monikakorczeb 14.04.15, 10:00 Witam. Mam pytanie - czy ktoś z Was korzystał z usług www.audit-division.pl ?? Będę potrzebował skorzystać z ich usług a nikogo więcej w Legionowie nie znalazłem. Będę bardzo wdzięczny za wszelkie informacje i opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia_hhm Re: Biegły rewident - audyt firmy 20.08.15, 14:07 ja natomiast mogę polecić firmę z Tychów - KUC Biuro rachunkowe. Bardzo dobra obsługa. Przy okajzi też podziałaliśmy przy środkach unijnych. Odpowiedz Link Zgłoś
kmlclc Re: Biegły rewident - audyt firmy 01.09.15, 13:28 Ja się właśnei przymierzam do środków unijnych na rozwój nowych technologii w firmie. Ci KUC to jakaś ogarnięta firma? Odpowiedz Link Zgłoś
radzik84 Re: Biegły rewident - audyt firmy 21.12.17, 19:48 Jeśli szukasz kogoś sprawdzonego do obsługi audytu biegłego rewidenta na Śląsku to polecam biuro Gwarant z Bielska Białej - u mnie analiza była przeprowadzona bardzo skrupulatnie i profesjonalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
karajlo Re: Biegły rewident - audyt firmy 10.01.18, 12:36 Jeżeli poszukujeszaudytorów oraz biegłego rewidenta to polecam firmę BPG. Mają doświadczenie w badaniu różnej wielkości przedsiębiorstw na terenie Polski oraz innych krajów. Badania sprawozdań finansowych wykonują w oparciu o polskie jak i międzynarodowe standardy audytu, a całe sprawozdanie jest dośc jasno opisane i skonstruowane. W razie jakiejś nie zrozumiałej sytuacji zawsze mają czas wyjaśnić, porozmawiać i wytłumaczyć to czego się nie rozumie. Odpowiedz Link Zgłoś