Dodaj do ulubionych

CLA,to pomyłka,autobusy jezdza jak chcą,

15.07.08, 23:33
dzis czekalem 20min. na Lwowskiej na autobus nr 1 o 14.09 i wkur..ny poszedlem
na piechotę,jezdza pospozniane a bilety drozsze jak w Lublinie,bo tam z dworca
PKP na drugi koniec Lublina jedziesz za 1,80.
Obserwuj wątek
    • pafelek80 Re: CLA,to pomyłka,autobusy jezdza jak chcą, 16.07.08, 16:17
      ale jak kierowca ma zdazyc na czas skoro na kazdym przystanku stoja ludzie
      ktorzy najczesciej nie maja drobnych i kupuja bilety u kierowcy? ja sie nie
      dziwie ze sie spozniaja - bardziej niz spozniajace autobusy denerwuja mnie
      ludzie ktorzy systematycznie kupuja bilet u kierowcy mimo, ze kiosk/sklep jest
      30 sekund marszu od przystanku. nie bronie CLA - raczej krytykuje tych
      wszystkich ktorzy sadza ze kierowca ma pieniadze by wydac reszte z 50zl przy
      bilecie ulgowym... (a takie sytuacje tez widzialem).
      • krzycho44 Re: CLA,to pomyłka,autobusy jezdza jak chcą, 16.07.08, 21:18
        O.K mnie tez to wkurza,ale 20 min.to lekka przesada,albo nie ma go wcale bo sie
        po drodze rozkraczył.
        • fshut.fshut Re: CLA,to pomyłka,autobusy jezdza jak chcą, 17.07.08, 05:45
          Jest cieniutki cień szansy że rzekome opóźnienie mogło być spowodowane " Wakacyjnym Rozkładem Jazdy CLA".

Słyszałem o wprowadzaniu czasowym takiego rozkładu od kilku lat u naszego przewoźnika.
          Sam korzystam z komunikacji miejskiej niesłychanie rzadko ponieważ moja znajomość linii sięga zamierzchłych czasów co skutkuje obecnie raczej zwiedzaniem miasta niż szybkim przemieszczaniem.
      • tomekjot dla mnie 22.07.08, 08:57
        nieporozumieniem jest puszczanie o jednej godzinie i minucie dwóch pojazdów w tym samym kierunku.

Np. linia 2 i 8 w niedziele mają odjazd z Ceramicznej o 18.42,
      • dameyanthi Re: CLA,to pomyłka,autobusy jezdza jak chcą, 28.11.08, 10:49
        przepraszam,potrafię wymienić w sumie tylko dwa kioski, w których można kupić
        bilety autobusowe (dworzec pkp główny i kiosk w okolicy deptaka), nie wiem gdzie
        są w Chełmie inne kioski, a trochę to miasto jednak znam. Nie ma sensu biegać
        przez pół miasta żeby kupić bilet. Zgadzam się co do braku drobnych, to inna
        sytuacja. Co do kierowców- czy oni w ogóle posiadają prawo jazdy? Mam wrażenie,
        że jeźdżą jakby przewozili nietłukące się towary, nie ludzi, a kiedyś miałam
        wrażenie że kierowca autopka nr 1 był po prostu pijany.. Sam rozkład
        beznadziejny, nie wiem, kto go układał
        • ole707 Re: CLA,to pomyłka,autobusy jezdza jak chcą, 01.12.08, 06:23
          ~Przecież to oczywiste, że za zł funkcjonowanie CLA winni są paszęrowie!!!!
          • dameyanthi Re: CLA,to pomyłka,autobusy jezdza jak chcą, 01.12.08, 09:42
            taaak.. bo to pasażerowie układali rozkłady.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka