krzycho44 15.07.08, 23:33 dzis czekalem 20min. na Lwowskiej na autobus nr 1 o 14.09 i wkur..ny poszedlem na piechotę,jezdza pospozniane a bilety drozsze jak w Lublinie,bo tam z dworca PKP na drugi koniec Lublina jedziesz za 1,80. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pafelek80 Re: CLA,to pomyłka,autobusy jezdza jak chcą, 16.07.08, 16:17 ale jak kierowca ma zdazyc na czas skoro na kazdym przystanku stoja ludzie ktorzy najczesciej nie maja drobnych i kupuja bilety u kierowcy? ja sie nie dziwie ze sie spozniaja - bardziej niz spozniajace autobusy denerwuja mnie ludzie ktorzy systematycznie kupuja bilet u kierowcy mimo, ze kiosk/sklep jest 30 sekund marszu od przystanku. nie bronie CLA - raczej krytykuje tych wszystkich ktorzy sadza ze kierowca ma pieniadze by wydac reszte z 50zl przy bilecie ulgowym... (a takie sytuacje tez widzialem). Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho44 Re: CLA,to pomyłka,autobusy jezdza jak chcą, 16.07.08, 21:18 O.K mnie tez to wkurza,ale 20 min.to lekka przesada,albo nie ma go wcale bo sie po drodze rozkraczył. Odpowiedz Link Zgłoś
fshut.fshut Re: CLA,to pomyłka,autobusy jezdza jak chcą, 17.07.08, 05:45 Jest cieniutki cień szansy że rzekome opóźnienie mogło być spowodowane " Wakacyjnym Rozkładem Jazdy CLA". Słyszałem o wprowadzaniu czasowym takiego rozkładu od kilku lat u naszego przewoźnika. Sam korzystam z komunikacji miejskiej niesłychanie rzadko ponieważ moja znajomość linii sięga zamierzchłych czasów co skutkuje obecnie raczej zwiedzaniem miasta niż szybkim przemieszczaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
tomekjot dla mnie 22.07.08, 08:57 nieporozumieniem jest puszczanie o jednej godzinie i minucie dwóch pojazdów w tym samym kierunku. Np. linia 2 i 8 w niedziele mają odjazd z Ceramicznej o 18.42, Odpowiedz Link Zgłoś
dameyanthi Re: CLA,to pomyłka,autobusy jezdza jak chcą, 28.11.08, 10:49 przepraszam,potrafię wymienić w sumie tylko dwa kioski, w których można kupić bilety autobusowe (dworzec pkp główny i kiosk w okolicy deptaka), nie wiem gdzie są w Chełmie inne kioski, a trochę to miasto jednak znam. Nie ma sensu biegać przez pół miasta żeby kupić bilet. Zgadzam się co do braku drobnych, to inna sytuacja. Co do kierowców- czy oni w ogóle posiadają prawo jazdy? Mam wrażenie, że jeźdżą jakby przewozili nietłukące się towary, nie ludzi, a kiedyś miałam wrażenie że kierowca autopka nr 1 był po prostu pijany.. Sam rozkład beznadziejny, nie wiem, kto go układał Odpowiedz Link Zgłoś
ole707 Re: CLA,to pomyłka,autobusy jezdza jak chcą, 01.12.08, 06:23 ~Przecież to oczywiste, że za zł funkcjonowanie CLA winni są paszęrowie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dameyanthi Re: CLA,to pomyłka,autobusy jezdza jak chcą, 01.12.08, 09:42 taaak.. bo to pasażerowie układali rozkłady. Odpowiedz Link Zgłoś