07.04.17, 21:05
Jesteś z Poznania? Pisałaś, że leżałaś na Polnej. Rodziłaś tam może?
Obserwuj wątek
    • dexia Re: Dexia 07.04.17, 21:52
      Niee, mam kilkadziesiat km, teraz chce tam miec ciecie, ale na razie kombinuje jak sie za to zabrac, bo ciezko by mi bylo prowadzic cala ciaze u jakiegos lekarza z poznania, mam kilka nazwisk i zastanawiam sie do kogo sie udac. A co Cie interesuje? Jak jest na porodowce nie wiem, ale znajoma miala tam czwarte cc i w porownaniu do szpit powiatowego, byla o wiele bardziej zadowolona. Ja lezalam tylko na oddz polozniczym i tam opieka byla swietna.
      • ash_3 Re: Dexia 08.04.17, 10:01
        Mimo doświadczeń z pierwszego porodu, wolałabym SN smile Moja ciążę prowadzi lekarka, która pracuje na Polnej ale nie jestem na 100% pewna czy to ten szpital wybiorę. Nie miałam żadnej styczności ze szpitalami w Poznaniu (syna rodziłam pod Wrocławiem) i stąd dylemat.
        • dexia Re: Dexia 08.04.17, 11:34
          Polna to jednak szpit akademicki i na kameralna atmosfere itd nie ma co liczyc, ale jesli chodzi o opieke i profesjonalizm, gdyby cos bylo nie tak, to jednak nie ma porownania. Mam tez znajoma, ktora rodzila sn 2 razy w szpit Sw. Rodziny, jak bede sie z nia widziec to moge podpytac, ale z tego co pamietam to nie narzekala na nic.
          • ash_3 Re: Dexia 08.04.17, 17:10
            O św rodzinie już się nasłuchałam, że jest ok smile O Polnej opinie skrajne. Jeszcze trochę czasu na decyzję jest smile
            • wesoladama24 Re: Dexia 08.04.17, 20:28
              Co do Polnej są różne opinie. Ja bym się nie zdecydowała na ten szpital. Leżałam tam na oddziale niepłodności podczas gdy leczylam się u Pani dr hab i wspominam ten pobyt bardzo nie miło. To tylko z mojego doświadczenia opinia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka