grek_30 07.06.06, 23:22 Ten sklep jest wielka porażką. Należy go zastąpić innym Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patigos Re: Bojkot Alberta 08.06.06, 08:41 TAK! Najlepiej go zburzyć prawda? Wszędzie znajdą się ludzie, którym ciągle coś przeszkadza. Dajmy im czas, może się dotrą... Odpowiedz Link Zgłoś
100zl Re: Bojkot Alberta 08.06.06, 09:20 W środku na scianie na przeciw kas wisi takie cos gdzie mozna sobie spisac swoje uwagi, żale i cos tam jeszcze.Może warto zrobić takie coś w ich kierunku i zobaczyć czy coś z tego wyniknie na przyszłość.Proponuję zrobić to w domu i tam im zostawic:) Odpowiedz Link Zgłoś
pamela123 Re: Bojkot Alberta 08.06.06, 09:41 Trzeba przyznac ze ceny sa delikatnie mowiac niestey zawyzone Bez przesady niektore nawet 30% Odpowiedz Link Zgłoś
qlka05 Re: Bojkot Alberta 08.06.06, 14:31 no właśnie jest skrzynka skarg i zażaleń to tam należy chyba kierować swoje uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
madziaki Re: Bojkot Alberta 29.07.06, 10:10 A ceny na półce są zupełnie inne niż w kasach :( Odpowiedz Link Zgłoś
qlka05 Re: Bojkot Alberta 08.06.06, 14:29 thja, najlepiej na taki żeby wszystko było za free a wózek to żeby się sam napełniał i podjeżdżał pod drzwi do domu. O.o Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkanka.oe Re: Bojkot Alberta 08.06.06, 19:02 No, niektórym to nie da sie dogodzić. A ja bardzo cieszę sie z Alberta. Wreszcie nie musze wozić siat z miasta. I jeśli czegoś zapomnę kupić - wiem, że albert jest blisko ;-} I całe szczęście!!! Odpowiedz Link Zgłoś
janravic Re: Bojkot Alberta 08.06.06, 22:29 W jakich godzinach otwarty ten Albert i ile dni w tygodniu? Pozdrawiamy z Chmieleńca! Odpowiedz Link Zgłoś
grzesiek_sq9 Re: Bojkot Alberta 09.06.06, 11:18 No cóż ja też zauważyłem że ceny są trochę wyższe, ale jak trzeba było jechac do tesco lub jeszcze gdzie indziej. to i tak nie wielwe taniej wychodziło doliczając koszt przejazdu. Małuy wybór wody mineralnej, w dużych butlach. I pieczywo niezadobre - juz na chmeleńcu jest lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
profesor22 Re: Bojkot Alberta 09.06.06, 11:56 Niestety rozczarownie ten Albert Znam ten na Lea to ceny sa duzo nissze i pelno promocji Mysleli ze jak marmury na podlogach to trzeba to odbic na cenach.Pieczywo rzeczywiscie na drugi dzien nie do zjedzenia Sokow wybor maly np nie ma sokow z aronii a w takimTesco to wszystko jest Szkoda juz ten Lewiatan lepszy.Chy6ba padna za trzy miesiace1 Odpowiedz Link Zgłoś
profesor22 Re: Bojkot Alberta 09.06.06, 11:59 profesor22 napisał: > Niestety rozczarownie ten Albert Znam ten na Lea to ceny sa duzo nissze i pelno > > promocji Mysleli ze jak marmury na podlogach to trzeba to odbic na > cenach.Pieczywo rzeczywiscie na drugi dzien nie do zjedzenia Sokow wybor maly > np nie ma sokow z aronii a w takimTesco to wszystko jest Szkoda juz ten > Lewiatan lepszy.Chy6ba padna za trzy miesiace1 Mysleli ze tutaj mieszkaja bogacze stad takie ceny a ludzie potrafia popprostu liczycFinal bedzie taki ze ze bedziemy tu mieli Biedronke lubPlus Odpowiedz Link Zgłoś
mssj Re: Bojkot Alberta 09.06.06, 12:01 cięzko się słucha akieg bełkotu, nikt nie zmusza dozakupów gdziekolwiek, masz ochotę jedź na Plac Imbramowski albo do Skawiny.... Odpowiedz Link Zgłoś
obi12 Re: Bojkot Alberta 09.06.06, 12:10 bojkot to przesada. Przeciez prawa rynku napewno zadzałają same bez zbędnych bojkotów. W końcu właściwiele dojdą do wniosku że coś jest nie tak (chyba że zainwestowali hobbystycznie ??). Mi się sklep podoba, ceny nieco wyższe ale nikt nie zmusza do robienia dużych zakupów właśnie tu (można jechac do tesco). A jak wielu forumowiczów zauważyło, świetne jest w tym sklepie to, że jest na miejscu jak czegoś zabraknie. Testowałem chleby, mają kiepski wybór ale polecam słowiański (2.09zł) bo jest wart tej ceny. Niema dobrego bułkowego, więc trzeba dalej dreptać na chmieleniec. Odpowiedz Link Zgłoś
rafal1237 Jakość w Albert = jakość w Leader Price?? 10.06.06, 23:38 Kupiłem pewnego dnia w Albercie serek fromage o smaku czosnkowym. On smakuje inaczej niż ten znany na rtynku serek fromage - jest jakis tłusty, ma podejrzaną konsystencję, może jest nieświeży?? Kilka dni pożniej kupiłem serek homogenizowany i też wydaje mi się on bardzo podejrzany - ten serek ma inną konsystencję, chyba dodają tam jakiś prochów. Ma konsystencję zbliżoną do budyniu. Napiszę ten komentarz i wrzucę do tej skrzynki skarg i wniosków w Albercie. Spróbuje jeszcze inne produkty - jeśłi jeszcze coś podejrzanego znajde to kończe zakupy produktów spożywczych w Albercie na zawsze. Wiem,ze duże sieci handlowe bardzo naciskają na dostawców (cena) a dostawcy z kolei muszą oszukiwać aby byc w stanie wyprodukować taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
obi12 Re: Jakość w Albert = jakość w Leader Price?? 11.06.06, 08:48 nie obrażaj Leader Price'a !! Odpowiedz Link Zgłoś
lokator_eu Re: Jakość w Albert = jakość w Leader Price?? 11.06.06, 11:38 Myślę, że to spisek sieci Albert przeciwko mieszkańcom. Specjalnie zbudowali ten sklep, żeby was wytruć! Poza tym jeżeli kupuje się produkty spożywcze marki "Albert" przeznaczone z natury dla biedaków, ew. trzody chlewnej jako uzupełnienie diety, to nie należy spodziewać się wysokiej jakości. Odpowiedz Link Zgłoś
maximus_t2 Re: Jakość w Albert = jakość w Leader Price?? 11.06.06, 11:51 niestety musze potwierdzic.pracowalem kiedys w f-mie Ahold (wlasciciel Alberta). wiem ze podli Holendrzy, juz dawno w zaciszu swoich gabinetow (wtedy jeszcze na Lea) przygotowali perfidny, wrazy plan wytrucia Narodu Polskiego ! Odpowiedz Link Zgłoś
lokator_eu Re: Jakość w Albert = jakość w Leader Price?? 11.06.06, 12:05 I wszystko jasne! Dzięki ci Maximus! Odpowiedz Link Zgłoś
el-loco Re: Jakość w Albert = jakość w Leader Price?? 11.06.06, 16:13 A fe Maksimus to ty pomagałeś podłym Holendrom uknuć ten podstępny plan? Nie ładnie ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
chieftain Re: Jakość w Albert = jakość w Leader Price?? 11.06.06, 16:21 maximus_t2 napisał: > niestety musze potwierdzic.pracowalem kiedys w f-mie Ahold... "Grzech to nie jest, ale wstyd wielki!" (c) > wiem ze podli Holendrzy, juz dawno w zaciszu swoich gabinetow (wtedy jeszcze na > Lea) przygotowali perfidny, wrazy plan wytrucia Narodu Polskiego ! > To ty kolaborant jesteś! Uważaj na ruch oporu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
rafal1237 Re: Jakość w Albert = jakość w Leader Price?? 11.06.06, 16:48 Po Albercie spodziewałem się czegośc więcej niż po Leader Price, Biedronce czy Plusie. Ceny są znacznie wyższe więc oczekiwałem że i jakość produktów będzie nieco lepsza Odpowiedz Link Zgłoś
lokator_eu Re: Jakość w Albert = jakość w Leader Price?? 11.06.06, 17:17 Chcesz mieć jakość to kupuj w delikatesach Alma. Lub nie kupuj niemarkowych przecenionych produktów Albert. Niezadowolonym proponuję kupować jajka u gospodarza, a mięso w masarni na wsi podczas niedzielnej wizyty u rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
bartoo Re: Jakość w Albert = jakość w Leader Price?? 11.06.06, 18:22 Kochani, nie oczekujcie dobrego towaru za niską cenę. Przykład: na 1 kg prawdziwego sera żółtego trzeba minimum 8 litrów najlepszego mleka. Jeśli za takowe trzeba zapłacić rolnikowi po 1,20 to skąd się biora pseudosery po 9,00-11,00 zł za kg? Prawdziwy ser żółty kosztuje prawie 20 zł/kg a masło ponad 3,00 zł za kostkę. Nie ma cudów. Odpowiedz Link Zgłoś
lokator_eu Re: Jakość w Albert = jakość w Leader Price?? 11.06.06, 18:28 A na Osiedlu Europejskim - krakowskim Beverly Hills ceny powinny być jeszcze wyższe - o. Odpowiedz Link Zgłoś
rafal1237 Re: Jakość w Albert = jakość w Leader Price?? 15.07.06, 00:20 A ja niezadowolonym proponuję kupować gdziekolwiekindziej byle nie w Albercie. W każdym innym sklepie kupisz świeższe towary za nizszą cenę - może to być Plus czy Biedronka. Odpowiedz Link Zgłoś
kimmi1 Re: Bojkot Alberta 13.06.06, 10:21 Oj maruderzy, jakikolwiek sklep by nie powstał na Europejskim i tak byłyby marudzenia i narzekania. Nie podoba się Wam to tam nie chodźcie i już. Odpowiedz Link Zgłoś