Gość: tupkal Mecz ŁKS - Flota. Uderzył rasistę z własnej dru... IP: *.ghnet.pl 18.09.09, 09:12 brawo dla Pana trenera Petr Nemec. Wyjaśniam panie trenerze, w języku polskim różnica pomiędzy czarnuch a bambus, jest taka sama jak pomiędzy - proszę wybaczyć - "kutas" a "ch...ek". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ecik Mecz ŁKS - Flota. Uderzył rasistę z własnej dru... IP: *.ip.netia.com.pl 18.09.09, 09:22 a wystarczyloby gdyby Staniszewski krzyczał: Charles, k...a podaj ta piłkę! i to nie byłoby nic zdrożnego (no może oprócz tego ze dostałby kartkę za wylgaryzmy - ale sedziowie już ich nie dają :P ale nie - walnął tępym rasistowskim hasłem... a Charles odpowiedział równiez niezbyt elegancko - obaj do ukarania się nadają :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Powinien jeszcze znokautowac debila IP: *.bedmod.co.uk 18.09.09, 09:27 Jak mozna byc takim kretynem? Mam nadzieje ze Flota rozwiaze z nim kontrakt. Oby takich wiecej jak Charles. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwed Polska to kraj panow IP: 193.184.169.* 18.09.09, 09:28 Smierdzacych , potem i zachlanych skorumpowanych spiacych na ulicach Londynu. Albo po magazynach w innych krajach, zakrywaja brak zebow wasem a brak wszytkiegi innego woda, biaracych czarnoskoprych- jak inni bialasy-do strzelania bramek itd no ale Polska to Pany. Prawdziwa rasa aryjska . Tylko ze himmler tego nie widzial. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol Re: Polska to kraj panow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.09, 12:18 Szwedzie, czy szczasz na siedząco już? Słyszałem że ,, mężczyźni,, w szwecji tak muszą, żeby nie uwłaczać fizyczności kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EM Re: Polska to kraj panow IP: *.173.31.97.tesatnet.pl 22.09.09, 21:00 > Szwedzie, czy szczasz na siedząco już? Słyszałem że ,, mężczyźni,, w szwecji ta > k > muszą, żeby nie uwłaczać fizyczności kobiety. Ja szczam na siedzaco, bo mgielki szczochow jakos mnie nie jaraja. Moze Ciebie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poliglota Mecz ŁKS - Flota. Uderzył rasistę z własnej dru... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.09, 09:41 Czyli jednak warto uczyc sie jezykow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawełek na zdjęciu Górnik Zabrze IP: 91.208.10.* 18.09.09, 10:03 dlaczego na zdjęciu ilustrującym tę historię są piłkarze Górnika Zabrze? Pismakom jest wszystko jedno co wstawią? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojna Mecz ŁKS - Flota. Uderzył rasistę z własnej dru... IP: *.icpnet.pl 18.09.09, 10:12 no coz bravo za edukacyjny etos z zastosowaniem srodka wychowawczego zrozumialego dla polskiego barana rasisty kopacza czy nie! respect brother! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stach Cywilizacji??? Procze cie synu mlota IP: 81.200.225.* 18.09.09, 10:19 To ze murzyn jest ogniwem laczacym czlowieka i malpe nie oznacz odrazy ze mozna nazwac to cywilizacja, a itak do wyksztalcenie sie czlowieka z murzyna doszlo juz na ternach bliskiego wschodu i europy.Co najwyzej odcinkiem(notabene w afryce nie ukonczonej) ewolucji.I nie masz tu chyba na mysli "cywilizacji" egipskiej,poniewarz to nie jest czarna afryka.Jezeli starozytny egipt mozna nazwac cywilizacja,bardziej krokiem w kierunku takowej.Tak czy inaczej bylo to osiagniecie w takich czasach.Prosze wiec oswiec mnie co my biali ludzie zawdzieczamy tej afrykanskiej cywilizacji?To moze zawdzieczamy cos rownierz malpa no bo od nich sie przecierz wywodzimy?Ile jest wynalazkow z afryki,ilu noblistow? No prosze?A mlotem to mozesz nazwac swojo ojca ktory jak widac cie nie wyedukowal.Spojrz co sie dzieje na swiecie,ta gdzie sa czarni jest bieda,brod i przestepczoc.Nawet w takich krajach jak USA czy UK.czarni sa niestety na poziomie tego wlasnie ogniwa laczacego czlowieka z malpa.A jezeli jestes taki oswieconym europejczykiem to zapraszam na murzynskie dzielnice w UK, USA,brazylii czy tez Afryki zobaczysz kto jest prawdziwym rasista, i jak tolerancyjni sa ci twojii czarnoskorzy przyjaciele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E. Re: Cywilizacji??? Prosze cie synu mlota. IP: *.gdynia.mm.pl 18.09.09, 10:24 Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyga Staniszewski = Peja IP: *.kielce.net.pl 18.09.09, 10:37 Przecież Staniszewski zachował się dokładnie tak jak ten małolat na koncercie w Zielonej Górze - w obraźliwy sposób sprowokował. Wszyscy potępiają Peję, a Murzyn jest OK? Nie jestem rasistą a Peja jest dla mnie zerem po tym co zrobił, ale może by tak stosowac wobec wszystkich te same wzorce moralne, a nie usprawiedliwiać Murzyna tylko dlatego, że jest Murzynem... Odpowiedz Link Zgłoś
dickers takie czasy, kolorowi większe prawa mają 18.09.09, 10:45 odbije to się czkawką wszystkim tym postępowym co to każdego kolorowego w obronę biorą Odpowiedz Link Zgłoś
zadbad Re: takie czasy, kolorowi większe prawa mają 18.09.09, 11:43 dickers napisał: > odbije to się czkawką wszystkim tym postępowym co to każdego > kolorowego w obronę biorą Jak w/g Ciebie powinno być?Czarny powinien pucować Ci buty przed wejściem do nabiałowego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AntyCharles Mecz ŁKS - Flota. Uderzył rasistę z własnej dru... IP: *.adsl.inetia.pl 18.09.09, 10:43 Mam nadzieje, ze ten czarnoskory zawodnik zostanie surowo ukarany. Swoim nieodpowiedzialnym zachowaniem mogl doprowadzic do wybuchu zamieszek na stadionie, a takze po za nim. Mam tez nadzieje, ze tak jak to bylo w przypadku Ryszarda Peji(takze sprowokowanego przez chamskie zachowanie) zostanie on potepiony przez wszelkie mozliwe media(tvn24,pudelek,gazeta.pl) oraz juz nigdy nie zagra w polskim klubie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juri dobry zgrany duet napastników :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.09, 10:46 co za druzyna nie ma co Odpowiedz Link Zgłoś
ziggyskydive oszolomy z NPD w Niemczech uzywaja tych samych ... 18.09.09, 10:47 argumentow w stosunku do Polakow. Komu zatem wierzyc? Prawda jest taka, ze potrzeba jest matka wynalazkow. Mialbys zawsze cieplo, palcem bys nie ruszyl, zeby wymyslic piec itd. Zreszta do kogo mowa - co nasza cywilizacja zawdziecza konkretnie tobie? Ano lipa... nie ma nic - zadnej wartosci dodanej. nawet pozytywnej energii nie roztaczasz... wiec przestan sie wspierac na osiagnieciach przodkow (raczej zreszta nie twoich, bo geny rzadko az tak sie degraduja) i zacznij poprawianie swiata od siebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stach Tak,tak, a swistak siedzi... IP: 81.200.225.* 18.09.09, 11:35 No prosze znowu ten argument.To znaczy ze jak zasilek ci starcza na przewegetowanie do konca mieciaca to ty nie musisz pracowac bo przecierz z glodu nie umrzesz? Grecy i rzymianie tez z zimna nie umierali ale potrafili stworzyc wielka cywilizacje z ktorych sposcizny po dzis dzien korzystamy.Chodzi o ambicje,pracowitosc i chec rozwoju,cechy ktory my mamy a czarni nie.Nawet teraz.Wiec ty tez probujesz mnie obrazic?W jaki sposob ocenic morzesz siedzac przed komputerem czy wytwarzam "wartosc dodana".Pracuje ,i z owocow mojem ciezkiej pracy korzystaja ludzie na caym swiecie.I to jest moja wartosc dodana. I nie twuerdze ze z tego powodu nalezy czarnych pietnowac,jednakze nie mozna zapominac i odchodzic od faktow,tolerowac bandytyzmu i kreowac teorii ze niby my biali jestesmy wszystkiemu winni, a czarni to tylko biedne ofiary naszego rasizmu.Nie mozna tez stosowac taryfy ulgowej tylko dlatego ze ktos jest czarnoskory. Odpowiedz Link Zgłoś
ziggyskydive krowa, ktora duzo ryczy... 18.09.09, 12:19 wiadomo co. łatwo obalić twoja generalizującą teorię - wystarczy znaleźć jednego czarnego który ma ''ambicje,pracowitość i chęć rozwoju'' , lub jednego białego, który tych cech nie ma. Łatwo. Jak pracujesz ciężko, tzn. że kiepsko sobie tą pracę organizujesz - ja pracuję lekko i z owoców mojej pracy korzystają osoby przede wszystkim z mojego otoczenia - głownie rodzina. inni muszą za to zapłacić. Już stonowałeś swoja wypowiedz widząc własną demagogię, ale do argumentów o NPD się nie odniosłeś. Ci np. uwazaja, że niemieckie koncerny wyrosłe na pracy niewolniczej z czasow wojny niczego nie sa Polakom i innym ciemiężonym narodom winne. Jakby wypłacili odszkodowania z odsetkami, to niewiele by z ich kapitału zostało. W rasistowskim myśleniu jest zawsze luka: za duzo tych rasizmow na swiecie, co znaczy, że jeżeli nie wszystkie, to przynajmniej większość się myli. Jezeli więc definitywnie nie znajdzie się w koncu prawdziwa ''rasa panow'', to znaczy, ze formula tej teorii się wyczerpala. uprzedzam : nie znajdzie się. Na dłuższą metę rasizm nie jest zdolny do stworzenia czegokolwiek konstruktywnego. Na czele ruchów rasistowskich stoją cynicy, którzy korzystają z naiwności i kompleksów mas - np. białych, ale jednak szarych mas. Na początku jest człowiek. Ten konkretny człowiek i ta konkretna kultura w której wyrasta. Ma ona o wiele większy wpływ niż geny. Jak masz kiepski start, to nie zawsze możesz wszystko ciężką praca i zdolnościami nadrobić. Nigdzie nie pisałem o taryfie ulgowej, ale o równym traktowaniu. P.S. Spuścizna przez ''u'' - jak jest spuścizna elektronicznej korekty, to z niej korzystaj - niektórzy pracowali, żebyś mimo nieznajomości ortografii mógł pisać poprawnie, a ty im to za nic masz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stach Wyjatek potwierdza.... IP: 81.200.225.* 18.09.09, 14:19 regule.Wiec przyjrzyj sie calej populacji tzw. bialej i calej populacji tzw.czarnych i wtedy ocen w/w cechy.Twoim zdaniem odsetek takich ludzi w populacjach obu ras jest zblizony?Wiec ponawiam pytanie: czemu jest tak ogromna dysproporcja pomiedzy osiagnieciami,kultura i nauka obu ras czy tez populacji?Czy oby napewno z powodu ciepla?To czemu inne cywililizacje nie poprzestaly na wynalezieniu ubran i ognia? Przyjmijmy wiec ze afrykanie nie rozwijali sie w tym kierunku bo bylo cieplo-ok.Co natomiast z brakiem wody i plagami glodu?Dlaczego specjalne fundacje z zachodnich panstw musza buowac tam studnie,czy jest to az takie epokowe osiagniecie?Dlaczego takie polacie ziemi w afryce sa niezagospodarowane?Odpowiesz pustynie-ja powiem patrz na izrael,zydzi potrafia hodowac roslinnosc na pustyni.Dlaczego tak jest,odpowiedz mi ignorantowi, swiatly czlowieku. Wbrew temu co napisales w zadnym stopniu nie zlagodzilem swojej wypowiedzi.Jest ona wywazona i zgodna z prawda, choc zapewne w tych czasach niepopularna i niepoprawna politycznie.Wiec kazda istota zasluguje na szacunek,jednakze nie mozna zabronic wyglaszac nawet tak niepopularnych faktow.Nikt nie moze mi zabronic mowic ze pies szczeka a kura znosi jaja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Wyjatek potwierdza.... IP: *.toya.net.pl 20.09.09, 14:06 Stachu czytając wszystkie Twoje wypowiedzi stwierdzam że jesteś wykształconym dupkiem.... podkreślam dupkiem. Ja mam średnie i jakoś nie mam odczucia że czarny kolega jest gorszy. stach napisał(a): czemu jest tak ogromna dysproporcja pomiedzy > osiagnieciami,kultura i nauka obu ras czy tez populacji? Każdy żyje tak jak jest mu wygodnie. Nie każdy musi mieć 1 mln. na koncie, ferrari i iPhone. Czasem do szczęścia wystarczy kilka złotych i miejsce do spania. To cywilizacja sprawia że każdy leci za pieniądzem. Ciągły wyścig szczurów... A to że jakiś ciemnoskóry kolega przyjechał do cywilizowanego kraju to tylko to że ktoś odkrył w nim jakiś "talent" albo ja bym powiedział że lepiej kontroluję umysłem swoje ciało i jest lepszy od białych ludzi. Ja bym raczej doszukał się tego że jakiś biały człowiek na czarnym dobrze zarobi bo nauczy czarnego grać piłkę. A inny biały człowiek zazdrości Mu tego dlatego tak się zachowuję. Ja nie popieram tego typu zachowania i powinien być ukarany jeden i drugi ale nie(stety) z naciskiem na polaka. Nikt nie ma prawa decydować kto zasługuję na szacunek a kto na "kopy". Druga rzecz jest taka że nikt nie lubi jak ktoś mu prace zabiera a w dodatku jakiś obcokrajowiec a już nie daj Boże ciemnoskóry. Cały świat opiera się na wyzyskiwaniu słabszego... cały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojciech zuch chłopak ten b.. ekhm charles :-) IP: 213.76.147.* 18.09.09, 11:02 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ante Re: Cywilizacji??? Prosze cie synu mlota. IP: *.lanet.net.pl 18.09.09, 11:05 zamiast siać nienawiść, zamiast siedzieć na internecie i pisać pierdoły zajmij się tępaku czymś kreatywnym, wesprzyj w jakiś sposób piękną Polskę. Bo siedzieć i pie...ć na internecie każdy może Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ante Re: ocho nadaje bambus z wysp :) IP: *.lanet.net.pl 18.09.09, 11:08 Nie mogę z Polaków wypowiadających się o rasizmie na podstawie doświadczeń zdobytych w Wielkiej Brytanii. Jakie to Polactwo jest śmieszne. Co drugi przywołuje w wypowiedziach UK. Czemu się dziwić. Co drugi widział tylko UK, ewentualnie Irlandię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic, nie kibol brawo Charles! tak trzymaj chłopie! IP: 213.76.147.* 18.09.09, 11:38 Odpowiedz Link Zgłoś
rocco_invades_poland faktycznie, nazwac czarnego 'bambusem'... 18.09.09, 11:49 ... jest pieszczotliwe :)) co za banda malomiasteczkowych prymitywow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pico Re: Cywilizacji??? Prosze cie synu mlota. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.09, 12:00 wez slownik poczytaj :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonzaleski Mecz ŁKS - Flota. Uderzył rasistę z własnej dru... IP: *.acn.waw.pl 18.09.09, 12:05 great! congrats Charles! you shouldnt say anything in Polish. it s just a big shame on Poles how narrow and limited imagination they have Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kopniak w... Re: Mecz ŁKS - Flota. Uderzył rasistę z własnej d IP: *.NSW.netspace.net.au 18.09.09, 12:33 Please refrain from butchering the English language, o great linguist... Maybe You should take a leisurely stroll around some nigger neighbourhoods in the UK or USA before making pronouncements upon "racism" and "racists". Kolejny "tolerancyjny" bezmozgowiec. Wstydzisz sie Polski? To wy********j do Afryki. Odpowiedz Link Zgłoś
red.kazik i bardzo dobrze! 18.09.09, 12:21 powinien jeszcze poprawic po jajach "jebanego białasa" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pedro Re: i bardzo dobrze! IP: *.era.pl 18.09.09, 14:23 Czym się różni Twoja wypowiedź od jego ? Takimi samymi rasistami jesteście, siebie warci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: i bardzo dobrze! IP: *.lan.net.pl 19.09.09, 13:36 te, tak kochasz pana kunta kinte ? jebany chwaście.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: i bardzo dobrze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.09, 00:37 a ty co, mulat czy czarnuch? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xul Mecz ŁKS - Flota. Uderzył rasistę z własnej dru... IP: *.chello.pl 18.09.09, 12:28 Brawo Czarls stowarzyszenie "Nigdy Więcej" cię nagrodzi.Będziesz antyfaszystą roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maga brawo! IP: *.ghnet.pl 18.09.09, 12:30 bardzo dobrze sie zachowal. tym bardziej sie chwali ze idiota wyzwal kolege(?) z druzyny. Odpowiedz Link Zgłoś
wassercug_fajwel łks przyciąga takie gnidy 18.09.09, 12:37 ten "klub" już tak ma Odpowiedz Link Zgłoś