Dodaj do ulubionych

Niewinna znajomosc

04.09.22, 18:49
Ogloszenie skierowane jest do kogos w przedziale wiekowym 18-30 lat. Do tej pory brakowalo mi smialosci by sprobowac relacji z osoba tej samej plci ale dosc czesto o tym fantazjuje. W zwiazku z czym szukam wylacznie kogos kto jeszcze NIGDY nie przeszedl inicjacji.

Cos o mnie jestem mlodym facetem (26 lat) i nie mam w sobie za duzo odwagi by prowadzic dlugie konwersacje. Preferuje wiec wspomagac sie roznymi uzywkami gdy jestem w towarzystwie innych. Mam jednak nadzieje ze uda nam sie zgrac w tematach. Wtedy bedziemy mogli rozwinac dluzsza dyskusje (ogolnikowa tematyka nerdow, czyt.: fantastyka, sc-fi, psychologia, filozofia, gry wideo). Swietnie czuje sie w towrzystwie spokojnch osob o cechach introwertycznych.

Jezeli to ogloszenie zwrocilo Twoja uwage napisz do mnie pod adresem: "virgo.shy.seeker @ gmail . com" (adres bez znakow specialnych, tj.: ", oraz spacja). Zapraszam do kontaktu glownie osoby niesmiale, ewentualnie zainteresowane jednorazowym spotkaniem.

---
Zaznaczam nie szukam nikogo doswiadczonego, jako ze sam jestem zielony w tym temacie. Nie pisz do mnie jezeli liczysz na trwala relacje. Wymiana zdjec i zbyt osobistych szczegolow calkowicie odpada. Twoj wiek ma dla mnie znaczenie.
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka