gosiasalatka 17.03.09, 13:01 czy ktoś z Was korzystał z usług tej firmy? a może znacie inny catering w łukowie(lub w okolicach łukowa) który moglibyście polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
orzeszekone Re: catering "smakosz" 09.03.10, 10:53 bylem na pewnym weselu organizowanym przez smakosz , byla fajna obsluga i jedzenie maja strone internetowa sprawdz sama www.smakosz-lukow.pl Odpowiedz Link Zgłoś
orzeszekone Re: catering "smakosz" 16.03.10, 10:32 Tak to Ok firma, byłem na weselu które obsługiwali. Całkiem sprawnie i miła obsługa... Podobało mi się. Odpowiedz Link Zgłoś
barlink Re: catering "smakosz" 16.03.10, 17:25 Niezła ściema - sam sobie ktoś odpowiada :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
orzeszekone Re: catering "smakosz" 18.03.10, 11:17 dopisałem cześć textu na drugim poście:) to nie była odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
szitsu Re: catering "smakosz" 18.03.10, 18:53 A ja nie polecAM TEJ firmy smakosz. Też koleżanka robiła sobie catering ze samkosza, przyprawione słabo i tłuste żarcie, olej kapie z kotleta. No ja nie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
kitata Re: catering "smakosz" 22.03.10, 14:41 szitsu napisała: > A ja nie polecAM TEJ firmy smakosz. Też koleżanka robiła sobie > catering ze samkosza, przyprawione słabo i tłuste żarcie, olej kapie > z kotleta. No ja nie polecam moja koleżanka miała od nich i jakos nie nazekała - szitsu zależy komu jak przyprawic jak ktos już nic nie czuje na jezyku to przecież nie beda solic tyle żeby 1 osoba wkoncu poczuła , jeśli kapie tz ze jest ciepłe :) Odpowiedz Link Zgłoś
szitsu Re: catering "smakosz" 22.03.10, 19:43 Ale o czym Ty mówisz? Jeśli dla ciebie przyprawie nie dania to "posolenie" to jedz sobie w smakoszu. Celowo zapytałam kumpeli co to dokładnie było i ci powiem - nie przyprawione - czyli bez smaku było. i to nie jest tylko jej opinia, ale i jej gości. Jesli olej kapie tzn, że jest ciepłe? o Bożżżżze, co ty piszesz kobieto? widac, że pojęcia o gotowaniu to ty nie masz. smacznego w smakoszu, ja na pewno tam NiGDY nie zamówie! Odpowiedz Link Zgłoś
karinkamaja Re: catering "smakosz" 23.03.10, 10:25 widocznie ona tylko soli;) Dla mnie osobiście jeśli zobaczyłabym tłuszcz na kotlecie to bym sie chyba udławiła. Dlatego między innymi przestałam jeść we Frytce, bo tam gotuja bardzo, ale to bardzo tłusto. Odpowiedz Link Zgłoś
kitata Re: catering "smakosz" 23.03.10, 13:36 tak tylko napisałam że to jest kwestia gustu i można na ten temat sporo polenizować , jak komuś się nie podoba np: kolor czerwony a drugi bedzie nim zachwycony Odpowiedz Link Zgłoś
towari22 Re: catering "smakosz" 26.03.10, 21:08 A kto jest tego właścicielem? gdzie mieści się ta firma? Smaczek? czy smakosz? Odpowiedz Link Zgłoś
towari22 Re: catering "smakosz" 29.03.10, 20:38 rozumię, ze to ty jestes, ale chce bardziej szczegółowo, Kto jest właścicielem:) Odpowiedz Link Zgłoś
alleander Re: catering "smakosz" 30.07.10, 12:29 Tak szczerze mówiąc to już na ich stronie internetowej, ze zdjęć widać, iż to jedzenie nie wygląda apetycznie :( Odpowiedz Link Zgłoś
stins Re: catering "smakosz" 16.08.10, 13:19 na stronie są podane dane właściciela - Grzegorz Sulej to gość od salonu fryzjerskiego na Dmocha marny fryzjer i marny catering Odpowiedz Link Zgłoś
towari22 Re: catering "smakosz" 18.08.10, 22:04 hA ha ha ha, sulej ma katering, trzymajcie mnie! To nikomu nie będzie smakowało. Zresztą nie warto u niego zamawiać cokolwiek i chodzić do fryzjera, chyba, że chcesz mieć dupę obrobioną. Już to widzę jak ktoś zamawia mielonego na wesele i cały łuków o tym wie Odpowiedz Link Zgłoś