pl 14.02.10, 21:46
                nie wiem w czym problem, je się cieszę że mogę kupić bezpośrednio w fabryce
                okien, przynajmniej jestem pewna że bedzie zrobione tak jak trzeba, mam pewność
                gwarancji, tym bardziej że chodziłam po różnych firmach i nigdzie nie dali mi 7
                lat gwarancji - dla mnie to ważne.
      • Gość: pirhim Re: Czy możecie polecić jakąś firmę od okien PVC. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.09, 12:07
        Domyślam sie że w Tucznie .
        Ale tam nie ma ul. Hetmańskiej .
        Ale zobacz w Pirchimiu tam jest Hetmańska .
      • Gość: xyz tak , microsoft IP: *.sumernet.pl 15.02.10, 12:33
      • Gość: Norek Re: Czy możecie polecić jakąś firmę od okien PVC. IP: 80.54.24.* 06.07.10, 10:40
        Jak już niżej pisałem, polecam empol opinie mają dobrą, ale nie wątpię że są
        lepsi na rynku, ale na dolnym śląsku to jednak chyba oni mają najlepszy towar.
        Zresztą każdy niech sam się pofatyguje do kilku firm, bo jak się coś poleci, a
        potem się coś sypnie, to będą pretensje, a tak to tylko do siebie można mieć :)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka