sniezynka-1 01.03.08, 08:21 OPINIE,KOMENTARZE,WARTO KORZYSTAC CZY SZKODA CZASU?MOZE JUZ KTOS BYL A MOZE NIE WYBIERA SIE WCALE I DLACZEGO?PISZCIE. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
serenee Re: SALON ODNOWY BIOLOGICZNEJ NEFRETETE 02.03.08, 14:09 Ja bardzo chętnie wybrałabym się:)Tylko za bardzo nie wiem co tam jest...Czy mógłby mi ktoś napisać jakie usługi są tam oferowane? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaczek1974 Re: SALON ODNOWY BIOLOGICZNEJ NEFRETETE 10.03.08, 22:47 a myślałam, że czegoś się dowiem... szkoda że nikt nie wyraża opinii na temat tego miejsca, mam to po sąsiedzku i zastanawiałam sie co to jest i czy warto odwiedzić? Odpowiedz Link Zgłoś
sniezynka-1 Re: SALON ODNOWY BIOLOGICZNEJ NEFRETETE 12.03.08, 08:56 JA TEŻ MYŚLAŁAM ŻE CZEGOŚ SIĘ DOWIEM-STĄD WĄTEK-ALE ALBO NIKT NIE BYŁ ALBO NIKOMU NIE CHCE SIĘ PISAĆ.SZKODA.POWSTAJA NOWE SKLEPY,SALONY KOSMETYCZNE,PUNKTY USŁUGOWE I MOŻE WARTO BYŁOBY CZASEM NAPISAĆ CHOĆ KILKA ZDAŃ PO TO ABY NP.ZACHĘCIĆ KOGOŚ DO WIZYTY W DANYM MIEJSCU LUB ABY GO OSTRZEC.CHYBA SAMA SIĘ WYBIORE;) Odpowiedz Link Zgłoś
serenee Re: SALON ODNOWY BIOLOGICZNEJ NEFRETETE 27.03.08, 18:12 Byłam tam:)Wprawdzie tylko na solarium, ale wrażenia jak najbardziej pozytywne-świetnie zaaranżowany salon, piękny wystrój i ciekawa oferta-widziałam ,że są tam masaże, sauna i jakieś zabiegi wyszczuplające, solarium dosyć mocne. Odpowiedz Link Zgłoś
mariome Re: SALON ODNOWY BIOLOGICZNEJ NEFRETETE 07.04.08, 09:14 Byłam w tym salonie na solarium...ale pytałam o te różne zabiegi...są wyszczuplające,antycellulitowe,relaksujące,jakieś masaże,do tego spacer w podciśnieniu wyszczuplający i chyba ogólnie poprawiający sylwetkę...jeszcze Vacu Fit(czy jakoś tak) to polega na tym że się leży w takim kombinezonie i to też wyszczupla i działa antycellulitowo...ogólnie atmosfera jest tam bardzo miła...polecam solarium bo mocne i obsługa też jest fajna(pani mi od razu doradziła jak ustawić opalanie żeby było dobrze...)a więc jak najbardziej polecam!! Odpowiedz Link Zgłoś
sniezynka-1 Re: SALON ODNOWY BIOLOGICZNEJ NEFRETETE 09.04.08, 13:07 NIE PODWAŻAJĄC WASZYCH OPINII CO DO UPRZEJMOŚCI OBSŁUGI MUSZĘ NIESTETY POWIEDZIEĆ ŻE JEST ZUPEŁNIE NIEPROFESJONALNA.NIE WYSTARCZY POSTARAĆ SIĘ O FUNDUSZE NA WŁASNĄ DZIAŁALNOŚĆ.TRZEBA JESZCZE MIEĆ POJĘCIE O TYM CO SIĘ ROBI I W JAKI SPOSÓB ABY KOGOŚ NIE SKRZYWDZIĆ.SKORO OBSŁUGA BIEGA Z INSTRUKCJĄ OBSŁUGI WOKÓŁ JAKIEGOŚ URZĄDZENIA TO NIE WIEM JAK WY ALE JA PODZIĘKUJĘ.WŁAŚCICIELKA NIE MA ZIELONEGO POJĘCIA O PRZEZNACZENIU SPRZĘTU,BRAK KWALIFIKACJI DO PRZEPROWADZANIA ZABIEGÓW.NO I CO NAJWAŻNIEJSZE NIE PYTA O STAN ZDROWIA KLIENTEK A TO W SALONACH ODNOWY BIOLOGICZNEJ Z PRAWDZIWEGO ZDARZENIA PODSTAWA.TEN TUTAJ TO POWIEDZMY SZCZERZE NIEUDANY KLON.SZUMNA NAZWA TO NIE WSZYSTKO.A NAWET NAJLEPSZY WYSTRÓJ WNĘTRZA PSUJE MI SWIADOMOŚĆ OGROMNYCH KOMPLIKACJI ZDROWOTNYCH PO TYM JAK JAKAŚ PANIENKA-NIEDOUCZONA-ZLE PRZECZYTA INSTRUKCJE OBSŁUGI LUB ZAFUNDUJE ZABIEG KTÓREGO NIE POWINNA MI PROPONOWAĆ.PRZESZKOLONY PERSONEL TO PODSTAWA.TO NIE JA MUSZĘ WIEDZIEC CO MOGĘ A CO NIE TYLKO ODWROTNIE.NO ALE JAK SIE NIE WIE CO ZROBIĆ Z KLIENTKĄ KTÓRA ZASŁABŁA TO COŻ.TYLE. Odpowiedz Link Zgłoś
mikrusek2007 Re: SALON ODNOWY BIOLOGICZNEJ NEFRETETE 09.04.08, 15:44 Dziewczyno, wyłącz tego capsloka. Używanie go w wypowiedziach w internecie oznacza, że krzyczysz. Naprawdę nie możesz tego spokojnie powiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
sniezynka-1 Re: SALON ODNOWY BIOLOGICZNEJ NEFRETETE 09.04.08, 19:17 WYŁĄCZĘ KIEDY UZNAM TO ZA STOSOWNE.NIE KRZYCZE TYLKO OSTRZEGAM.JAK ZECHCĘ BĘDĘ KRZYCZEĆ A JAK NIE TO POWIEM SZEPTEM.SKOMENTUJ LEPIEJ NIE SPOSÓB PISANIA A TO ŻE DZIEJE SIĘ TAM TO SIĘ DZIEJE.WIDOCZNIE DO TAKICH JAK TY DOCIERA TYLKO SŁOWO PISANE CAP LOCKIEM.POZDRAWIAM I ZYCZĘ MIŁEGO WIECZORU. Odpowiedz Link Zgłoś
mariome Re: SALON ODNOWY BIOLOGICZNEJ NEFRETETE 10.04.08, 10:25 Z niektórymi wypowiedziami poprzedniczki ja osobiście nie mogę się zgodzić...zabiegów nie przeprowadza właścicielka tylko osoba przez nią zatrudniona...jest to pani która ma coś wspólnego z terapią...ale kim dokładnie jest z wykształcenia...nie pamiętam,ale stwierdzeniami typu"bez kwalifikacji" lub"nie zna się na tym" można kogoś obrazić...Poza tym...nie wiem czy orientujesz się w sprawach dotyczących dotacji...ale nie można ot tak sobie rozkręcić biznesu...nie mając o tym pojęcia...więc!!A jeśli chodzi o sprawę zdrowia...to chyba jeśli jesteś osobą razsądną...nie powinnaś wybierać się na jakieś zabiegi wiedząc że masz jakieś problemy zdrowotne...chyba potrafisz sama ocenić jak się czujesz...prawda...??Wiadomo że zabiegi typu wyszczuplający czy coś w tym rodzaju...na pewno spalają energię i osłabiają organizm...bo w przeciwnym razie byłyby nie skuteczne...Następnym razem...jakbyś chciała wypowiedzieć się na temat o którym nie masz pojęcia...albo wiesz bardzo mało...to lepiej po prostu ruszyć głową i pomyśleć...a nie pisać co ślina na język przyniesie...Każdy ma prawo wyrażać swoją opinię...ale pisząc takie rzeczy na forum mogłaś przyczynić się do negatywnego stosunku innych osób do tego miejsca...I jeszcze żeby wszystko było prawdą...Ja osobiście polecam NEFRETETE...Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
sniezynka-1 Re: SALON ODNOWY BIOLOGICZNEJ NEFRETETE 10.04.08, 12:13 KAŻDY Z NAS MA PRAWO WYRAZIĆ SWOJA OPINIĘ.TAK JAK W KAŻDYM INNYM TEMACIE TAK I W TYM ZDANIA BĘDA PODZIELONE.SZANUJE WYPOWIEDZI INNYCH LUDZI WIĘC PROSZE USZANOWAĆ I MOJE.SKORO ZATRUDNIŁA KOGOŚ W SALONIE TO WIDOCZNIE SAMA SOBIE Z TYM NIE RADZI.NIE POWIEDZIAŁM ŻE MA BYĆ ALFA I OMEGĄ ALE CHODZI TU O CZYJEŚ ZDROWIE WIEĆ SAMA SIĘ ZASTANÓW.CO DO DOTACJI TO DOBRY BIZNESPLAN KOSZTUJE TAK ŚMIESZNE PIENIADZE ŻE PRAWIE WSZYSCY STARAJĄCY SIĘ O DOTACJE KORZYSTAJĄ Z USŁUG PROFESJONALNYCH FIRM KTÓRE TAKIE WŁAŚNIE BIZNESPLANY WYPEŁNIAJĄ.NIE SADZE TEZ ZE WSZYSCY DOSKONALE ZDAJĄ SOBIE SPRAWĘ ZE STANU FAKTYCZNEGO SWOJEGO ZDROWIA.NIKT NIE BIEGA RAZ NA KWARTAŁ PO LEKARZACH ABY ZROBIĆ SOBIE BADANIA I WIEDZIEĆ CZY MOŻE KORZYSTAC NAWET Z GŁUPIEGO SOLARIUM.ZASTANÓW SIĘ ILE OSÓB NIE POWINNO Z NIEGO KORZYSTAĆ A JEDNAK TO ROBI.OBSŁUGA CIĘ NIE POINFORMUJE ,KLIENT SAM NIE POWIE I PROBLEM GOTOWY.MOŻE CZYTAJ TROCHĘ DOKŁADNIEJ WYPOWIEDZI.SAMA SOBIE ZAPRZECZASZ TYM CO PISZESZ.A SWOJĄ DROGĄ TO ZADZIWIAJĄCE JAK DUZO WIESZ NA TEMAT WŁASCICIELKI I FUNDUSZY NA ROZKRĘCENIE TEGO INTERESU.CHYBA JEDNAK WSZYSCY WIEDZA WIĘCEJ NIŻ TU PISZA A PEWNE SPRAWY SĄ TAJEMNICĄ POLISZYNELA.PRAWDA?WIĘC DARUJMY SOBIE BEZSENSOWNE DYSKUSJE I PRZEPYCHANKI.TY POLECASZ A JA NAPISAŁAM TO CO NAPISAŁAM.I JAK KTO DO TEGO PODEJDZIE TO JEGO SPRAWA. Odpowiedz Link Zgłoś
mariome Re: SALON ODNOWY BIOLOGICZNEJ NEFRETETE 11.04.08, 08:57 O dotacjach trochę wiem....bo sama się tym nie dawno interesowałam...Skoro obsługa nie poinformuje...a klient nic nie powie,to chyba normalna rzecz że idzie na solarium na własne ryzyko...Nie mówię że trzeba latać do lekarza co kwartał jeśli sie nie czuje takiej potrzeby...ale napisałam że sama jesteś chyba w stanie stwierdzić jak sie czujesz...bo niby o co miała by Cię zapytać obsługa?? Czy coś Cię boli??Czy masz niskie ciśnienie??Czy nie czujesz się osłabiona??No chyba takie rzeczy każdy umie stwierdzić sam...Bo chyba nie oczekujesz szczegółowych badań za każdym razem kiedy idziesz na solarium czy do gabinetu odnowy...Nie widzę w którym momencie miałabym zaprzeczać sama sobie...a jeżeli chodzi i dokładniejsze czytanie to odnieś to również do siebie...Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sniezynka-1 Re: SALON ODNOWY BIOLOGICZNEJ NEFRETETE 11.04.08, 10:48 CO CIĘ TAK STRASZNIE BULWERSUJE TEN TEMAT JAKBY OD TEGO ZALEŻAŁO TWOJE ŻYCIE.PRAWDA BOLI? NO NIESTETY.MAM PRAWO MÓWIĆ TO CO MÓWIĘ.KASA TO NIE WSZYSTKO.WEŻ SOBIE DOTACJĘ SKORO SIĘ ORIENTUJESZ- ZRESZTĄ W DZISIEJSZYCH CZASACH MAŁO KTO SIĘ NIE ORIENTUJE-I ZAŁÓŻ SOBIE CO TAM CHCESZ-NAWET PRYWATNĄ PRZYCHODNIĘ ALBO WYCIECZKOWE LOTY NA KSIĘŻYC.I ZABIERZ ZE SOBĄ NEFRETETE.WYLUZUJ.PODTRZYMUJE ZDANIE ŻE TA INSTYTUCJA TO POMYŁKA.I TYLE.AHA.OBSŁUGA W SALONACH ODNOWY Z PRAWDZIWEGO ZADARZENIA WYSYŁA PACJENTA NA BADANIA-ALE PEWNIE NIE MIAŁAŚ O TYM POJĘCIA.TO TUTAJ TO ZWYKŁY GABINET KOSMETYCZNY.KAŻDE SOLARIUM WSTAWIA SOBIE TERAZ VACU FIT I INNE PIERDOŁY.NIE WIEM NAD CZYM TAK PIAĆ. Odpowiedz Link Zgłoś
mariome Re: SALON ODNOWY BIOLOGICZNEJ NEFRETETE 11.04.08, 14:30 Ciekawe kto zdecydowałby się na zwykły zabieg pielęgnacyjny gdyby musiał najpierw przejść komplet badań...co na pewno potrwałoby dłużej i kosztowałoby więcej...??Chyba że Ty!!Nie wiem czy pamiętasz...ale to Ty napisałaś że obsługa do bani,wystrój to nie wszystko,nie chcą badać przed zabiegiem a klientki mdleją...więc kto pieje...i powinien wyluzować...kobieto! Odpowiedz Link Zgłoś
sniezynka-1 Re: SALON ODNOWY BIOLOGICZNEJ NEFRETETE 11.04.08, 17:55 CZY TY WOGÓLE ZASTANAWIASZ SIĘ CO PISZESZ?MYŚLISZ ŻE JAK SAMA JESTEŚ OGRANICZONA I MASZ POGLĄDY ZAŚCIANKOWEJ PANIENKI TO WSZYSCY MUSZĄ BYĆ TAKIMI IGNORANTAMI JAK TY?EWIDENTNIE POKAZAŁAŚ ZE NIE MASZ POJĘCIA O TYM TEMACIE.PAMIĘTAM CO PISZĘ W PRZECIWIEŃSTWIE DO CIEBIE.SIEDZISZ NA TEJ PIPIDUWIE I MAŁO JAJKA NIE ZNIESIESZ UDOWADNIAJĄC ŻE JAKIS TAM ŚMIESZNY GABINECIK JEST BÓG WIE CZYM.MYŚLISZ ŻE KAŻDY JEST TAKI NIEDOUCZONY JAK TY?DYSKUSJĘ Z TOBĄ UWAŻAM ZA ZAKOŃCZONĄ.NIE MAM ZAMIARU ZNIŻAĆ SIĘ DO TWOJEGO POZIOMU.A SWOJĄ POSTAWĄ DAJESZ DO ZROZUMIENIA ŻE NAJPRAWDOPODOBNIEJ JESTEŚ OFICJALNYM WŁASCICIELEM,KOLEŻANKĄ LUB OSOBĄ TAM PRACUJĄCĄ.A W TYM PRZYPADKU TO DYSKUSJA Z TOBĄ JEST POZBAWIONA SENSU.I NIE MAM NA NIĄ ŻADNEJ OCHOTY.MAJĄC DOSTĘP DO INTERNETU POCZYTAJ TROSZKĘ O TAKOWYCH MIEJSCACH - NAJLEPIEJ TEN SAM TEKST KILKA RAZY - BO WIDZĘ ŻE MASZ PROBLEM Z PRZETWORZENIEM INFORMACJI.POTEM DYSKUTUJ.ALE JUŻ NIE ZE MNĄ. Odpowiedz Link Zgłoś
mariome Re: SALON ODNOWY BIOLOGICZNEJ NEFRETETE 14.04.08, 08:54 jeśli myślisz że obrażając kogoś zaimponujesz albo wzbudzisz podziw to zastanów sie nad swoim poziomem...no ale jak nie potrafisz normalnie rozmawiać na prosty temat(na który podobno wiesz bardzo dużo:)tylko rzucasz się i obrażasz...to już twój problem...sama krytykujesz a krytyki nie tolerujesz...Niestety z tym salonem mam tylko tyle wspólnego że dwa razy byłam tam na solarium...więc...Acha...skoro ty w tym temacie taka oczytana jesteś to załóż własny salon...z kompletem zabiegów,badań i całą kadrą specjalistów...w którym najprostszy zabieg będzie kosztował 2.000 zł...Powodzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kate-fashion Re: SALON ODNOWY BIOLOGICZNEJ NEFRETETE 14.04.08, 08:56 prawdą jest,że jest tam do d....u...p....y..., i oprócz ładnych ścian i profesjonalnego wykończenia to nic tam fajnego nie ma. koleżanka chodziła na jakąś wyszczuplającą maszyne i nic z tego nie wyszło:( Odpowiedz Link Zgłoś
serenee Re: SALON ODNOWY BIOLOGICZNEJ NEFRETETE 14.04.08, 17:12 Moja siostra chodziła na maszynę i schudła sporo.Sama maszyna cudów nie zdziała, jeśli nie wiąże się to z dietą i ruchem. Odpowiedz Link Zgłoś
lusiaaaa79 Re: SALON ODNOWY BIOLOGICZNEJ NEFRETETE 01.05.08, 11:08 nigdy tam nie byłaś, jak samam na początku stwierdziłaś koleżanka był a sie wypowiadasz! pójdż zobacz i dopiero komentuj. Wypowiadanie sie na temat który jest Ci obcy podejrzewam nie ma prawa bytu;-))))ja jestem tam często jestem korzystając z zabiegów które naprawdę są skuteczne. Tak więc jesli znajdziesz chwile wolnego w miedzy czasie handlowania jakimiś badziewiastymi bucikam z woli....(bez reklamy) na allegro to pójdż tam i zobacz. w szczególności polecam solarium bo naprawdę jest rewelacyjne. po 4 seansach pojawił sie fajny odcien na skórze. ale za raz chyba Twój mąż ma solarium.... a nie przepraszam to kochanka Twojego męża...... Odpowiedz Link Zgłoś
lusiaaaa79 Re: SALON ODNOWY BIOLOGICZNEJ NEFRETETE 01.05.08, 11:11 odpowiedz skierowana do kasi fas... Odpowiedz Link Zgłoś
madziik19 Re: SALON ODNOWY BIOLOGICZNEJ NEFRETETE 25.05.08, 11:46 Nie mieszaj nikogo w swoje"gierki"a jak chcesz komuś"dokopać"to zrób to tak aby nie było to na "czyjeś konto"Myślę że doskonale wiesz o co chodzi-zresztą po przeczytaniu całości kazdy wyciągnie te same wnioski.Wypowiadaj się w swoim imieniu i nie rób zamieszania a już jak chcesz się pod kogoś podszyć to tak aby nie było wiadomo o kogo chodz-wstydż się jesteś bardzo prymitywna i chyba bardzo niedowartościowana.Ktoś inny "zebrał" za Ciebie niesłusznieZadowolona? Odpowiedz Link Zgłoś
madziik19 Re: SALON ODNOWY BIOLOGICZNEJ NEFRETETE 25.05.08, 13:20 dotyczy to oczywiście wypowiedzi autora Kate i im podobnym.... Odpowiedz Link Zgłoś
madziik19 Re: SALON ODNOWY BIOLOGICZNEJ NEFRETETE 25.05.08, 19:18 ach zapomniałam dodać że "podszywającego"się pod kate-głupio Ci ? Odpowiedz Link Zgłoś
lusiaaaa79 Re: SALON ODNOWY BIOLOGICZNEJ NEFRETETE 01.05.08, 11:21 śniezynko ty naprawdę masz problem ze zdrowiem... ale psychuicnym . śledząc Twoje komentarze na inne tematy każdego potrafisz tylko obsmarować wątkami z palca wyssanymi może faktycznie zrób sobie badania kontrolne. jeśli chodzi o NEFRETETE To jestem tam średnio 2 razy w tygodniu i nigdy nie zdażyło się coś takiego aby personel latał z instrukcjami obsługi zapomniałas dodać jescze że z naczyniami i głośno czyta: w jakim naczyniu i jak rozrobić maskę i jak ją potem na ciało położyć.... o to jest pytanie? jesteś chyba jakąś zakompleksioną panienką bo na każdych forch tylko masz jakieś zażalenia do kogoś. osobiście polecam NEFERETE i dobrze że w końcu w łukowie powstał taki salon. i jeszcze jedna uwaga do Ciebie droga koleżanko skoro tak wiele wiesz na temat tego miejsca to zwróć uwagę że nazwa zaczyna się od STUDIOOO.... A i jeszcze jedno nie jestem spokrewniona z właścicielem bo z pewnością za raz tak skomentujesz bo dobrze napisałam o tym salonie. jestem klientką!! Odpowiedz Link Zgłoś
sniezynka-1 Re: SALON ODNOWY BIOLOGICZNEJ NEFRETETE 03.05.08, 19:34 CHYBA JASNO I WYRAŻNIE NAPISAŁAM ŻE DYSKUSJE NA TEMAT NEFRETETE JUŻ NIE ZE MNĄ.Z MOJA PSYCHIKA WSZYSTKO OK.NIE MARTW SIĘ TAK PROSZĘ.I CZYTAJ DOKŁADNIEJ WSZYSTKIE WĄTKI.SWOJĄ DROGĄ ZASTANAWIAJĄCE JAK BARDZO INTERESUJĄ CIĘ MOJE WYPOWIEDZI.TROCHĘ TRUDU W TO WŁOŻYŁAŚ SKORO PRZECZYTAŁAŚ CAŁE FORUM.ALE WIESZ...TWOJE WYPOWIEDZI SĄ TAK PODOBNE ŻE PODEJRZEWAM ŻE WYSTEPUJESZ TU JAKO KILKA OSÓB.CZYTAJ DOKŁADNIEJ.WYPOWIADAM SIE NA TEMATY O KTÓRYCH MAM CO POWIEDZIEĆ A NIE NA WSZYSTKIE JAK LECI.MAM DO TEGO PRAWO.NIE NA WSZYSYKIE KRYTYCZNIE-SZKODA ŻE NIE ZAUWAŻYŁAS.JAKOS TAK WYBIÓRCZO.COŚ Z OCZKAMI NIE TAK?MOŻE SAMA SIE PRZEBADAJ.A CO DO NAZWY..CÓŻ...NIE WIEM CO NAZWA MA WSPÓLNEGO Z POZIOMEM.KAŻDY NAZYWA JAK CHCE.A TERAZ GRZECZNIE SIĘ POZEGNAM ŻYCZĄC MIŁEGO WIECZORU.I ZYCZE SATYSFAKCJI Z KORZYSTANIA Z USŁUG NEFRETETE. Odpowiedz Link Zgłoś
sniezynka-1 Re: SALON ODNOWY BIOLOGICZNEJ NEFRETETE 03.05.08, 19:47 A TAK DODAJĄC NA MARGINESIE-A KIM TY JESTES ŻEBY W WĄTKU DOT.GABINETU KOSMETYCZNEGO PISAĆ O CUDZYCH MĘZACH,KOCHANKACH ITP.JAK WYŻEJ.I TY MASZ CZELNOŚC MÓWIC O KULTURZE I ZACHOWANIU?O NEGATYWNYCH POGLADACH LUDZI KTORZY TU PISZA?KOMENTOWAĆ? TAKA OBROŃCZYNI MORALNOŚCI Z CIEBIE?WEŻ PROZAK LALUNIU I SZORUJ DO DOBREGO SPECJALISTY.PSYCHIATRA POTRZEBNY NATYCHMIAST.POSZUKAJ,MOZE GDZIEŚ ZNAJDZIESZ CIEKAWĄ INFORMACJĘ.I ZAMIAST INWESTOWAĆ W SOLARIUM TO WEŻ SIĘ ZA SIEBIE I ZACZNIJ OD ZDROWIA.POTEM NAUCZ SIE PISAC.I PORAWNIE FORMUOWAC ZDANIA.POTEM NAUCZ SIE PRZETWARZAC TEKST.NASTĘPNIE ZAJMIJ SIĘ SWOIM PRYWATNYM ŻYCIEM - BO MOŻE SIĘ OKAZAC ŻE MASZ TAKIE POROŻE ŻE DO KOŚCIOŁA NIE WEJDZIESZ.A POTEM WŁAZ LUDZIOM DO ŁÓZEK I KOMENTUJ CO TAM WIDZIAŁAŚ.CZEKAMY NA NEWSY..HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Odpowiedz Link Zgłoś
madziik19 Re: SALON ODNOWY BIOLOGICZNEJ NEFRETETE 25.05.08, 11:30 Witam, przeczytałam to wszystko i brzydzę się ludżmi którzy dużo mówią -piszą ale podszywają się pod innych nie mając odwagi pisać w swoim imieniu.Ja również myślę ze na tym forum ktoś zrobił niezłe zamieszanie.Jedna osoba pisze i odpowiada a może to jakieś "osobiste porachunki?"Wiem natomiast że wciągnięto tutaj kogoś w "głupią" grę a ta osoba nie ma zielonego pojęcia o co tutaj chodzi.Koncząc zastanówcie się nad tym co piszecie bo wiem na 100% że osoba która tutaj figuruje nie jest nawet zarejestrowana i nie ma konta.Więc jak to możliwe aby jej wypowiedż była na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
youranusia Re: SALON ODNOWY BIOLOGICZNEJ NEFRETETE 16.04.08, 12:13 ja tez tam byłam.naprawde klon. panienka ktora tam pracuje drwiła i smiała sie ze mnie bo nie wiedziałam gdzie ręcznik wyrzucic Odpowiedz Link Zgłoś
youranusia Re: SALON ODNOWY BIOLOGICZNEJ NEFRETETE 16.04.08, 12:15 a na łózko wpusciła mnie po kims nie myjąc go wcześniej,odrazu po jakiejs pani, głupio było pytac dlaczego nie myje???? Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-maka Re: SALON ODNOWY BIOLOGICZNEJ NEFRETETE 18.03.09, 20:24 te maszyny nie działają:(((((((((((((((((( czy odchudzając sie na nich trzeba trzymać dietę? ;((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
first-woman Re: SALON ODNOWY BIOLOGICZNEJ NEFRETETE 20.03.09, 18:49 Witam.Maszyny niestety nie działają na wszystkich.Tak jak niektóre leki itp.Ale faktycznie dietę trzeba trzymać,a z tego co czytałam wcześniej o tego typu urządzeniach to zabiegi na nich powinny odbywać sie najlepiej co drugi dzień.I tak ze 2 cykle,tzn. minimum 20 zabiegów.Ale nie stosowalam sama,pisze tylko co czytałam bo kiedyś mnie to interesowało.Ale teraz ,gdy coraz więcej osób skarży się na nieskuteczność metody ,dałam sobie spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
luizzzza Re: SALON ODNOWY BIOLOGICZNEJ NEFRETETE 21.03.09, 10:36 a na jakiej maszynie byłaś że nic nie dało? Dieta raczej musi jakaś być, a przynajmniej powstrzymanie się od fast- fodów i słodyczy. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-maka Re: SALON ODNOWY BIOLOGICZNEJ NEFRETETE 30.03.09, 09:19 mi mówiła,że 10 zabiegów wystarczy na jakiś efekt, ale nic nie było. Chodziłam na Vacum...coś tam, co się chodzi po bieżni ściśnięta od pasa tym workiem i pije się wodę. Nie jem fast foodów, ale jak mam zrobić sobie dietę to i tak schudnę bez tych maszyn. Tym razem chciałam coś bez wysiłku, ale widzę, że się nie da komoletnie. Więc szkoda mi tylko prawie 200zł;((( ta dziewczyna co tam pracuje czy to prowadzi to się raczej nie zna, większość wyczytałam sobie w necie, nawet nie spytała o stan zdrowia,a z netu dowiedziałam się, że nie każdy to może robić;( chyba trzeba porządnie wziąść się za dietę. o! to może tamat na następny wątek! Odpowiedz Link Zgłoś