Dodaj do ulubionych

Biegły rewident - audyt firmy

14.04.15, 10:00
Witam. Mam pytanie - czy ktoś z Was korzystał z usług www.audit-division.pl ?? Będę potrzebował skorzystać z ich usług a nikogo więcej w Legionowie nie znalazłem. Będę bardzo wdzięczny za wszelkie informacje i opinie.
Obserwuj wątek
    • asia_hhm Re: Biegły rewident - audyt firmy 20.08.15, 14:07
      ja natomiast mogę polecić firmę z Tychów - KUC Biuro rachunkowe. Bardzo dobra obsługa. Przy okajzi też podziałaliśmy przy środkach unijnych.
      • kmlclc Re: Biegły rewident - audyt firmy 01.09.15, 13:28
        Ja się właśnei przymierzam do środków unijnych na rozwój nowych technologii w firmie. Ci KUC to jakaś ogarnięta firma?
      • radzik84 Re: Biegły rewident - audyt firmy 21.12.17, 19:48
        Jeśli szukasz kogoś sprawdzonego do obsługi audytu biegłego rewidenta na Śląsku to polecam biuro Gwarant z Bielska Białej - u mnie analiza była przeprowadzona bardzo skrupulatnie i profesjonalnie.
    • karajlo Re: Biegły rewident - audyt firmy 10.01.18, 12:36
      Jeżeli poszukujeszaudytorów oraz biegłego rewidenta to polecam firmę BPG. Mają doświadczenie w badaniu różnej wielkości przedsiębiorstw na terenie Polski oraz innych krajów. Badania sprawozdań finansowych wykonują w oparciu o polskie jak i międzynarodowe standardy audytu, a całe sprawozdanie jest dośc jasno opisane i skonstruowane. W razie jakiejś nie zrozumiałej sytuacji zawsze mają czas wyjaśnić, porozmawiać i wytłumaczyć to czego się nie rozumie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka