Dodaj do ulubionych

Znowu Radio Radzyń

28.06.04, 11:30
No dobra, temat jest oklepany, ale natknąłem się na ciekawostkę. Ciekawostką
jest adres internetowy: www.radioradzyn.of.pl/ który jest nie mniej
nie więcej adresem Naszego dobrego znajomego.
Ze strony, tak jak i z Jego wypowiedzi dużo się nie dowiedziałem, ale może
tak ma być...
Zastanawiające jest też, że adres Łukasz ogłosił na forum bialskopodlaskim, a
nie u Nas (przecież to u Nas toczyła się najgorętsza dyskusja). Jestem
niepocieszony :(
Obserwuj wątek
    • tramwajsiedlecki Re: Znowu Radio Radzyń 28.06.04, 11:56
      No nie zupełnie, w Białej ten "temat" też zdrowo młócą:

www.slowopodlasia.pl/index.php?b=99&messageID=303&parentID=0
    • Gość: Słuchacz Re: Znowu Radio Radzyń IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.04, 22:33
      wow co ja tam przeczytalem :

"Start radia najpozniej wiosna 2004. Zapamietaj lub zapisz moej slowa! "

eej a wiosna to byBa czy nie?
      • Gość: lukasz Re: Znowu Radio Radzyń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 12:19
        No i znowu o nas? Rzeczywiscie pisalem kiedys na forum, ze start radia wiosną
        2004 i tak mialo byc, niestety z wielu przyczyn ode mnie nie zaleznych stalo
        sie inaczej. Zalozenie rozglosni nie jest tak prosta sprawa jak by to sie
        wydawalo, a tym bardziej w Polsce. Ale juz teraz wszystko sie wyklarowalo i
        wszystko idzie do przodu. Zapraszam i tutaj na strone radia radzyn:
        www.radioradzyn.of.pl - strona przez ostatni miesiac nie aktualizowana z kilku
        powodow, ale 5 lipca ponownie rusza jako codzienny serwis informacyjny miasta
        Radzyn Podlaski.
        Dla zainteresowanych w dziale redakcja jest moje zdjecie :-)
        • emenemki Re: Znowu Radio Radzyń 30.06.04, 08:20
          No widziałem... gdyby była to strona jakiegoś serwisu fotograficznego, to czemu
          nie...
          Kiedy będziesz mógł pochwalić się ramówką, bo szczerze mówiąc to mnie
          najbardziej interesuje?
          • Gość: lukasz Re: Znowu Radio Radzyń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 10:43
            Gotowa ostateczna ramowka bedzie dostepna na poczatku sierpnia. Moje zdjecie na
            stronie nie jest wynikiem jakiejs sesji fotograficznej, po prostu trzeba miec
            dobry cyfrowy aparat i takie cuda mozna robic :-) nawet filmy mozna krecic.
            Dla zainteresowanych dodam, ze w studiu chcemy umiescic kamere, a obraz bedzie
            przesylany na strone internetowa, tak, ze bedzie mozna ogladac co sie w studiu
            dzieje.
            • Gość: Słuchacz Re: Znowu Radio Radzyń IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.04, 22:56
              Gość portalu: lukasz napisał(a):
              Moje zdjecie na stronie nie jest wynikiem jakiejs sesji fotograficznej, po
              prostu trzeba miec dobry cyfrowy aparat i takie cuda mozna robic :-) nawet
              filmy mozna krecic.

Jaki tam dobry zwykła sonówka albo olimpus każdy w okolicach tysiaka zlotówek
              już robi ładne zdjęcia i filmy. (no nie MJ?)

Uważaj Łukasz żeby ci "dobrego" sprzętu do Radia nie wcisnęli. ;-)
              • Gość: Waldi Re: Znowu Radio Radzyń IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 02.07.04, 18:55
                Znów sie do Łukasza towarzystwo przy...a?
                Ale miło przeczytać założenie radia to nie taka prosta sprawa ... . Jeszcze
                wiele przed Tobą kolego do przezycia garbatych spraw.
                Bo wiesz życie kurcze nie jest proste.
                Pisali Ci o tym koledzy z KRP, pisali..., a kolega nie wierzył.
                • Gość: lukasz Re: Znowu Radio Radzyń IP: *.radzyn-podlaski.sdi.tpnet.pl 02.07.04, 19:54
                  Ja to wiem, ze zalozenie radio jest ciezki. Przekonuje sie o tym od ponad 4
                  lat, ale i tak ciesze sie z tego, co do tej pory udalo mi sie osiagnac.
                  Wkoncu "nie od razu Rzym zbudowano".
                  • emenemki Re: Znowu Radio Radzyń 10.07.04, 07:52
                    Jeszcze kilka słów o stronie internetowej (nie czepiam się, ale tak jak Ty w
                    przypadku RP uprzejmie zgłaszam uwagę...)
                    1. "Dzisiaj jest sobota , 10 lipca 104 r. -693769 dzień roku . Imieniny: Amelii,
                    Olafa"
                    Długi ten rok! :)
                    2. "Uwaga! Z przyczyn technicznych i telekomunikacyjnych nasz serwis przez
                    ostatni czas nie był aktualizowany. Ponowny start portalu już 7 lipca. Zapraszamy!"
                    No i znowu dałem się nabrać. Jest już 10 - ty, a wiadomości na stronie z maja,
                    czerwca.
                    Pozdrawiam i czekam na aktualizację.
                    • Gość: lukasz Re: Znowu Radio Radzyń IP: *.netkom.radzyn.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.04, 17:51
                      przepraszam za opoznienia, ale to wina telekomunikacji :-( panowie od neostrady
                      nie moga do nas cos dojechac i naprawic juz od tygodnia :-)
                      a co do roku, to musisz miec jakis klopot z java script, jakiej przegladarki
                      uzywasz?
                      • emenemki Re: Znowu Radio Radzyń 10.07.04, 18:11
                        Faktycznie moja wina (a w zasadzie przeglądarki - Mozilla).
                        Prawidlowy tekst to: "Dzisiaj jest sobota , 10 lipca 2004 r. 192 dzień roku .
                        Imieniny: Amelii, Olafa"
                        • Gość: Słuchacz Re: Znowu Radio Radzyń IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.04, 22:44
                          Powróćmy do starego dobrego MSIE
                          • no_login Re: Znowu Radio Radzyń 15.07.04, 23:01
                            > Powróćmy do starego dobrego MSIE
                            Żartujesz chyba,dobrze zrobiona strona chodzi dobrze
                            zarówno pod IE(to jakiś obowiązujący na świecie standard
                            czy co,że wszyscy tylko na tym pracują),jak i pod Mozillą,
                            Operą czy innym Linuxowym diwajsem.
                            Ściągnij sobie Mozillę 1.6PL
                            mozillapl.org/
                            i przetestuj,na początek może być obok IE.

• szepiet.07 Re: Znowu Radio Radzyń 19.12.04, 15:20
        wcześniej otworzy swoje podwoje redakcja "Co słychać w Radzyniu?" bo jzp, vel
        jazonowi 24, vel Janowi Zbigniewowi Piątkowskienu coraz ciasniej w Minsku i
        pora wracać na wieś!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka