Dodaj do ulubionych

Poligon: "Podaj cegłę, podaj cegłę!"

IP: 217.153.205.* 09.10.09, 16:20
Wiem malkontent ze mnie. Co z tego że Dialog Arena wygląda fajnie, tylko okolice stadionu wołają o pomstę do nieba. Ale w sumie jest dobrze i to pomimo, że kryzys wicie rozumicie i cięcia ten tego są ...........hm zbędne nie zbędne znaczy potrzebne, wróóóććććć konieczne, ufffff
Obserwuj wątek
    • Gość: edentrail Re: Poligon: "Podaj cegłę, podaj cegłę!" IP: *.chello.pl 09.10.09, 16:42
      Powinno być w tytule "Daaaj kamienia", znane z YT :P
    • Gość: abc Re: Poligon: "Podaj cegłę, podaj cegłę!" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.09, 16:49
      hehe "Daj kamienia" by pasowało....
    • Gość: Piatek Re: Poligon: "Podaj cegłę, podaj cegłę!" IP: *.as.kn.pl 09.10.09, 17:32
      Cieszę się, że będą nowe stadiony wiadomo. Ale ludzie ratunku ! Jakie kiełbaski ? Jaka cola? Nie chce tu drugiej Anglii gdzie jak wstanę w czasie meczu to będą chcieli mnie wyprosić ze stadionu. Nie chce spotkań na których nie będę się mógł wykrzyczeć, panować nad słownictwem, nie chce widzieć jak stadion pustoszeje w 80 minucie "bo przegrywają"... Piłka nożna to największy wynalazek ludzkości, ale tylko dlatego , że jest to sport emocjonalny który niesie za sobą dramaturgię... Siedzieć jak w teatrze? Ja dziękuje.
    • toi.toi Re: Poligon: "Podaj cegłę, podaj cegłę!" 09.10.09, 17:33
      jak zobaczylem te 'to dobrze...' to az mi sie tegoroczne wegorzewo przypomnialo :D moze pan andrzej jezdzi na ten festiwal ? :> :P
    • max.88 Re: Poligon: "Podaj cegłę, podaj cegłę!" 09.10.09, 17:39
      najgorsze jest to, że gdyby nie to euro, to nadal najnowocześniejszym stadionem byłby ten w Kielcach
    • Gość: podkoscielny Re: Poligon: "Podaj cegłę, podaj cegłę!" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.09, 17:54
      Trochę przestarzałe te informacje. Chcecie być na bieżąco z budowami stadionów? Zapraszam na www.skyscrapercity.com ;)
    • Gość: Leezack Re: Poligon: "Podaj cegłę, podaj cegłę!" IP: *.chello.pl 09.10.09, 19:09
      max88, Mylisz sie. W Poznaniu i Krakowie stadiony zaczeli budowac zanim dostalismy Euro.
    • Gość: kibicka Re: Poligon: "Podaj cegłę, podaj cegłę!" IP: *.ds8.agh.edu.pl 09.10.09, 20:08
      Re: Piatek
      zgadzam sie w 100%
    • soren Re: Poligon: "Podaj cegłę, podaj cegłę!" 09.10.09, 20:15
      I jeszcze wartoby wspomnieć o projektaach budowy nowego kompleksu na K6 w Warszawie :]
    • Gość: riva Re: Poligon: "Podaj cegłę, podaj cegłę!" IP: *.multi-play.net.pl 09.10.09, 21:02
      Najciekawsza jest jak dla mnie baltic arena, ale na szczescie nasz stadion wiselki w rzeczywistosci jest ladniejszy niz na nieszczesnej prezentacji ...
      Fajnie, ze za 2 lata mecz naszej ekstraklasy bedzie wygladac prawie jak liga europejska. Przynajmniej do pierwszego gwizdka sedziego ;-)
    • Gość: Zgrywus Re: Poligon: "Podaj cegłę, podaj cegłę!" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.10.09, 16:20
      tnij.org/zgrywus
    • Gość: emp Re: Poligon: "Podaj cegłę, podaj cegłę!" IP: *.moebius.pl 11.10.09, 17:48
      "Baltic Arena" nie jest już "Baltic Areną", a "Stadionem w Gdańsku (Letnicy)"

ot takie czepianie się
    • Gość: ltn Re: Poligon: "Podaj cegłę, podaj cegłę!" IP: *.chello.pl 15.10.09, 13:29
      do malkontenta:
      okolice Dialog Arena wyglądają jak wyglądają... trudno o coś innego, jak się stadion buduje na peryferiach w dzielnicy przemysłowej, coby było wygodnie wyjechać z obwodnicy jak i na nią wjechać... coś za coś

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka