fijaur 13.01.06, 23:30 no właśnie, jak oceniacie ich pracę...? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kapturekczerwony Re: POLICJA W ŁUKOWIE 16.01.06, 19:25 Dzięki naszej policji czuję się bezpieczniej. Nie muszę obwaiać się oprychów, gdy wracam do domu o północy, bo nasi dzielni chłopcy mnie obronią. Pan komendant to bardzo dobry człowiek. Broni uczciwych ludzi i na wszystkim się zna. Jest super. Odpowiedz Link Zgłoś
ssuucchhyy Re: POLICJA W ŁUKOWIE 17.01.06, 22:58 Policja Łukowska jest THE BEST!!! Gdbyby nie jeden taki co wszystkim z górnej półki mandaty pisze, ale zawsze i wszędzie jakiś łoś się trafi. On im wyższy mandat wypisuje tym sie bardziej z tego cieszy. Ale poza nim inne chłopaki są naprawdę na poziomie robią dobrą robotę. W Łukowie można czuć się bezpiecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
kapturekczerwony Re: POLICJA W ŁUKOWIE 19.01.06, 07:06 Jaroniec, Jaroniec .... chciało by się zaśpiewać za klasykiem polskiej pioskiej piosenki biesiadnej. Rzeczywiście , zapomniałem o Jarońcu. Chłopak musi się jakoś wykazać i przekonać siebie samego do przydatności tutaj na ziemi. Ale w rzeczywistości to jest dobry chłopczyk i dusza towarzystwa. Odpowiedz Link Zgłoś
1cichy1 Re: POLICJA W ŁUKOWIE 27.06.08, 10:35 Jaroniec to zakompleksiony i pełen ograniczeń człowiek, który nie potrafi zrozumieć, że policjanta główne zadania to świecić przykładem i zapobiegać powstawaniu przestępstw i wykroczeń. On sobie musi udowadniać jaki to kozak z niego. Przykładem podobno nie świeci, bo jak gminna wieść niesie, podobno w drodze do domu lubi na piwko zajechać i potem kontynuować jazdę, nie wiem czy to prawda ale naprawdę chciałbym się tego dowiedzieć. Może sam zainteresowany wypowiedziałby się na ten temat??? Druga sprawa - prewencja, czy policjant, będąc świadkiem wykroczenia drogowego stwarzającego potencjalne zagrożenie, nie powinien natychmiast zareagować aby zapobiec ewentualnym skutkom takiego zagrożenia, tylko jako bierny świadek nagrywa to wykroczenie przez całą ulicę Wyszyńskiego i Radzyńską aby w końcu zatrzymać sprawcę wykroczenia już poza terenem zabudowanym? Czy w przypadku gdyby wtedy doszło do jakiegoś nieszczęśliwego wypadku nie powinien być współwinnym takiego zdarzenia??? Odpowiedz Link Zgłoś
patrick_ukf87 HUCKELBERY 19.01.06, 14:42 echhh ten bodzio :/ nie mialem z nim co prawda stycznosci ale jesli te wszystkie legendy ktore o nim kraza to prawda :D to co ten facet jecsze robi w Policji:/? Odpowiedz Link Zgłoś
nacja5 Re: HUCKELBERY 05.02.06, 19:19 słyszałam,że kiedys prawie co-wlepiłby swojej żonie mandat za przechodzenie nie po pasach......he he:). Jako kobieta czuje sie bezpiecznie pod okiem policji,ale faqceci to co innego. Słyszałam nie raz,jak biją na przesłuchaniach,było kilka spraw-z których nie ma mowy o wygranej z nimi. Jest taki jełopek,zdaje sie,że Majchrocki,czy Majcherowski,niepamiętam- taki "pakiiier"sterydowy,co lubi sie popisywać i udowadniać swoja męskośc,słyszałam,że kobiety też zarwały od niego...buuuu Odpowiedz Link Zgłoś
halszka2 Re: HUCKELBERY 13.02.06, 10:09 Policjant, którego nazwisko wymieniasz zmarł na zawał kilka lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś
patrick_ukf87 Re: HUCKELBERY 04.03.06, 09:22 WYRAZY WSPÓŁCZUCIA. Ale z opowieści mojego taty i innych osób z którymi miał styczność wynika że był to drugi Bodzio:) może odwrotnie Bodzio to drugi Huckelbery:) Odpowiedz Link Zgłoś
nacja5 Re: HUCKELBERY 16.04.06, 13:38 halszka2 napisała: > Policjant, którego nazwisko wymieniasz zmarł na zawał kilka lat temu. no to źle podałam jego nazwisko,ale napewno nie zmarł,bo on ma ze 27-30lat. Ale nazwisko podobne,naprawde niepamiętam Odpowiedz Link Zgłoś
patrick_ukf87 Re: POLICJA W ŁUKOWIE 08.03.06, 19:29 no i po ostatnich ekscesach (chodzi mi tu o pana Krzysztofa P.) cos mi sie wydaje ze troche sie w naszej policji na stolkach pozmienia wkrotce:] Odpowiedz Link Zgłoś
raar2 Re: POLICJA W ŁUKOWIE 10.03.06, 17:50 wogule to nieprozumienie, jak to mozliwe ze policjant moze oprocz tego ze jest zatrudniony na etacie wdawac sie w cos co jest nieetyczne Odpowiedz Link Zgłoś
norma78 Re: POLICJA W ŁUKOWIE 12.08.06, 00:26 krzysztof p. nie był policjantem tylko pracownikiem cywilnym. Odpowiedz Link Zgłoś