kujon
11.08.21, 23:56
Nie będę nowatorski, bo i sytuację w związku mam prozaiczną. Moje małżeństwo wpadło w kryzys, żyjemy z żoną z dnia na dzień, rutynowo, bez seksu (żona mi tego odmawia), chyba już i bez miłości. Potrzebna mi odskocznia, ktoś kto pozwoli mi na nowo poczuć się facetem. Szukam dyskretnej, czułej kobiety, która może tak jak ja została zaniedbana przez partnera, potrzebuje poczuć się wartościową kobietą, pośmiać się, pogadać, ponarzekać, potrzebuje też bliskości, seksu. Szukam kobiety zadbanej, dbającej o wygląd, o szczupłej lub normalnej sylwetce, koniecznie nie palącej, najlepiej w wieku 31-40 lat (ja 41 lat, szczupły, 174 cm wzrostu, sądzę że przystojny, normalny facet, zadbany, uporządkowany). Mam nadzieję nie na jeden raz, raczej na dyskretny romans, trwały układ. Najbardziej liczę na kobietę wolną tzn. singielkę, rozwódkę, wdowę, ewentualnie w/po nieudanym związku nieformalnym np. osobę która po przejściach nie chce się angażować w stały związek. Wolałbym nie wchodzić z butami w czyjeś małżeństwo. W moim zamyśle ma to być układ bez zobowiązań oparty na lojalności - Paniom obrabiającym parę poletek jednocześnie, nimfomankom i szukającym sponsora z góry dziękuję. Chodzi mi o realny romans wyłącznie dwojga ludzi, ze wzajemnym zaufaniem, bliskością i namiętnością. Proszę o oferty tylko kobiety z Łodzi. Dziękuję i pozdrawiam wszystkie miłe Panie. P.S. Wiem że sierpień jako miesiąc wakacyjny nie koniecznie sprzyja tego rodzaju sprawom, dlatego jeśli jesteś zainteresowana to zastanów się na spokojnie, przemyśl czego oczekujesz i jeśli zechcesz to odpisz na maila bezpośrednio do mnie, choćby po wakacjach. Przecież to nic nie kosztuje, a może da to początek czegoś wartościowego i dla ciebie i dla mnie. Może poczujemy się znowu dla kogoś potrzebni. Czekam w Łodzi. Mój mail: buof@interia.pl.