22.06.06, 15:37
Słyszeliście o pracownicy Anecie, która chodzi w tak krótkich miniówkach, że
aż wstyd. Co noc pieprzy się w samochodzie z kimś innym. Nie ma za grosz
wstydu. Myślę, że przynosi tyylko obciach naszej stacji.
A wy, co myślicie o Orlenie? O personelu, czy nowej szefowej? Podzielcie się
tymi informacjami.
Pozdrawiam.
Pigi.
Obserwuj wątek
    • staszek-boryna Re: ORLEN 22.06.06, 15:48
      Co to za Anetka? Gadaj więcej! Ale co tam sam skoczę na Orlena i zbadam sprawę.
    • sauber1 Re: ORLEN 22.06.06, 16:07
      pigmalion_pigmna napisał:

> Słyszeliście o pracownicy Anecie, która chodzi w tak krótkich miniówkach, że
      > aż wstyd. Co noc pieprzy się w samochodzie z kimś innym. Nie ma za grosz
      > wstydu. Myślę, że przynosi tyylko obciach naszej stacji.
      > A wy, co myślicie o Orlenie? O personelu, czy nowej szefowej? Podzielcie się
      > tymi informacjami.
      > Pozdrawiam.
      > Pigi.
      Ale co to Cię obchodzi co dziewczyna lubi robic nocą i to że nie z Tobą to tak
      oficjalnie zaraz trzeba tak pisać.
      "Pod latarnią najciemniej"
      I dlaczego zaraz obciach? , moze to nowa forma reklamy a to wszystko to tylko
      taka aranżacja. Anetko nie słuchaj co piszą ludziska złośliwe, ładnie Ci jest w
      tych miniówkach, a paliwo wlane na waszej stacji starcza na coraz dłużej i ta
      kawa gratis też cudownie smakuje. Chyba pojadę się natankować?
      • staszek-boryna Re: ORLEN 22.06.06, 16:18
        No jasne Anetko! Nam się to podoba jak dziewczyny skąpe mini noszą i w ogóle...
        Nareszcie powiało optymizmem. Dzieje się "coś sexownego" w naszym mieście.
        • sauber1 Re: ORLEN 22.06.06, 17:11
          staszek-boryna napisał:

> No jasne Anetko! Nam się to podoba jak dziewczyny skąpe mini noszą i w ogóle...
          >
          > Nareszcie powiało optymizmem. Dzieje się "coś sexownego" w naszym mieście.

To zobaczysz jak zmieni sie na korzyść po uroczystościach dnia miasta, myślę ze
          to dobrze, łatwiej i przyjemniej będzie żyć i może zacznie się coś w końcu dziać?
    • kibolradziejow Re: ORLEN 22.06.06, 21:47
      pigmalion_pigmna ja myślę że przegiołeś mam nadzieję że szanowna aneta zrobi z
      tobą porządek wcale nie jesteś anonimowy jak ci się wydaje nogi ona ma super
      więc ma co pokazywać ty zapewne jej zazdrościsz
      • edziu55 Re: ORLEN 22.06.06, 23:27
        no nareszcie coś ciekawego :-) od dzisiaj tylko i wyłącznie tankuje na ORLENIE
        :-) kiedy Anetka jest na zmianie ?
    • ada9610 Re: ORLEN 23.06.06, 00:27

> Słyszeliście o pracownicy Anecie, która chodzi w tak krótkich miniówkach, że
      > aż wstyd. Co noc pieprzy się w samochodzie z kimś innym. Nie ma za grosz
      > wstydu. Myślę, że przynosi tyylko obciach naszej stacji.
      > A wy, co myślicie o Orlenie? O personelu, czy nowej szefowej? Podzielcie się
      > tymi informacjami.
      > Pozdrawiam.
      > Pigi.
      Pigi żal Ci,że ta Anetka chodzi w miniówkach jak ma zgrabne nogi niech chodzi
      ma co pokazać!!!! Jest młoda niech nosi!!! Panom to się to podoba Tobie nie
      musi.Jak to zazdrość przez człowieka przemawia nawet na forum.Wstydzić to Ty
      się masz czego,że takie bzdury na forum wypisujesz i dziewczynie opinie
      psujesz!!! "Ale zazdrość ludzka nie zana granic"!!
      • edziu55 Re: ORLEN 23.06.06, 00:30
        brawo Ada :-) Pozdro
        • ada9610 Re: ORLEN 23.06.06, 00:36
          edziu55 napisał:

> brawo Ada :-) Pozdro
          Dzięki edziu55:-)Pozdro
          • edziu55 Re: ORLEN 23.06.06, 00:39
            ada9610 napisała:

> edziu55 napisał:
            >
            > > brawo Ada :-) Pozdro
            > Dzięki edziu55:-)Pozdro
            tak naprawdę to na Twoim msc, też bym chodził w mini i skąpych stringach, a co,
            niech gały wyłażą z orbit :-)
            • ada9610 Re: ORLEN 23.06.06, 00:51
              edziu55 napisał:

> ada9610 napisała:
              >
              > > edziu55 napisał:
              > >
              > > > brawo Ada :-) Pozdro
              > > Dzięki edziu55:-)Pozdro
              > tak naprawdę to na Twoim msc, też bym chodził w mini i skąpych stringach, a
              co,
              > niech gały wyłażą z orbit :-)
              "skąpych stringach"??-One same w sobie są skąpe? Ale jakie fajne no nie???Panom
              się podoba gdy kobieta takie majteczki nosi-prawda??Ktoś kto je
              wymyślił "Nobla" powinni mu dać!! Piszę z punktu widzenia kobiety!!
              • sauber1 Re: ORLEN 23.06.06, 01:22
                ada9610 napisała:

> > niech gały wyłażą z orbit :-)
                > "skąpych stringach"??-One same w sobie są skąpe? Ale jakie fajne no nie???Panom
                > się podoba gdy kobieta takie majteczki nosi-prawda??Ktoś kto je
                > wymyślił "Nobla" powinni mu dać!! Piszę z punktu widzenia kobiety!!

Z punktu widzenia i nie tylko , mężczyzny też jetem za przyznaniem tak
                zaszytnej nagrody, niby nic a cieszy. i pozdrawiam
              • edziu55 Re: ORLEN 23.06.06, 08:05
                One same w sobie są skąpe? Ale jakie fajne no nie???Panom
                >
                > się podoba gdy kobieta takie majteczki nosi-prawda??Ktoś kto je
                > wymyślił "Nobla" powinni mu dać!! Piszę z punktu widzenia kobiety!!
                - pewnie że się podoba i to jeszcze jak :-)jeszcze jak leżą na zgrabnym tyłeczku....
                • staszek-boryna Re: ORLEN 23.06.06, 08:11
                  Jak ta Pani jest ładna i zgrabna a do tego gustownie i seksownie ubrana to
                  wszystko pasuje. Takich nam kwiatów potrzeba. One sprawiają że życie staje się
                  piękne.
                  • kibolradziejow Re: ORLEN 23.06.06, 15:37
                    ta pani ma cudowne ale to cudowne nogi
                    • staszek-boryna Re: ORLEN 23.06.06, 16:07
                      Widziałeś???????????????????????????????????
                      • kaszmireq Re: ORLEN 23.06.06, 19:07
                        jak ona może mieć piękne nogi, skoro jest chuda jak patyk i ma gdzieś około
                        1.55? Chyba nie widzieliście pięknych nóg i ładnych kobiet ;/ A pozatym upał 30
                        stopni a na jej twarzy tona pudru i kilo braokatu ;/ Ale może w Inowrocławiu to
                        jest na topie.Bo ona chyba nie tutejsza jest.
                        Ps. Ostatnio kiedy mnie obsługiwała, powiedziała do mnie: " ni mum pińciu
                        groszy.bede winna."
                        • sauber1 Re: ORLEN 23.06.06, 19:44
                          kaszmireq napisał:

> jak ona może mieć piękne nogi, skoro jest chuda jak patyk i ma gdzieś około
                          > 1.55? Chyba nie widzieliście pięknych nóg i ładnych kobiet ;/ A pozatym upał 30
                          > stopni a na jej twarzy tona pudru i kilo braokatu ;/ Ale może w Inowrocławiu to
                          > jest na topie.Bo ona chyba nie tutejsza jest.
                          > Ps. Ostatnio kiedy mnie obsługiwała, powiedziała do mnie: " ni mum pińciu
                          > groszy.bede winna."

Słuszna uwaga!!!
                          I popatrz pan, nawet nie tutejsi, a jak szybko chą się dostosować do waruków i
                          przeniknąć w środowisko, widocznie dziewcze mimiało pińciu groszów?
                          • kibolradziejow Re: ORLEN 24.06.06, 10:52
                            widziałem
                            • staszek-boryna Re: ORLEN 26.06.06, 08:10
                              Dejta spokój dziewczynie. Niech se robi co chce w demokratycznym państwie prawa.
                  • edziu55 Re: ORLEN 04.07.06, 15:25
                    staszek-boryna napisał:

> Jak ta Pani jest ładna i zgrabna a do tego gustownie i seksownie ubrana to
                    > wszystko pasuje. Takich nam kwiatów potrzeba. One sprawiają że życie staje się
                    > piękne.
                    jeszcze zdradzę wam tajemnicę, ona czasamo bez majteczek chodzi :-)
                    • ada9610 Re: ORLEN 04.07.06, 21:15
                      edziu55 napisał:

> staszek-boryna napisał:
                      >
                      > > Jak ta Pani jest ładna i zgrabna a do tego gustownie i seksownie ubrana t
                      > o
                      > > wszystko pasuje. Takich nam kwiatów potrzeba. One sprawiają że życie staj
                      > e się
                      > > piękne.
                      > jeszcze zdradzę wam tajemnicę, ona czasamo bez majteczek chodzi :-)
                      Widziałes?? Jak Ci żal to też zacznij bez bielizny chodzić,i przestaniesz takie
                      pierdoły na forum wypisywać!!! Dajci tej kobiecie spokój nikt z was jej nie zna
                      więc jak można o niej tak się wypowiadać.Czy wy nie macie większych problemów!!
                      Jak można tak wypisywać!!! Jesteście tacy jak te stare kwoki pod blokami tylko
                      żeby jakąś sęsacje zwietrzyć i już obsmarować na forum.
                      • edziu55 Re: ORLEN 05.07.06, 00:59
                        > > jeszcze zdradzę wam tajemnicę, ona czasamo bez majteczek chodzi :-)
                        > Widziałes?? Jak Ci żal to też zacznij bez bielizny chodzić...
                        Przecież to widać czy ktoś ma bieliznę czy nie, zależy to też prawda od ubioru
                        ale przeważnie widać. Przyjżyj się na jakąś damską pupcie to się przekonasz. A
                        co do mnie to nieraz też bez bielizny chodzę, zwłaszcza jak jest gorąco. Nie mów
                        że Ty bieliznę Aduniu nosisz w te upały?
                        • ada9610 Re: ORLEN 05.07.06, 01:06
                          edziu55 napisał:

> > > jeszcze zdradzę wam tajemnicę, ona czasamo bez majteczek chodzi :-)
                          > > Widziałes?? Jak Ci żal to też zacznij bez bielizny chodzić...
                          > Przecież to widać czy ktoś ma bieliznę czy nie, zależy to też prawda od ubioru
                          > ale przeważnie widać. Przyjżyj się na jakąś damską pupcie to się przekonasz. A
                          > co do mnie to nieraz też bez bielizny chodzę, zwłaszcza jak jest gorąco. Nie

> w
                          > że Ty bieliznę Aduniu nosisz w te upały?
                          Nie wierzę Ci,że nie masz bielizny muszę to sprawdzić?? Cześć
                          • edziu55 Re: ORLEN 05.07.06, 01:09
                            > Nie wierzę Ci,że nie masz bielizny muszę to sprawdzić??
                            Proszę bardzo, jutro znowu upał i znowu bez bielizny. Lubię luzik :-0
                            A Ty ?
                            • ada9610 Re: ORLEN 05.07.06, 01:11
                              edziu55 napisał:

> > Nie wierzę Ci,że nie masz bielizny muszę to sprawdzić??
                              > Proszę bardzo, jutro znowu upał i znowu bez bielizny. Lubię luzik :-0
                              > A Ty ?
                              Rozbawiłeś mnie teraz do łez..
                              • edziu55 Re: ORLEN 05.07.06, 01:15
                                ada9610 napisała:

> edziu55 napisał:
                                >
                                > > > Nie wierzę Ci,że nie masz bielizny muszę to sprawdzić??
                                > > Proszę bardzo, jutro znowu upał i znowu bez bielizny. Lubię luzik :-0
                                > > A Ty ?
                                > Rozbawiłeś mnie teraz do łez..
                                Aż do łez? Co w tym śmiesznego ?
                                • ada9610 Re: ORLEN 05.07.06, 01:18
                                  edziu55 napisał:

> ada9610 napisała:
                                  >
                                  > > edziu55 napisał:
                                  > >
                                  > > > > Nie wierzę Ci,że nie masz bielizny muszę to sprawdzić??
                                  > > > Proszę bardzo, jutro znowu upał i znowu bez bielizny. Lubię luzik :
                                  > -0
                                  > > > A Ty ?
                                  > > Rozbawiłeś mnie teraz do łez..
                                  > Aż do łez? Co w tym śmiesznego ?
                                  "Proszę bardzo"-propozycję przyjmuje,sprawdzę.Wyobraziłam sobie coś i to mnie
                                  tak rozbawiło.Uciekam spać.DOBRANOC
                                  • edziu55 Re: ORLEN 05.07.06, 01:20
                                    ada9610 napisała:

> edziu55 napisał:
                                    >
                                    > > ada9610 napisała:
                                    > >
                                    > > > edziu55 napisał:
                                    > > >
                                    > > > > > Nie wierzę Ci,że nie masz bielizny muszę to sprawdzić??
                                    >
                                    > > > > Proszę bardzo, jutro znowu upał i znowu bez bielizny. Lubię l
                                    > uzik :
                                    > > -0
                                    > > > > A Ty ?
                                    > > > Rozbawiłeś mnie teraz do łez..
                                    > > Aż do łez? Co w tym śmiesznego ?
                                    > "Proszę bardzo"-propozycję przyjmuje,sprawdzę.Wyobraziłam sobie coś i to mnie
                                    > tak rozbawiło.Uciekam spać.DOBRANOC

Hej, co sobie wyobraziłaś ??? i co Cię tak rozbawiło ???
                                    • kolo964 Re: ORLEN 12.07.06, 23:17
                                      ada i edziu idą po całości, nie uważacie ?
                                      • ada9610 Re: ORLEN 13.07.06, 04:30
                                        kolo964 napisał:

> ada i edziu idą po całości, nie uważacie ?
                                        Żal Ci??
                                        • edziu55 Re: ORLEN 16.07.06, 23:09
                                          ada9610 napisała:

> kolo964 napisał:
                                          >
                                          > > ada i edziu idą po całości, nie uważacie ?
                                          > Żal Ci??
                                          pewnie Aduniu że im żal... jesteś boska...
                                          • ada9610 Re: ORLEN 16.07.06, 23:30
                                            edziu55 napisał:

> ada9610 napisała:
                                            >
                                            > > kolo964 napisał:
                                            > >
                                            > > > ada i edziu idą po całości, nie uważacie ?
                                            > > Żal Ci??
                                            > pewnie Aduniu że im żal... jesteś boska...
                                            Edziu Ty również a Te Twoje pośladeczki są nie do opisania i ten Twój
                                            języczek!!!
                                            • edziu55 Re: ORLEN 16.07.06, 23:39
                                              ada9610 napisała:

> edziu55 napisał:
                                              >
                                              > > ada9610 napisała:
                                              > >
                                              > > > kolo964 napisał:
                                              > > >
                                              > > > > ada i edziu idą po całości, nie uważacie ?
                                              > > > Żal Ci??
                                              > > pewnie Aduniu że im żal... jesteś boska...
                                              > Edziu Ty również a Te Twoje pośladeczki są nie do opisania i ten Twój
                                              > języczek!!!

a wiesz Aduniu gdzie najbardziej ten języczek lubi się zagłębiać, prawda...?
                                              • ada9610 Re: ORLEN 16.07.06, 23:42
                                                edziu55 napisał:

> ada9610 napisała:
                                                >
                                                > > edziu55 napisał:
                                                > >
                                                > > > ada9610 napisała:
                                                > > >
                                                > > > > kolo964 napisał:
                                                > > > >
                                                > > > > > ada i edziu idą po całości, nie uważacie ?
                                                > > > > Żal Ci??
                                                > > > pewnie Aduniu że im żal... jesteś boska...
                                                > > Edziu Ty również a Te Twoje pośladeczki są nie do opisania i ten Twój
                                                > > języczek!!!
                                                >
                                                > a wiesz Aduniu gdzie najbardziej ten języczek lubi się zagłębiać, prawda...?
                                                Och jaka gafa z mojej strony zapomniałm Ci się zapytać?? Ale jeżeli tam gdzie
                                                ostatnio to już wiem.
                                                • edziu55 Re: ORLEN 16.07.06, 23:55
                                                  ada9610 napisała:

> Och jaka gafa z mojej strony zapomniałm Ci się zapytać?? Ale jeżeli tam gdzie
                                                  > ostatnio to już wiem.
                                                  uwielbiam lizać to miejsce ...
                                                  • ada9610 Re: ORLEN 16.07.06, 23:56
                                                    edziu55 napisał:

> ada9610 napisała:
                                                    >
                                                    > > Och jaka gafa z mojej strony zapomniałm Ci się zapytać?? Ale jeżeli tam g
                                                    > dzie
                                                    > > ostatnio to już wiem.
                                                    > uwielbiam lizać to miejsce ...
                                                    A ja uwielbiam jak liżesz..Tak się stęskniłan za tym Twoim języczkiem i nie
                                                    tylko...
                                                  • edziu55 Re: ORLEN 17.07.06, 00:02
                                                    jutro go dostaniesz i będziesz mogła robić z nim co zchcesz ...
                                                  • ada9610 Re: ORLEN 17.07.06, 00:07
                                                    edziu55 napisał:

> jutro go dostaniesz i będziesz mogła robić z nim co zchcesz ...
                                                    A co kotku zmęczony dzisiaj jesteś???
                                                  • edziu55 Re: ORLEN 17.07.06, 00:10
                                                    ada9610 napisała:

> edziu55 napisał:
                                                    >
                                                    > > jutro go dostaniesz i będziesz mogła robić z nim co zchcesz ...
                                                    > A co kotku zmęczony dzisiaj jesteś???
                                                    w sumie to nie, jak chcesz to jeszcze wpadnę do Ciebie...
                                                  • ada9610 Re: ORLEN 17.07.06, 00:16
                                                    edziu55 napisał:

> ada9610 napisała:
                                                    >
                                                    > > edziu55 napisał:
                                                    > >
                                                    > > > jutro go dostaniesz i będziesz mogła robić z nim co zchcesz ...
                                                    > > A co kotku zmęczony dzisiaj jesteś???
                                                    > w sumie to nie, jak chcesz to jeszcze wpadnę do Ciebie...
                                                    Ok Słonko tylko do rana zostało nam tak mało czasu
                                                  • edziu55 Re: ORLEN 17.07.06, 00:22
                                                    ada9610 napisała:

> edziu55 napisał:
                                                    >
                                                    > > ada9610 napisała:
                                                    > >
                                                    > > > edziu55 napisał:
                                                    > > >
                                                    > > > > jutro go dostaniesz i będziesz mogła robić z nim co zchcesz .
                                                    > ..
                                                    > > > A co kotku zmęczony dzisiaj jesteś???
                                                    > > w sumie to nie, jak chcesz to jeszcze wpadnę do Ciebie...
                                                    > Ok Słonko tylko do rana zostało nam tak mało czasu
                                                    ALE MYśLę żE Z TRZY RAZY TO ZDążYMY ZROBIć...
                                                  • ada9610 Re: ORLEN 17.07.06, 00:31
                                                    edziu55 napisał:

> ada9610 napisała:
                                                    >
                                                    > > edziu55 napisał:
                                                    > >
                                                    > > > ada9610 napisała:
                                                    > > >
                                                    > > > > edziu55 napisał:
                                                    > > > >
                                                    > > > > > jutro go dostaniesz i będziesz mogła robić z nim co zch
                                                    > cesz .
                                                    > > ..
                                                    > > > > A co kotku zmęczony dzisiaj jesteś???
                                                    > > > w sumie to nie, jak chcesz to jeszcze wpadnę do Ciebie...
                                                    > > Ok Słonko tylko do rana zostało nam tak mało czasu
                                                    > ALE MYśLę żE Z TRZY RAZY TO ZDążYMY ZROBIć...
                                                    Ale jak to słonko przecież po trzech to się dopiero rozkręcamy?????
                                                  • edziu55 Re: ORLEN 17.07.06, 00:40
                                                    Ale jak to słonko przecież po trzech to się dopiero rozkręcamy????? ale jak się
                                                    rozkręcimy to ja będę już musiał lecieć rano do pracy...
                                                  • ada9610 Re: ORLEN 17.07.06, 00:52
                                                    edziu55 napisał:

> Ale jak to słonko przecież po trzech to się dopiero rozkręcamy????? ale jak
                                                    się
                                                    > rozkręcimy to ja będę już musiał lecieć rano do pracy...
                                                    Przecież to dla mnie tragedia!!
                                                  • staszek-boryna Re: ORLEN 17.07.06, 08:58
                                                    I to wszystko niby na Orlenie???
                                                  • ada9610 Re: ORLEN 17.07.06, 14:18
                                                    staszek-boryna napisał:

> I to wszystko niby na Orlenie???
                                                    Nie ważne gdzie?? Ważne jak!!!
                                                  • staszek-boryna Re: ORLEN 17.07.06, 16:14
                                                    Tu nie chodzi o seks tylko o bolca jak to ktoś mawiał. Jasna sprawa; jak -
                                                    perfekcyjnie musi być. A jak!
    • edziu55 Re: ORLEN 29.06.06, 19:29

> Słyszeliście o pracownicy Anecie, która chodzi w tak krótkich miniówkach
      i tak trzymać Anetko !!!!!
    • edziu55 Re: ORLEN 03.07.06, 00:08
      co jest z wami? żyjecie w tym mieście ?
      • sauber1 Re: ORLEN 03.07.06, 23:41
        edziu55 napisał:

> co jest z wami? żyjecie w tym mieście ?

Zyć albo być o to jest pytanie?
        dedykuję to dla najwspanialszym ludziom których było mi dane tu poznac
        • jahool Re: ORLEN 04.07.06, 15:21
          A mi tam na Orlenie jedna dziewczyna się podoba :) Wysoka,zgrabna mhmmm :)
          Mniami. Tylko qrde,jeden szkopuł.fajne dziewczyny są już zazwyczaj zajęte ;/
          I popieram chodzenie w mini,ale tylko wtedy gdy ma się co pokazać. Więc nie
          róbcie hecy bo to małe czarne nie robi szału.

Wracając do Orlenu, to moglibyście zrobić tam wreszcie porządek, bo ileż można
          czekać za wydrukowaniem faktury,albo reklamacją karty? Szlag mnie trafia gdy
          stoję tam 10 minut a zejebiście wymalowana i wybrokatowana dziewczyna trzepocze
          do mnie wytuszowanymi na maxa rzęsami i nie wie co ma zrobić.Zaś chłopak, z
          którym owa dziewucha jest na zmianie udaje głupka i nie wie jak jej
          pomóc.Podziękuję.
          Staram się trafiać na jedną, no może dwie zmiany bo z jedną osobą, no może z
          dwiema można wszystko szybciutko załatwić. A co do szefowej to nie wiem która
          to, ale z takim personelem to daleko nie zajedzie. Ale powodzenia.Może za jakieś
          parę lat wypłyniecie na szerokie wody.
          • sauber1 Re: ORLEN 04.07.06, 18:16
            jahool napisał:

>
            > Wracając do Orlenu, to moglibyście zrobić tam wreszcie porządek, bo ileż można
            > czekać za wydrukowaniem faktury,albo reklamacją karty? Szlag mnie trafia gdy
            > stoję tam 10 minut a zejebiście wymalowana i wybrokatowana dziewczyna
            trzepocze
            > do mnie wytuszowanymi na maxa rzęsami i nie wie co ma zrobić.Zaś chłopak, z
            > którym owa dziewucha jest na zmianie udaje głupka i nie wie jak jej
            > pomóc.Podziękuję.
            > Staram się trafiać na jedną, no może dwie zmiany bo z jedną osobą, no może z
            > dwiema można wszystko szybciutko załatwić. A co do szefowej to nie wiem która
            > to, ale z takim personelem to daleko nie zajedzie. Ale powodzenia.Może za
            jakie
            > ś
            > parę lat wypłyniecie na szerokie wody.

Całe szczęście ze mamy wybór, ja osobiście tankuje tam koło "Biedronki"
            potrafię być miły to i do mnie ludzie się uśmiechają , może nie wszyscy ale też
            nie wymagam cudów i kawę gratis w miłym towarzystwie wypiję i porozmawiam, a
            co?
            • jahool Re: ORLEN 28.10.06, 18:28
              Ogolnie, to niezły burdel tam był swego czasu.. Jakieś 2 miesiące nie byłem w
              Radziejowie ale chyba czas tam złożyć wizytę :) Ciekawe czy chociaż szefowa dała
              radę kupić klamkę przez te pół roku, bo jak ostatnio tankowałam to jeszcze nie
              było :P A ekipy tej starej jak tam brakuje.. Łojoj.. Zawsze kawę mogłem wypić w
              towarzystwie fajnych dziewczyn, a teraz? Niedobrze, niedobrze..
    • jahool Re: ORLEN 28.10.06, 18:30
      A biedna Anetka gdzie? Pewnie się biedactwo całkiem od solarium wysuszyło :(((
      • ada9610 Re: ORLEN 28.10.06, 22:03
        jahool napisał:

> A biedna Anetka gdzie? Pewnie się biedactwo całkiem od solarium wysuszyło :(((
        A teraz Orlen zamykają od 25-go listopada i kawy kolego nie wypijesz!!!
        • edziu55 Re: ORLEN 29.10.06, 01:29
          oj szkoda, nie będzie gdzie pobajerzyć..... a czaem coś innego....
          • staszek-boryna Re: ORLEN 30.10.06, 15:33
            Co tam się dzieje w tym Orlenie? Nie straszcie mnie
            • ada9610 Re: ORLEN 30.10.06, 22:13
              staszek-boryna napisał:

> Co tam się dzieje w tym Orlenie? Nie straszcie mnie
              Nikt Cię nie straszy jak będziesz tankował samochód zapytaj dziewczyn czemu
              zamykają.Możesz zawsze tankować samochód w : Kruszwica,Piotrków Kuj.,Olkop,
              Dobre.Tak Prezesi Orlenu dbają o klienta......!!!!!
    • jahool Re: ORLEN 30.10.06, 16:50
      Edziu, spokojnie :) Podobno szefowa aut :P I chyba wracają czasy pana
      Iglewskiego, czyli baja-bongo :D
      • staszek-boryna Re: ORLEN 31.10.06, 08:28
        To już ORLENU nie będzie??? Co???
        • edziu55 Re: ORLEN 31.10.06, 09:03
          za.....sta modernizacja się szykuje naszego ORLEN-u, teraz to dopiero będzie
          się działo....., ponoć wszystko w p...., i wszystko od nowa...
          • p231 Re: ORLEN 31.10.06, 11:03
            a po co ten orlen zaatankujcie gaz na nim wieczorem jak panie siedzą na stacji
            nie możliwe to jest nigdy gazu nie ma rozumiem raz czy dwa razy ale to jest już
            denerwujące wczoraj po 21 chciałem zatankowac i znowu znak niech panie może
            ruszą się do tankowania gazu a nie znak sobie postawią i spokój mają tak nie
            powinno być nie mam nic do tych pań ale to ich praca a stacja jest całodobowa
            nie wierzę że nigdy co jadę wieczorem to gazu nie ma no chyba że mam pecha
            jezeli tak to przepraszam
            • edziu55 Re: ORLEN 31.10.06, 11:38
              chopie pi.....dziawka niesamowita, odstaw znak i sam napełnij zbiorniczek,
              zaraz się jakaś zjawi.... ja tak ostatnio zrobiłem :-)
              • staszek-boryna Re: ORLEN 31.10.06, 12:03
                Gaz drożeje, ropa zdrożała. ŁOLABOGA co to bydzie co???
    • jahool Re: ORLEN 03.11.06, 16:50
      Była szefowa nie umiała gazu tankować, to nie tankowała :P za to tankowała co
      inne :) I Orlen działa, nie róbcie rozpierduchy :P
      • staszek-boryna Re: ORLEN 06.11.06, 13:25
        Uff! To dobrze. Ucieszyłeś mnie tą wieścią.
        • sauber1 Re: ORLEN 07.12.06, 09:29
          Czy remont Orlenu to już się skończył? po co przepłacać w Olkopie
          • pele42 Re: ORLEN 07.12.06, 20:12
            hehehe nie potrwa dłużej przepłacać w olkopie wiesz co mówisz orlen zawsze był
            drożyszy
            • sauber1 Re: ORLEN 07.12.06, 21:10
              pele42 napisała:

> hehehe nie potrwa dłużej przepłacać w olkopie wiesz co mówisz orlen zawsze był
              > drożyszy

To porównaj sobie ceny, chyba najdrożej w kraju maja na Olkopie, może tylko
              przez ten remont na Orlenie, bezkonkurencyjność daje takie możliwości, podobnie
              jak szewcom
              • edziu55 Re: ORLEN 07.12.06, 22:52
                Orlren z 3 msc bedzie w rozpierduce, ale za to jaki on póżniej będzie......
                Białka z walizkami puszczą, heheheheheeeee..... jakoś go nie lubię....
                • sauber1 Re: ORLEN 07.12.06, 23:53
                  edziu55 napisał:

> Orlren z 3 msc bedzie w rozpierduce, ale za to jaki on póżniej będzie......
                  > Białka z walizkami puszczą, heheheheheeeee..... jakoś go nie lubię....

Nikt nikogo nie puści i tak nawet jest nieładnie myśleć, chyba że go najedzie
                  CBA ale ma pewne plecy, poradzi sobie. Jak ludzie uczciwie pracują nie muszą
                  niczego się w sumie obawiać, ale jak będzie więcej "ludzi roku" to może poziom
                  na dole tez się trochę podniesie, przydałoby się, za wielu ludzi kosztem innego
                  człowieka żyje i to bezkarnie, stąd taki bałagan i bieda
              • pele42 Re: ORLEN 09.12.06, 22:24
                sauber1 napisał:

> pele42 napisała:
                >
                > > hehehe nie potrwa dłużej przepłacać w olkopie wiesz co mówisz orlen zawsz
                > e był
                > > drożyszy
                >
                > To porównaj sobie ceny, chyba najdrożej w kraju maja na Olkopie, może tylko
                > przez ten remont na Orlenie, bezkonkurencyjność daje takie możliwości, podobnie
                > jak szewcom

najdrożej w kraju to było na orlenie radziejowskim tak dla twojego porównania
                gaz na olkopie 2,05 gaz na orlenie 2,14 ty chyba nigdy nie tankowałeś
                • sauber1 Re: ORLEN 09.12.06, 22:50
                  pele42 napisała:

> najdrożej w kraju to było na orlenie radziejowskim tak dla twojego porównania
                  > gaz na olkopie 2,05 gaz na orlenie 2,14 ty chyba nigdy nie tankowałeś

pp ja posłucham do dlaczego o 10 groszy nagle staniało? Rano byłem na Olkopie i
                  zatankowałem do pełna całe 1000 litrów policz ile to jest na jednym kliencie?
                  albo to oblicz to niżej?

Robotnik wykonuje swoją pracę w 4 dni i 5 godzin. Pijany robotnik tą samą
                  pracę w 7 dni i 8 godzin. Na budowie pracuje 7 robotników i 1 majster
                  nadzorujący. Majster przychodzi trzeźwy na budowę co 3 dzień, a do sklepu
                  monopolowego jest 13 minut biegiem.
                  Oblicz zysk sklepu monopolowego, gdy budowany jest dom dwukondygnacyjny?

i porównaj jakie to proste, to ekonomia to nie dodawanie malutkich
                  cyferek)))))))))))
                • edziu55 Re: ORLEN 10.12.06, 13:02
                  pele42 napisała:

> sauber1 napisał:
                  >
                  > > pele42 napisała:
                  > >
                  > > > hehehe nie potrwa dłużej przepłacać w olkopie wiesz co mówisz orlen
                  > zawsz
                  > > e był
                  > > > drożyszy
                  > >
                  > > To porównaj sobie ceny, chyba najdrożej w kraju maja na Olkopie, może tyl
                  > ko
                  > > przez ten remont na Orlenie, bezkonkurencyjność daje takie możliwości, po
                  > dobnie
                  > > jak szewcom
                  >
                  > najdrożej w kraju to było na orlenie radziejowskim tak dla twojego porównania
                  > gaz na olkopie 2,05 gaz na orlenie 2,14 ty chyba nigdy nie tankowałeś
                  z tym że na baku z olkopu przejechałem 400km a z orlenu 500km coś w tym chyba
                  jest i wolę siętankować tam gdzie drożej
                  • sauber1 Re: ORLEN 10.12.06, 13:30
                    edziu55 napisał:

> > gaz na olkopie 2,05 gaz na orlenie 2,14 ty chyba nigdy nie tankowałeś
                    > z tym że na baku z olkopu przejechałem 400km a z orlenu 500km coś w tym chyba
                    > jest i wolę siętankować tam gdzie drożej

Tak Edziu masz dużo racji ale z gazem to różnie bywa, to zależy od temperatury,
                    może i ciśnienia, ale na zatankowanej tu benzynce też się przejechałem, na tej
                    samej ilości o bardo wiele km mniej i pod Poznaniem z baniakiem dygałem, nie
                    będę pisał co wtedy myślałem, może to przypadek, choć takowych nie ma, może
                    miałem za ciężkiego buta to nie ważne jest dzisiaj, nie ma sensu diabła
                    tłumaczyć ale po co przepłacać, jak nie ma takiej potrzeby ??? Nie ma sensu
                    obwiniać ludzi tam pracujących mili są, a prawa ekonomii czasem są nie
                    zrozumiałe dla przeciętnego człowieka podobnie jak polityka, wszystko to dla
                    "dobra" człowieka, takie czasy.....
                    • edziu55 Re: ORLEN 10.12.06, 15:41

>
                      > Tak Edziu masz dużo racji ale z gazem to różnie bywa, to zależy od
                      temperatury
                      > ,
                      > może i ciśnienia, ale na zatankowanej tu benzynce też się przejechałem, na tej
                      > samej ilości o bardo wiele km mniej i pod Poznaniem z baniakiem dygałem, nie
                      > będę pisał co wtedy myślałem, może to przypadek, choć takowych nie ma, może
                      > miałem za ciężkiego buta to nie ważne jest dzisiaj, nie ma sensu diabła
                      > tłumaczyć ale po co przepłacać, jak nie ma takiej potrzeby ??? Nie ma sensu
                      > obwiniać ludzi tam pracujących mili są, a prawa ekonomii czasem są nie
                      > zrozumiałe dla przeciętnego człowieka podobnie jak polityka, wszystko to dla
                      > "dobra" człowieka, takie czasy.....
                      per.... sauber, czy jak ci tam .....
                      • pele42 Re: ORLEN 10.12.06, 15:50
                        z tym się zgodzę ale nasza dyskusja dotyczyła ceny nie jakości
                        • sauber1 Re: ORLEN 10.12.06, 16:01
                          pele42 napisała:

> z tym się zgodzę ale nasza dyskusja dotyczyła ceny nie jakości

A czymże jest cena???
                          A przecena to wartość tak obniżona jak i podwyższona i po co przepłacać jak
                          nawet jakości nie ma???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka