nowomannocry 21.12.08, 23:27 Czy ktoś może polecić dobrego stomatologa dla dziecka (3,5 roku), chodzi o małe borowanie. U obecnego dziecko dało sobie polakierować zęby i nic więcej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magda_m86 Re: dentysta dla dziecka 21.12.08, 23:53 Proszę uważać na stomatologów dla takich maluszków, w Chełmie był już przypadek tragicznie zakończonej wizyty u stomatologa :( radzę wybrać się do sprawdzonego specjalisty, sama niestety nie mogę nikogo polecić. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ja.mazi Re: dentysta dla dziecka 22.12.08, 13:45 Polecam Pania Barwinska z Krasnegostawu - od malego dziecka korzystam z jej uslug (zreszta tak jak moja cala rodzina), swietny fachowiec. Tutaj nr telefonu do gabinetu: 605255982 Przyjmuje w pon - sro - piatki, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
daliax Re: dentysta dla dziecka 22.12.08, 23:57 Ja mam dla dziecka wspaniałą panią stomatolog, poleciły mi ją dziewczyny z pracy. Jeśli chcesz namiary napisz na gg 9281782 Odpowiedz Link Zgłoś