sorpressa 10.12.16, 14:56 Żegnam się, niestety zarodek zatrzymał się i ciąża właśnie się skończyła. Pozostał smutek w sercu, mimo że nieplanowane to i tak żal. Życzę Wam powodzenia, wszystkiego dobrego. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mileczkowa Re: Żegnam się. 10.12.16, 22:14 Kochana, bardzo mi przykro. U mnie lekarze póki co nie pozwalają cieszyć się ciążą, z uwagi na bardzo silną infekcję, z której nie mogę się wykaraskać mówią, żeby póki co nie nastawiać się za bardzo. Ściskam Ciebie mocno. Odpowiedz Link
sorpressa Re: Żegnam się. 11.12.16, 01:47 Trzymam kciuki żeby było u was wszystko dobrze. Powodzenia. Ja jeszcze nie powiedziałam ostatniego słowa, wszystko w swoim czasie. Odpowiedz Link
wisnia-w-czekoladzie Re: Żegnam się. 11.12.16, 09:02 Sorpressa... Tak strasznie przykro :( Życzę dużo siły, dbaj o siebie ... Odpowiedz Link
masha_4 Re: Żegnam się. 11.12.16, 21:44 Tak bardzo mi przykro:( Musi być Ci bardzo trudno,nikomu nie powinno się to przytrafić. Milion uścisków i dobrych myśli przesyłam:* Odpowiedz Link
e_le_n_a Re: Żegnam się. 12.12.16, 08:14 Bardzo mi przykro :((( przerabialam to dwa razy :(. Przytulam mocno :* Wpisz swoją odpowiedź Odpowiedz Link