Dodaj do ulubionych

PWSZ chełm j.angielski

08.08.07, 13:24
chcialbym sie zpaytac tych ktorzy studiuja tam j. angielski. jak czesto sa zjazdy na j angirlskim?
dziekuje
Obserwuj wątek
    • dameyanthi Re: PWSZ chełm j.angielski 09.08.07, 19:12
      cześć:)
      od października będę studentką 2go roku filologii angielskiej PWSZ Chełm:)
      uczelnia prowadzi studia tylko w trybie dziennym, od tego roku raczej będzie tak
      samo. Na Twoim miejscu zastanowiłabym się nad studiami dziennymi, nie nauczysz
      się tyle studiując zaocznie. Poza tym, w szkole panuje przyjemna atmosfera, więc
      na pewno nie będziesz żałować:) Naprawdę pomyśl nad trybem dziennym, polecam:)
      • modalverb Re: PWSZ chełm j.angielski 10.08.07, 14:25
        a przeciez na stronie jest napisane ze tryb niestacjonarny. poza tym juz jeste mpo studiach. kiedys nie ukonczylem dziennych poniewazkonczyc musialem inny kierunek. wzialem urloop dziekanski. dzisiaj mam ochote to nadrobic ale juz pracuje i dzienne odpadaja ale dzieki za info
        • dameyanthi Re: PWSZ chełm j.angielski 10.08.07, 15:04
          wiesz, zawsze możesz zadzwonić do dziekanatu, numer powinien być na stronce uczelni.
          W zeszłym roku też widziałam informacje o studiach zaocznych, z tym ze było za
          mało chętnych i w końcu nie utworzyli trybu zaocznego. Może w tym roku jest
          inaczej, zawsze możesz zapytać:) Jeśli chodzi o dokumenty, możesz je złożyć
          nawet we wrześniu. Ja tak właśnie zrobiłam, ponieważ wcześniej czekałam na
          wyniki odwołań w sprawie rekrutacji na umcs, więc jakby co- masz jeszcze czas:)
          • modalverb Re: PWSZ chełm j.angielski 10.08.07, 19:22
            a jak same studia da sie przejsc??
            mialas zajecia z P. T. Zygmuntem??
            • dameyanthi Re: PWSZ chełm j.angielski 10.08.07, 19:40
              same studia są jak najbardziej do przejścia, pod warunkiem że uczysz się
              pilnie i systematycznie;] ogólnie łatwo nie jest, piszę to dlatego, żebyś nie
              nastawiał się na szybkie zyski, trzeba dużo pracować. Wykładowcy są po prostu
              świetni (i nie piszę tego w nadziei że któryś to przeczyta;] po prostu tak
              jest) z p. Zygmuntem zajęcia są na drugim roku (chyba) W każdym razie na 1szym
              roku nie miałam z nim zajęć

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka