Dodaj do ulubionych

ADWWOKAT Z Krakowa

05.07.21, 18:43
Mogę polecić Panią mec. Monikę Klimczyk z ul. Mogilskiej 18/12 w Krakowie, bardzo mi pomogła, wyprostowała sprawy małżeńskie i finansowe w mojej firmie, dziękuję P. Adwokat, pozdrawiam. E.
Obserwuj wątek
    • jegienka Re: ADWWOKAT Z Krakowa 26.08.21, 20:58
      To mnie tak pomógł Pan Konrad Serafiński, też szukałam adwokata w sprawach rodzinnych... W Krakowie na Urzędniczej ma kancelarię. Naprawdę adwokat z powołania, duża wiedza, doświadczenie, cały czas podczas sprawy byliśmy w kontakcie, mogłam się doradzić o wszystko.
    • claudia35 Re: ADWWOKAT Z Krakowa 05.01.22, 10:31
      Ja kolejny raz polecam kontaktować się z mecenasem Mateuszem Mosorem, niedawno zakończył mój rozwód i podział majątku i jestem naprawdę zadowolona. Sprawnie i konkretnie wszystko poszło, myślałam że to potrwa w nieskończoność a tu taka miła niespodzianka :)
    • barbarax32 Re: ADWWOKAT Z Krakowa 28.03.23, 16:25
      Ja byłam klientką Mecenas Justyny Węgrzynowicz, która reprezentowała mnie podczas sprawy rozwodowej. Jestem jej ogromnie wdzięczna za wsparcie, wykonaną pracę i za nowe życie, jakie pomogła mi zacząć.
    • andrzejzabielski1981 Re: ADWWOKAT Z Krakowa 08.12.23, 12:11
      Ja mogę polecić mec Dominika Marchewkę. Bardzo mi pomógł przy rozwodzie, podziale majątku i oczywiście opieki nad dziećmi. To jest jego nr 530 834 077 przyjmuje na ul. Słoneckiego na Prądniku Czerwonym
    • joanna_sar_2025 Re: ADWWOKAT Z Krakowa 28.07.25, 15:04
      Profesjonalne wsparcie w pisaniu pism administracyjnych w kraju i na świecie.
      ODWOŁANIA, ZAŻALENIA, SKARGI I WNIOSKI, REKLAMACJE, ZWROTY KOSZTÓW
      Pisma do ZUS (np. odwołania od decyzji, wnioski o świadczenia, zasiłki),
      Wnioski do Urzędu Skarbowego (np. odwołania od decyzji podatkowych, wnioski o ulgę w spłacie zobowiązań),
      Pisma do MOPS i GOPS (np. wnioski o świadczenia socjalne, rodzinne i pielęgnacyjne),
      Wnioski i odwołania do Urzędu Miasta, gminy i wójta gminy, Starostwa Powiatowe (np. sprawy meldunkowe, budowlane, o dotacje i pomoc lokalną),
      Sprawy dotyczące windykacji należności i egzekucji komorniczych,
      Pomoc w sprawach budowlanych, meldunkowych, dotyczących dotacji unijnych oraz lokalnych,
      Przygotowanie pism do urzędów (weryfikacja i analiza umów),
      Przygotowywanie umów (umowy najmu, dzierżawy, zlecenia o dzieło, kupna-sprzedaży).
      Umowy współpracy biznesowej, klauzule zabezpieczające interesy klienta.
      Pomoc w sprawach spadkowych (dziedziczenie, zachowek, dział spadku).
      Reklamacje i zwroty kosztów ( loty, wycieczki, zakupy etc.
      Umowy współpracy biznesowej, klauzule zabezpieczające interesy klienta.
      Zapraszam do kontaktu asia.com@poczta.fm

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka