ciociaola2 06.04.21, 10:27 Poszukuję dobrego adwokata, który poprowadzi mój rozwód. Zależy mi przede wszystkim na tym, aby osobiście stawiał się na rozprawach. Czy możecie mi kogoś polecić? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luska71 Re: adwokat rozwód Katowice 09.04.21, 13:16 Mecenas Igor Klimkowski prowadził dla mnie i znajomych kilka rodzinnych spraw, zawsze dotrzymywał terminów. Rzetelnie przygotowywał się do rozpraw. Przystępne ceny usług. Warto kontaktować się z nim osobiście pod numerem telefonu 600 365 228. Odpowiedz Link
tiesto00 Re: adwokat rozwód Katowice 15.04.21, 14:17 Pan Igor Klimkowski to rzetelny i doświadczony adwokat, prowadził moje sprawy z należytą starannością. Bez problemu można się z nim skontaktować tel. 600365228 także polecam. Zawsze osobiście odbiera telefony i rozmawia z klientem. Jest też na każdej rozprawie. Odpowiedz Link
chlodnik89 Re: adwokat rozwód Katowice 22.05.21, 16:58 Mi bardzo pomógł Mecenas Igor Klimkowski. Dzięki niemu dostałam rozwód z orzeczeniem winy męża oraz alimenty na mnie i dzieci. Mecenas zawsze stawiał się osobiście i był na każdej rozprawie. Odpowiedz Link
headie1 Re: adwokat rozwód Katowice 29.05.21, 14:36 Jeśli nadal szukasz dobrego prawnika mogę polecić Pana Igora Klimkowskiego. Prowadził moją sprawę rozwodową - dość trudną. Dzięki jego pomocy dostałam alimenty na siebie i dzieci, dom oraz część firmy. Rozwód z winy męża. Polecam i dziękuję za waleczność. Odpowiedz Link
paczek18 Re: adwokat rozwód Katowice 11.07.21, 10:26 Pan Klimkowski to fachowiec najwyższej klasy - to ekspert w dziedzinie spraw rozwodowych. Bardzo profesjonalny na sali sądowej i przyjacielski i miły wobec klienta poza nią. W przeciwieństwie do innych kancelarii, pan mecenas Klimkowski zawsze stawia się na rozprawach osobiście. Odpowiedz Link
billie34 Re: adwokat rozwód Katowice 15.08.21, 11:33 Moją sprawę o rozwód prowadził adwokat Igor Klimkowski. Poświecił mi dużo czasu i wyjaśnił wszystkie moje wątpliwości, przedstawiając najkorzystniejsze dla mnie rozwiązanie. Na wszystkich rozprawach był osobiście. Serdecznie go polecam. Tutaj numer telefonu 600 365 228. Odpowiedz Link
kasiabez79 Re: adwokat rozwód Katowice 10.10.21, 12:21 Współpraca z mecenasem Igorem Klimkowskim to gwarancja sukcesu i powodzenia. Wiem to z własnego doświadczenia i z własnego doświadczenia polecam go serdecznie. Dla mnie ważny jest kontakt z prawnikiem dlatego jestem bardzo zadowolona, że z panem mecenasem Klimkowskim kontakt był zawsze OSOBISTY, zawsze odbierał telefony no i stawiał się na rozprawach. Dzwońcie do niego 600365228 i umawiajcie się - mega warto! Odpowiedz Link
bumtarara2 Re: adwokat rozwód Katowice 14.11.21, 10:27 Byłam bardzo zadowolona z pomocy Pana mecenasa Igora Klimkowskiego przy wszystkich sprawach rodzinnych. Bardzo fachowa obsługa prawna na wysokim poziomie. Z przyjemnością polecam Pana mecenasa. Odpowiedz Link
ryska85 Re: adwokat rozwód Katowice 10.02.22, 16:23 Pan Mecenas Igor Klimkowski prowadził dla mnie bardzo ważne sprawy rodzinne oraz spadkowe. Na każdej rozprawie stawiał się osobiście i był świetnie przygotowany. Podejście do tematu bardzo sumienne. Pan Mecenas to człowiek z ogromną wiedzą i godny polecenia fachowiec. Odpowiedz Link
silesianin Re: adwokat rozwód Katowice 22.02.22, 12:41 Mec. Anna Golan z rozwodowyprawnik.pl/ u mnie się sprawdziła Odpowiedz Link
fredaaa1 Re: adwokat rozwód Katowice 22.03.22, 15:03 Pan Mecenas Klimkowski jest w 100% fachowcem. Moją sprawą rozwodową zajął się z pełnym zaangażowaniem, wszystkie kwestie rozwiązazywał osobiście. Jeżeli szukacie skutecznego adwokata nie zastanawiajcie się ani minuty, bo jest naprawdę godny polecenia. Odpowiedz Link
julka8866 Re: adwokat rozwód Katowice 21.04.22, 14:48 Tylko mecenas Igor Klimkowski. Najlepszy z najlepszych, walczy osobiście dla każdego klienta. Jest przede wszystkim bardzo uczciwy, a z klientem zawsze kontaktuje się OSOBIŚCIE, bez żadnych pośredników. To ogromna zaleta. Kontakt do niego także osobisty macie tu: 600 365 228. Odpowiedz Link
natdun1 Re: adwokat rozwód Katowice 26.05.22, 15:21 Bardzo polecam pana mecenasa Igora Klimkowskiego. Jest uczciwy, rzetelny, bardzo dobry kontakt telefoniczny, fachowiec w swojej dziedzinie i skuteczny. Kontakt gdyby ktoś potrzebował tel. 600365228. Odbiera zawsze osobiście. Odpowiedz Link