Dodaj do ulubionych

do młodych

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.10, 19:41
trzymajcie się łaskawie swojego pasa ,gdy zjeżdżacie z głównej na
podporządkowaną drogę,bo dzisiaj taki młodzik rozwaliłby mi
samochód.Zajechał mi zwyczajnie drogę,dobrze, że wolno podjeżdżałam
do krzyżówek.To było oczywiście na wsi,ale tu też można komuś
rozwalić niedawno kupione auto.Pozdrawiam młodych i uważajcie trochę.
Obserwuj wątek
    • Gość: gregory Re: do młodych IP: 83.1.118.* 19.03.10, 19:43
      niestety nie jest to problem tylko młodych no ale coz na drodze trzeba jak
      nabardziej uwazac
      • Gość: gbur Re: do młodych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.10, 22:21
        ja myslalem, ze polecisz Asnykiem, ze bedzie podniosle, a tu o
        jakiejs prawie-kolizji...
        @znajoma, zalisz sie czy chwalisz, ze kupilas auto? :D
        • Gość: znajoma Re: do młodych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.10, 22:41
          nie chwalę się ,ta zima mnie ,,powaliła",przy 25 st.mrozie chodziłam
          po giełdzie ,ale miałam upatrzony wcześniej na allegro,kupiłam chyba
          po to,żeby stał,bo ciepło się zrobiło i będę jeździć rowerem do
          pracy.Nie kupiłam na giełdzie ,ale ten z allegro od 1-go
          właściciela.Uważaj na mojego rajdowca.Pozdrawiam.
          • Gość: gbur Re: do młodych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.10, 22:53
            na allegro kupujesz samochody? szacun... ja bym sie nie odwazyl :)

BTW idzie wiosna, beda warzywa.
            dzis takich dwoch widzialem... fajne motorki, fajne skorki mieli...
            az sie prosili o nagly kierunkowskaz w lewo...
            pomyslalem: 'gupki' i oszczedzilem :)
            to oczywiscie glupi zart, ale warzywka beda jak sie patrzy...
            nowalijki :(
            • Gość: znajoma Re: do młodych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.10, 21:54
              lepiej uważaj na motocyklistów,wiem,co mówię...a propos auta ,trzeba
              ufać czasem ludziom,skoro ja nie oszukuję ,to mam taką nadzieję ,że
              mnie nikt nie oszuka.O naiwności ludzka ,kiedyś się sparzę...
              • Gość: UPRZEJMY Re: do młodych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.10, 09:32
                TEN "UPRZEJMY" we "gburze" to nie ja - któś się pode mnie niezdarnie
                podszywa. Ja jestem człowiek prosty i takie fiu bździu filozoficzno
                inteligenckie to dla mnie człowieka prostego nierozumne jest i
                niezrozumiałe bom prosty człek.
                Ja jeżdze motocyklem i taż wiem że te młode niebezpieczno jeżdzo.
                Koledzy, bliźni - nieładnie postępujecie, niepięknie, niedobrze i źle
                tak nie powinni jeździć grzeczni chłopcy. Starajcie się ładniej
                jexdzic
                ładnie to wygląda jak się ładnie jeździ
                • Gość: znajoma Re: do młodych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.10, 09:38
                  ja też Cię lubię
                  • Gość: znajoma Re: do młodych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.10, 08:01
                    sory że znowu włażę na to forum ,ale muszę wypić kawę w miłym
                    towarzystwie,a dom świeci pustkami.Wczoraj widziałam Was
                    młodzi,przejechaliście obok mojego domu( który jest ostatni we wsi)i
                    zatrzymaliście się zaraz.Wiadomo ,są pilne potrzeby ,jak choćby
                    papieros.Popołudnie ,super pogoda słoneczko i ,,takie tam fazy"-
                    żargon moich dzieci.Później ja byłam na rolkach.Za rękę Was nie
                    złapałam ,więc nie śmiem posądzać.Często tam zatrzymują się auta za
                    wsią.Teraz już wiem dlaczego.Wczoraj w miejscu ,gdzie
                    staliście ,leżała pusta butelka po ,,żołądkóweczce".Kierowca też
                    pił? ,czy sam obaliłeś,,połóweczkę".Dalej ,jak jechałam na tych
                    rolkach ,a że nie rozwijałam zbyt szybkiej prędkości ze względu na
                    moją ,,mądrą " głowę( bo przecież ktoś musi pisać na tym
                    forum,,mądre rzeczy)-żartuję,widziałam co jakiś czas połóweczki-u
                    nas króluje żołódkówka ,albo to ciągle te same osoby.Dzisiaj
                    przejadę się na rolki i pozbieram te butelki.Kochani ,nie
                    zaśmiecajcie naszej kochanej Ziemi.Pozbieram dzisiaj te butelki po
                    Was,już to robiłam nieraz.Wolę pozbierać całe( mam nadzieje ,że
                    takie będą) niż później kupować dętki do rowera.Boicie się ,że matka
                    znajdzie w aucie pustą flaszkę .A nie boicie się ,że spowodujecie
                    wypadek ,a po jeździe na podwójnym gazie o to nietrudno.Przez jedną
                    głupotę można sobie spiep. życie a nawet wylądować w
                    więzieniu.Młodość może być piękna bez alkoholu,albo przynajmniej
                    picie ,,z głową".Piszę to z troski o Was,żebyście nie mieli
                    kłopotów.Jeśli chociaż jedna osoba młoda to przeczyta i choć przez
                    chwilę się zastanowi nad tym ,to będę bardzo rada.Bardzo serdecznie
                    Was pozdrawiam iżycze Wam miłego wypoczynku na łonie natury.

P.S.Jeśli ktoś zaraz będzie mi ,,s... na głowę",to ja niestety nie
                    przejmę się tym ,bo Wy jesteści dla Mnie ważniejsi ,niż moja urażona
                    duma czy jak to nawzać.Właśnie skończyłam kawę,trzeba coś ,,pchnąć "
                    w tym domu.Nara
                    • Gość: urzejmy Re: do młodych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.10, 15:37
                      o, to, to kochaneczki. Matki Ziemi nie smućcie zaśmiecając ją. To
                      nieładnie. To be. I można powiedzieć że trochu niekulturalnie.
                      Nieładnie buteleczki na zięmię ciskać. Trzeba wziaść buteleczkę i do
                      śmietniczka tą buteleczkę włożyć bo nieładnie jest śmiecić.Tak Was
                      na pewno matusia nie uczyli. Niegrzeczni chłopcy. I o zdrowie trzeba
                      dbać . I nie pić żołądówerczki bo niezdrowa .Lepsza czysta , kać po
                      niej nie jebie

pozdrowienia i buziaczki miłe śle
                      uprzejmy ten autentyczny ( anie ta nędzna podróba)
                      • Gość: znajoma Re: do młodych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.10, 15:49
                        a po coś ty tu wlazł?Nie używaj taklich brzydkich słów,bo ja jeszcze
                        nie wyrosłam z dzieciństwa i gorszą mnie te słowa,a zwłaszcza
                        ostatnie przed pozdrowieniami.Ja się na wódkach nie znam.

Nie przeto pytam,......,gdzie sie chcesz przechodzić,
                        Abych się miał na jedną drogę z tobą zgodzić,
                        Ale gdziekolwiek ty chcesz,to mnie tam nie w drogę,
                        Bo twego kiepstwa słuchać już dalej nie mogę.

kiepstwo-tu:gadanie głupstw,głupot.
                        • Gość: rea Re: do młodych IP: 83.1.119.* 22.03.10, 18:59
                          Na żadnym zegarze nie znajdziesz wskazówek do życia.
                          Wszystko jest w rękach człowieka.Dlatego należy myć je często.
                          (St.J.Lec)
                          • Gość: znajoma Re: do młodych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.10, 19:26
                            znalazłaś mnie Rea ,koniecznie chcesz mnie sprowokować,nie masz się
                            z kim pokłócić,jestem dobrym ,materiałem do tego?a może nie
                            załapałaś się w swoim sumieniu na dedykację?Jak Ci tak bardzo
                            zależy ,to zostało jeszcze 5 zwrotek tego pięknego hymnu.MOGĘ CI JE
                            NAPISAĆ Z ODPOWIEDNIĄ DEDYKACJĄ,TYLKO DAJ ZNAĆ.POZDRAWIAM.Powiem ci
                            kawał o żabach ,które miały sie podzielić na dwie grupy:mądre na
                            lewo ,a ładne na prawo.Jedna stanęła pośrodku i rzecze,,przecież się
                            nie rozerwę"
                            • Gość: rea Re: do młodych IP: 83.1.119.* 22.03.10, 20:16
                              Przepraszam,ale jakoś tak często na Ciebie wpadam.Nie musisz jednakże reagować agresją.Wyluzuj...Postaram się omijać Ciebie,skoro wywołuję irytację,ale na koniec napiszę sentencję do przemyślenia:
                              "Do każdego należy zwracać się z szacunkiem,nawet do swojego wroga.Szacunek to siła.Pogarda to słabość.Największą mądrością i siłą jest uznanie siły drugiego człowieka.Jedynie słabi poszukują w innych słabości".
                              Serdecznie pozdrawiam i życzę miłego wieczoru.
            • Gość: skora Re: do młodych IP: *.tktelekom.pl 24.03.10, 16:16
              gburze uważaj bo kiedyś za taki manewr mozesz po ząbkach zarobic od
              panów w skorach
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka