Dodaj do ulubionych

Wózki....

07.12.16, 22:21
wypadłam z obiegu. A teraz wybór jak i rozpiętość cen to jakiś koszmar.... Macie jakieś swoje typy - orientowałyście się już w tym temacie. Będę wdzięczna za sugestie :)
Obserwuj wątek
    • sara_lesniewska Re: Wózki.... 08.12.16, 07:49
      Ja mam roczne dziecko, jeździ Jedo Fynem i mimo że zdarzają się kiepskie opinie na jego temat jestem zadowolona. Cena też przystępna. Ale to było dziecko jesienne, potrzebowałam dużej gondoli, na lato chyba aż tak wielka nie jest potrzebna. Spacerówka na początku nie była najlepsza, dziecko mi zjeżdżało ale teraz jak podrósł jest super. Drugie albo odziedziczy Fyna albo będę musiała kupić podwójny, jeszcze nie wiem w sumie. Patrzyłaś na forum Wózkomania? Tam można znaleźć wszystko o wózkach :)
      • wredna.czarovnica Re: Wózki.... 08.12.16, 16:48
        U mnie też jedo fyn po starszym dziecku. Super na nierówności, do lasu itp, ale sporo waży. Gondola olbrzymia, kosz na zakupy mega. Ale też mam spacerówkę baby jogger city mini zip do której chce dokupić adapter do fotelika i mieć do podróży po mieście, bo jedo zajmuje cały bagażnik.
        Także jak nie musisz nosić wózka po schodach itp to jedo mogę polecić.
      • lili2010 Re: Wózki.... 12.12.16, 18:10
        Ja biorę pod uwagę bugaboo i joolza. Na żywo jednak musze podjąć ostateczna decyzje. Wózki po synu sprzedałam 🙂
    • metalwrona Re: Wózki.... 08.12.16, 13:55
      Podepnę się, bo dla październikowej córy dostaliśmy (brawo tesciowie kurde...) 20 kilowy 2w1, więc w gruncie spacerówę składaną na płasko a nie gondolę. Krzywą, obrzydliwą, z niskim zawieszeniem i pompowanymi nieszczelnymi kołami. I musiałam to świństwo targać po schodach będąc po cc :-/. A chłop twierdzi że nie będzie na 4 miesiące nie wiadomo czego kupował...
      Więc ja chcę cokolwiek uzywanego, byle LEKKIE było.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka