Dodaj do ulubionych

Co usłyszałam

17.06.05, 19:17
przechodząc obok teatru w Polanicy? Reklamę słowno-muzyczną o tym,że za
tydzień nawiedzi nasz przesławny kurort sam pierwszy kucharz Rzeczypospolitej-
Macieeeej Kuuuroooń! A to przy okazji imprezy p.n. Mistrzostwa w
Grillowaniu,.... czy jakoś tak.A prowadzić całą rzecz będzie Konjo czyli
Paweł Konnak, największy jajcarz obok Skiby w Polsce. Będzie wesoło! Coś
wszyscy, nieliczni bywalcy zamilkli. Wiatr hula po tym forum.Nowych nie
widać. Kłodzko to spore miasto, parę osób internet ma. Na Gazetę.pl
zaglądają. I co? I psinco!
Obserwuj wątek
    • eclipse20 Re: Co usłyszałam 17.06.05, 22:48
      ee yam
      • dzidzia_bojowa Re: Co usłyszałam 18.06.05, 13:30
        Co? ktoś powiedział ee yam? to dobrze czy źle? a może to w języku swahili albo
        narzeczu Indian plemienia Siedzące Psy? Bardzo treściwa wypowiedź, bardzo. I
        pouczająca...
        • rock_man Re: Co usłyszałam 20.06.05, 15:53
          wrocilem do zywych! od 4 godzin mam wakacje! jestem tak zmeczony, ze ledwo
          pisze, no ale czego sie nie robi dla dobra forum? :) Dzidzia, chyba zagladne
          sobie na forum "TV bez Ottka" czy cos w tym guscie, tam chyba wiecej sie
          dzieje? posiedze we Wroclawiu jeszcze do piatku, a potem do domuuu...a tam juz
          netu braku niestety. musze sie napowrot zaczac ruszac, bo przez to siezenie z
          nosem w ksiazkach zapomnialem co to sport. ide teraz odespac ta cala
          sesje...Niech Zyja Wakacje! :)))
          • dzidzia_bojowa Re: Co usłyszałam 21.06.05, 08:31
            moje gratulacje! Tobie to dobrze!!! I co, jedziesz do angoli?
            • rock_man Re: Co usłyszałam 21.06.05, 10:28
              nie wiem co robic, na razie siedze na tylku, bo wg. rodzicow wyjazd w ciemno do
              irlandii jest zbyt ryzykowny (musialbym miec ze soba z 3tys. i nie ma 100%
              pewnosci, ze sie uda).
              poza tym to zapomnialem sie pochwalic, ze jade w piatek na mecz z Serbia i
              Czarnogora do Spodka ! ! ! :))) ojjj bedzie sie dzialooo...Dzidzia, nie wiesz
              gdzie mozna kupic jakas farbe na gebe, tylko taka, zeby mi potem nie odeszla ze
              skora? (albo pozycz troche kosmetykow;) Poooolskaaa Bialo Czeeerowoooniiii...
              • dzidzia_bojowa Re: Co usłyszałam 21.06.05, 13:48
                Jeny, znowu ci zazdroszczę, a mi się urlop skończył:(((Jadę z Tobą, rzucam
                robotę:) Albo pomachaj z trybun bo ja na pewno będę oglądać. A barwy wojenne
                robią przed meczem profesjonaliści. Moje kosmetyki na nic, bo nie używam
                czerwonej szminki:)
                • rock_man Re: Co usłyszałam 22.06.05, 20:16
                  bede machal, bede...juz sie nie moge doczekac. hmm ciekawe ile Ci
                  profesjonalisci sobie zycza za te barwy wojenne, zobaczymy. Dzidzia, to moze
                  chociaz biala szminke uzywasz?;) w piatek oficjanie odcinam sie od stalego
                  dostepu do internetu (czli wyprowadzam z Wr. do siebie, gdzie stalki
                  niedochodza). no ale w koncu bede mogl zaczac odbudowywac forme. a pogoda ma
                  dopisywac i bardzo dobrze. wczoraj swietowalismy z kumplem pomyslne i w miare
                  bezbolesne zakonczenie sesji, bylo grillowo-piwkowo. fajnie.
            • rock_man Re: Co usłyszałam 21.06.05, 10:29
              dziekuje za gratulacje...ulga niesamowita...:)
              • bbetka Re: Co usłyszałam 22.06.05, 10:24
                Też gratuluję!

Ja stoję "po tej drugiej strony barykady"- przez 6 dni przeegzaminowałam z 600
                osób-z tego z 70 wczoraj ustnie...czuję się jakby czołg po mnie
                przejechał...albo inny walec... Czy ktoś się nade mną użali? ;-)

Wyjazdu do spodka zadroszczę szczerze. Ja też już zakończyłam sesję i zamierzam
                nadrabiać braki "czytelnicze" leniąc się pod parasolem. Słonecznym oczywiście!
                Jak zregeneruję siły nadwątlone bliższym kontaktem ze studentami (żart
                oczywiscie;-) to zaplanuję resztę wakacji. Kotlina na pewno się w nich znajdzie!
                betka
                • dzidzia_bojowa Re: Co usłyszałam 22.06.05, 19:45
                  Witam nową forumkę:) Panią psorkę, jak mniemam? Do Kotliny zapraszam
                  serdecznie. Jako mól książkowy pytam- a jakie to książki będą regenerować
                  nadwątlone siły?
                • rock_man Re: Co usłyszałam 22.06.05, 20:25
                  dziekuje! hmm, szansa, ze jestes 'psorka' na mojej uczelni jest nikla, bo u nas
                  nie ma takich fajnych egzaminatorow ;)
                  studencka duma nie pozwola mi sie uzalac na swoimi potencjalnymi oprawcami,
                  jednak mamy juz wakacje, wiec...wspolczuje :)
                  a, jezeli mozna spytac, z czego Ci biedacy byli przez Ciebie egzaminowani?
                  • bbetka Re: Co usłyszałam 22.06.05, 21:22
                    Wrocław lubię sentymantalnie i towarzysko-zawodowo znam parę osób z różnych
                    uczelni, ale głównie UW i AE

Egzaminowałam z geografii, w różnych ujęciach-a to polityczna Europy, a to
                    turystyki. Ile osób oblałam nie powiem bo mnie jeszcze wyrzucicie z forum ;-)))
                    W tej sesji trochę zaszalałam i na egzaminie dla studentów zaocznych zwolniłam
                    z ocenami bdb osoby, których strój był odpowiedni do okazji. Na 130 osób
                    uszczęśliwiłam zaledwie 10... To I rok więc może reszta się czegoś nauczyła.
                    betka
                    • geronimo12 Re: Co usłyszałam 24.06.05, 20:57
                      co masz na mysli mowiac 'odpowiednio ubrani'? hehe
                      mnie sie jeszcze nie zdarzylo, zebym przyszedl na egzamin (nie liczac wstepnych)
                      pod krawatem :)
                      nigdy mnie nikt nie oblal. nigdy nikt nie robil uwag. raz pan dr z filozofii
                      powiedzial mi, ze duzo ryzykuje przychodzac na egzamin w krotkich spodniach:)
                      poczym dal mi 5 :)

p.s. a uw to chyba w warszawie:)
                      • ppiootrr Re: Co usłyszałam 08.07.05, 00:30
                        Też stoje z drugiej strony i też uważam że na egzam należy przyjść w gali.
                        Takie zasady po prostu: do synagogi w jarmułce, do meczetu bez butów a na egzam
                        pod krawatem. Jasne że nikt cię nie uwali bo przyszedłeś w krótkich spodenkach.
                        Jak umiesz to dla mnie możesz przyjść ubrany w liście bananowca ale jak nie
                        umiesz i będziesz na granicy zaliczenia to krawat się może przydać bo oznacza
                        że się przejmujesz i że ci zależy.
                        Sorki że tak długo ale jakoś mnie naszło na "dobre rady"
                        • bbetka Re: Co usłyszałam 19.07.05, 13:45
                          Dopiero wróciłam z wojaży i dopiero teraz mogę się odezwać.
                          Geronimo, nie czepiam się "wielkiej gali" egzaminacyjnej, ale długie spodnie i
                          koszula powinny być normą. Nie ukarałam tych, którzy byli ubrani w krótkie
                          spodnie oraz inne stroje plażowe-dałam "fory" tym którzy prezentowali strój
                          odpowiedni na egzamin. Mam oczywiście świadomość że kilku z nich niewiele
                          umiało, ale na studiach liczy się również łut szczęścia i fart ;-) Pisząc UW
                          miałam na mysli UWrocławski, ale pewnie powinnam napisać UWr.

Witaj Ppiotrze czy już relaks, czy jeszcze jacyś studenci (rekrutacja, pisanie
                          referatów, artykułów) przeszkadzaję w błogim lenistwie (wiem, wiem że to
                          niemożliwe przy naszej pracy, ale pomarzyć można!)?

uśmiechy
                          betka
    • ziebab Re: Co usłyszałam 27.06.05, 01:52
      A okolice Kłodzka to jeszcze większa....
      przeniosłem się z Wrocławia pod Międzylesie i co?psinco
      • dzidzia_bojowa Re: Co usłyszałam 27.06.05, 09:35
        to jeszcze większa co? Bo nie kąsam...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka