isoxazolidine 16.02.05, 13:50 powstaje. Odrzywół jako niegdys miasto ma tam swoje poczesne miejsce. czy ktos z Was chcialby pomoc w budowie odrzywolskiej czesci serwisu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adamn5 Re: 'Leksykon Miast' .... 16.02.05, 21:44 mógłbym pomóc ale nie bardzo sie orietuje o co chodzi napisz cos bardziej szczegółowo co cie interesuje? pozdrowienia !! Odpowiedz Link Zgłoś
adamn5 Re: 'Leksykon Miast' .... 16.02.05, 21:49 Poza tym nie wiem czy nie powinien ktoś z rządzących gmina sie wypowiedzieć jako osoba kompetentna. Załozyłem to forum prywatnie natomiast jeżeli chodzi o oficjalną strone, to prywatnie jako obywatel nie moge brac chyba odpowiedzialności za taka strone. Pozdrowienia !!! Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: 'Leksykon Miast' .... 17.02.05, 11:13 serwis www.wojewodztwo.radom.pl to prywatna inicjatywa mieszkancow naszego regionu. to sie nazywa fachowo 'spoleczne promocja regionu' :)) a konkretnie: przydaloby sie pare fotek charakterystycznych dla Odrzywołu miejsc. zamieszcze oczywiscie wraz ze stosownym podpisem. opisy historyczne juz mam z fachowych zrodel. brakuje aktualnej ilustracji. no i nie chcialbym powielac zdjec juz publikowanych .... Odpowiedz Link Zgłoś
adamn5 Re: 'Leksykon Miast' .... 17.02.05, 14:36 Może cos sie postaram w nastepnym tygodniu tylko musze zrobić pare zdjęc aparatem cyfrowym, który musze pozyczyc.Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: 'Leksykon Miast' .... 18.02.05, 12:19 dzieki serdeczne :))) na pewno przyczyni sie to do promocji Odrzywołu a o to mi chodzi :)) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
adamn5 Re: 'Leksykon Miast' .... 25.02.05, 21:00 Przepraszam ale nie mogę wykonać zdjęć na razie (choruje) ale póżniej sie postaram zrobić. Pozdrawiam !! Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: 'Leksykon Miast' .... 01.03.05, 16:44 to nie jest sprawa na 'zabój' ;-) premiera leksykonu dopiero za 2-3 tygodnie wiec na wykonczenie jest troszke czasu. moge Ci podeslac majlem tekst o Odrzywole do recenzji? Odpowiedz Link Zgłoś
adamn5 Re: 'Leksykon Miast' .... 01.03.05, 17:09 Ok mój e-mail: adamn5@gazeta.pl. Pozdrowienia !! Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: 'Leksykon Miast' .... 15.03.05, 15:40 przed chwilą wysłałem. troszke z opóźnieniem ale poprawiałem jeszcze pewne detaliki ... pozdr PS. jesli jeszcze ktos chcialby zrecenzowac odrzywolski dzial leksykonu to prosze dac znac - podesle majlem co trzeba. z góry serdeczne dzieki :) Odpowiedz Link Zgłoś