Dodaj do ulubionych

rozwód - adwokat

14.04.11, 07:11
Poszukuję adwokata specjalizującego się w sprawach rozwodowych, potrzebuję najlepszego.
Obserwuj wątek
    • alek-sis8 Re: rozwód - adwokat 27.10.11, 19:51
      ja również, jeżeli ktoś zna kogoś godnego polecenia, to bardzo proszę o informację
    • error_400 Re: rozwód - adwokat 27.10.11, 21:40
      Korci mnie, żeby w pewien sposób pociągnąć ten temat, ale chyba sobie daruję ;)
      • magenta77 Re: rozwód - adwokat 05.11.11, 23:39
        A ja mam wrażenie, że juz niedługo temat stanie mi się bardzo bliski.... :/
    • lemir Re: rozwód - adwokat 05.11.11, 23:46
      Za rok może więcej stwierdzicie że adwokat okazał się zbędnym wydatkiem ... przynajmniej tak było w moim przypadku - i tego życzę. Czas leczy rany i po pewnym czasie wszystko wydaje się jaśniejsze i klarowniejsze
      • korzenpolska Re: rozwód - adwokat 06.11.11, 14:04
        Zajrzyj na Kochanowskiego. Kancelaria Radców Prawnych Jóźwiak Kuśmierczyk.
        Rozmawiaj z mecenasem Tomkiem. Dobrze ogarnie temat.
        • Gość: lucyoip@wp.pl Re: rozwód - adwokat IP: *.toya.net.pl 28.03.24, 16:43
          Ja także mogę polecić adwokat Magdalenę Chróścielewską bo należę do szerokiego grona zadowolonych klientów. Dla mnie najbardziej liczy się efekt tej współpracy czyli bardzo korzystny dla mnie wyrok. Ja kontaktowałam się z nią pod numerem 666 609 065. Tu znalazła
          Panią Mecenas www.skuteczny-adwokat.com/directory/adwokat-magdalena-chroscielewska/
    • unikatbez Re: rozwód - adwokat 12.06.24, 12:47
      Uważam, że Wybór Adwokata do rozwodu to tak jak decyzja o ślubie. Trzeba podjąć mądrą i rozważną decyzję i sprawdzić dokładnie z kim się ma do czynienia. Jak długo ktoś jest adwokatem - patrz rejestradwokatow.pl. W czym się specjalizuje i czy ma sukcesy. Popytać znajomych i dokładnie sprawdzić w necie kogo ludzie polecają i od kiedy o danym adwokacie są opinie w internecie. W ten sposób ja trafiłam do ADWOKAT MAGDALENY CHRÓŚCIELEWSKIEJ. To renomowana kancelaria specjalizująca się w sprawach rodzinnych, działająca od wielu lat i odnosząca ogromne sukcesy. Bardzo trudno jest się tam umówić na wizytę bo nie maja wolnych terminów ale jak już mi się udało to poczułam się jakbym weszła do innego świata. Widać, że wszystko od samego wnętrza kancelarii aż po obsługę jest zrobione po to aby zapewnić klientowi luksus i obsługę na najwyższym światowym poziomie. Co do prowadzenia sprawy to Pani Chróścielewska jest prawdziwym strategiem. Wyprzedza ruchy drugiej strony o lata świetlne co daje niesamowitą przewagę i jest gwarancją pewnego sukcesu. Setki przeprowadzonych spraw robią swoje. Oczywiście moja sprawa zakończyła się 100 % sukcesem a ja gdybym miała jeszcze raz się rozwodzić wybrałabym tę samą kancelarię. Polecam też zajrzeć na www.skuteczny-adwokat.com/sprawy-rozwodowe/
      Tu masz komórkę +48 666 600 773
    • matylda1990_1 Re: rozwód - adwokat 28.11.24, 12:17
      Adwokat Magdalena Chróścielewska to jedyna słuszna mecenas, którą mogę i bardzo chcę polecić. Doskonała prawnik. Jest niesamowicie skuteczna. Sprawę wygrała choć wiele innych mecenasów mówiło mi, ze raczej sans nie ma na powodzenie. A Pani Mecenas najpierw mnie uspokoiła a potem rozpoczęła działanie. Była wręcz nie do zatrzymania. Brawo! Właśnie takich mecenasów potrzeba. Gdyby ktoś chciał zapoznać się z jej dorobkiem to wejdźcie na jej stronę internetową chroscielewska-chroscielewski.com/
      Tu telefon bezpośredni +48 666 609 065
    • pepi234 Re: rozwód - adwokat 13.01.25, 14:33
      Polecam Panią Adwokat Chróścielewską. OSOBIŚCIE wygrała moją sprawę rodzinną. Wszyscy mówili, że się nie da a się udało. Super skuteczna.!!!
      Tu sobie zobaczcie jeszcze www.dobryprawnik-lodz.pl/thread-category/prawo-rodzinne/
      Tu masz komórkę +48 666 600 773
    • marcinnn007 Re: rozwód - adwokat 28.04.25, 21:01
      Ja ze swojej strony polecam Pana mecenasa Igora Klimkowskiego. Natrafiłem na niego z polecenia znajomej której prowadził sprawę rozwodowa. Zarówno kna jak i ja jesteśmy bardzo zadowoleni że współpracy z mecenasem Klimkowskim. Profesjonalista jakich mało. Znal odpowiedz na każde pytanie, wcześniej mailem z Jim stały bieżący i OSOBISTY kontakt. Gdybyś chciała skorzystać pozostawian namiar bezpośrednio do niego 600 365 228. Jeszcze raz polecam.
    • palinkaa9 Re: rozwód - adwokat 22.05.25, 14:53
      Z całego serca polecam adwokat Magdalenę Chróścielewską. Pani Mecenas poprowadziła moją sprawę z ogromnym zaangażowaniem, empatią i pełnym profesjonalizmem. Od samego początku czułam, że jestem w dobrych rękach – nie tylko pod względem prawnym, ale też ludzkim. Pani Magdalena walczyła o mnie jak lwica, była zawsze przygotowana, konkretna i skuteczna. Dzięki niej sprawa zakończyła się sukcesem. To adwokat z prawdziwego powołania. Dziękuję za wszystko i polecam każdej kobiecie, która potrzebuje silnej, mądrej i oddanej prawniczki po swojej stronie! tel do niej 666609065
      • spamiarka_naczelna Re: rozwód - adwokat 24.05.25, 01:34
        Hej dziewczyny i chłopaki.

Widzę że polecacie sobie nawzajem pełnomocników, a ja napiszę coś innego. Gdybym miała zacząć od zera nigdy nie zdecydowałabym się na pełnomocnika. Pełnomocnik NIC nie daje, jest tylko kosztem w postępowaniu. Czy pełnomocnik przyspieszy mozolny proces zwany rozwodem? Nie. Przecież nie on ustala terminy rozpraw. Status sprawy można podglądać przez internet. Szybciej dostaje informacje ze sądu a pełnomocnik odzywa się później. Mam wręcz wrażenie że jest sędzia nie lubi się z Twoim pełnomocnikiem to Ty poniesiesz "ten krzyż". W moim postępowaniu do tej pory byłam bardziej aktywna niż pełnomocnik, pisałam prośby, dzwoniłam do sądu. Zanim wynajmiesz pełnomocnika (adwokata) sprawdź opinie znajomych, zorientuj się co tak naprawdę wniesie do sprawy bo może się okazać że zapłacisz kilka tysięcy złotych za nic... Wiem że moje słowa pewnie są pełne rozgoryczenia ale właśnie zastanawiam się nad odprawieniem pełnomocnika i dalszym prowadzeniem sprawy we własnym zakresie.

I taka refleksja na koniec. Po co nam te cholerne związki małżeńskie? Pytanie szczególnie do dziewczyn? Kto nam to zrobił że nam tak zależy żeby wziąć ślub? I czemu wzięcie ślubu jest tak łatwe a rozwód to droga przez ciernie? Moim zdaniem proces zawierania małżeństwa jest zbyt prosty. Dziewczyny nie pchajcie się do małżeństwa, to jest chomąto,kamień na szyję.
    • maria_ski39 Re: rozwód - adwokat 04.11.25, 15:50
      Adwokat Magdalena Chróścielewska niezastąpiona, wyjątkowa, bezkonkurencyjna.
      W dzisiejszych czasach trudno o specjalistę, który naprawdę łączy ogromną wiedzę prawniczą z ludzkim podejściem i prawdziwym zaangażowaniem. Pani Adwokat Magdalena Chróścielewska to jednak idealny przykład, że tacy ludzie jeszcze istnieją. To nie tylko świetna adwokat, to osoba, której można zaufać w stu procentach i być pewnym, że zrobi wszystko, co w jej mocy, by osiągnąć najlepszy możliwy rezultat.
      Od pierwszego spotkania wiedziałam, że trafiłem w dobre ręce. Pani Mecenas od razu wzbudza zaufanie, jest konkretna, rzeczowa, a jednocześnie empatyczna i bardzo otwarta na potrzeby klienta. Zawsze dostępna, zawsze przygotowana i zawsze kilka kroków przed przeciwną stroną. Sprawia, że czujesz się pewnie, nawet jeśli sytuacja wydaje się beznadziejna.
      Współpraca z nią to czysta przyjemność. Wszystko wyjaśnia w sposób zrozumiały, nie owija w bawełnę, a jednocześnie potrafi znaleźć rozwiązania tam, gdzie inni widzą tylko problemy. Jej podejście jest strategiczne, przemyślane i przede wszystkim skuteczne.
      Rezultaty mówią same za siebie. Dzięki Jej pomocy moja sprawa zakończyła się z korzyścią dla mnie, szybciej i sprawniej, niż się spodziewałem. Czułam, że nie jestem klientem z listy, ale kimś ważnym, za kogo ktoś naprawdę bierze odpowiedzialność.
      Nie mam żadnych wątpliwości, gdyby każdy adwokat pracował z takim zaangażowaniem i taką klasą, ludzie nie bali się korzystać z pomocy prawnej. Pani Adwokat Magdalena Chróścielewska to gwarancja profesjonalizmu, lojalności i najwyższych standardów.
      Nie polecam nikogo innego, tylko ona. Jeśli potrzebujesz prawdziwego wsparcia prawnego, nie trać czasu na szukanie. Pani Mecenas to najlepszy wybór, jakiego możesz dokonać.
      Zdecydowanie polecam, najlepsza adwokat, jaką znam.
      Gdyby ktoś chciał zapoznać się z Jej dorobkiem to wejdźcie na jej stronę internetową chroscielewska-chroscielewski.com/ Tu telefon bezpośredni +48 666 609 065
    • asiamala Re: rozwód - adwokat 13.04.26, 15:20
      Uważam, że dobry prawnik to skarb. W kancelarii Chróścielewska & Chróścielewski znajdziesz kogoś, kto nie tylko zna się na rzeczy, ale też potrafi wytłumaczyć Ci wszystko po ludzku — bez paragrafowego żargonu i niepotrzebnego stresu i zadba o Ciebie. Link do ich strony tutaj chroscielewska-chroscielewski.com
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka