aaapap 04.06.08, 06:45 4 czerwca 1989 zakończył się w Polsce .... O co wtedy chodziło?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
avalon111 Re: Pamiętacie ? 04.06.08, 09:59 chodzi o słynne słowa p. Joanny Szczepkowskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
jakiwredny Re: Pamiętacie ? 04.06.08, 12:51 avalon111 napisała: > chodzi o słynne słowa p. Joanny Szczepkowskiej? > Czy raczej to co z tego zostało? Odpowiedz Link Zgłoś
ole707 Re: Pamiętacie ? 07.06.08, 06:22 4 czerwca1989 r. pewna aktoreczka oświadczyła piskliwie, że właśnie skończył się komunizm. Kiedy tegoż dnia, ale 2008 r., byłem na poczcie i widziałem – na tle rozwieszonej na ścianie koślawej solidarycy – tłum mocno zdenerwowanych emerytów i rencistów, usiłujących dowiedzieć się czegoś o należnych im świadczeniach – nie miałem co do tego żadnych wątpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
jakiwredny Re: Pamiętacie ? 08.06.08, 21:08 >byłem na poczcie i widziałem – n > a tle > rozwieszonej na ścianie koślawej solidarycy – tłum mocno zdenerwowanych e > merytów > i rencistów, usiłujących dowiedzieć się czegoś o należnych im świadczeniach > 211; > nie miałem co do tego żadnych wątpliwości. Tu w Chełmie taka akcja na poczcie? W którym urzędzie? Do mnie poczta dochodzi i ta chciana i niechciana. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: Pamiętacie ? 13.06.08, 11:13 oleczek,to nie aktoreczka,a aktorka,a na dodatek senatorówna chełmska - Pani Joanna Szczepkowska,córka Senatora Ziemi Chełmskiej Ś.P.Pana Andrzeja Szczepkowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Ona już przeprosiła wiele razy ? 15.06.08, 15:45 No to dobrze, bo każdy może coś durnego chlapnąć. Odpowiedz Link Zgłoś