miasto.mania 24.04.16, 10:37 możecie polecić jakiś niedrogi serwis?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarek_h Re: gdzie wymienić ekran w iphone?? 24.04.16, 12:56 niedrogi i dobry pewnie? zapomnij. tylko autoryzowane, a to wiąże się z kosztami. chciałaś appla, masz wydatki :D Odpowiedz Link
anna.matyj79 Re: gdzie wymienić ekran w iphone?? 24.04.16, 13:14 są sprawdzone i nie horrendalnie drogie serwisy, tylko tych nie uświadczysz w galeriach handlowych, których ceny usług wynikają w dużej mierze z mega wysokiego czynszu galerii, a co to za różnica w jakim miejscu serwisujesz, ważne żeby żeby kadra była przeszkolona przez Appla. ja wysyłam kurierem do ESPO w Warszawie i jeszcze nigdy mnie nie zawiedli. szybko, sprawnie i w bardzo przyzwoitej cenie jak na autoryzowany serwis. a co do kosztów naprawy Appla to po pierwsze psuje się niewspółmiernie rzadziej od innych marek, które działają na Windowsie, a po drugie jak znajdziesz dobry serwis to ceny są porównywalne z serwisami nie-appla, a te nie są autoryzowane i nigdy nie wiesz czy "pan Mirek" naprawi czy zepsuje bardziej. Odpowiedz Link