Dodaj do ulubionych

El. MŚ . Gra piłkarska Europa

IP: *.dzierzoniow.vectranet.pl 10.10.09, 18:00
"Słowakom do pierwszego w historii awansu wystarczy remis. Polacy, żeby mieć szansę na baraże muszą jednak liczyć, że ambitni Słowacy zawalczą w tym meczu o zwycięstwo."
no to tak czy inaczej Słowacy górą!
Obserwuj wątek
    • Gość: ~PZPN=PZPR Majewski dwa mecze i wypad !~!~! IP: *.chello.pl 10.10.09, 18:07
      ~dziad leśny!~!
      • xfakt Irak - Iran 10.10.09, 18:49
        Słowak - Słoweniec
        Irak - Iran
        Jeden ciort
        • Gość: ER Taaa...Szwecja i Szwajcaria też??!!Co za bzdura! IP: *.toya.net.pl 11.10.09, 08:30
          Tak samo w świecie mówią o Polakach i Rosjanach !
      • Gość: spec Re: Majewski dwa mecze i wypad !~!~! IP: *.lsanca.dsl-w.verizon.net 10.10.09, 22:29
        W tym przypadku (tej druzyny) nie odgrywa roli kto jest trenerem.
        Kto by nie byl , nic z tego nie bedzie. Trener w pilke nie gra.
    • Gość: Gość El. MŚ . Gra piłkarska Europa IP: 91.202.192.* 10.10.09, 20:49
      Cóż to za orzeł z GW napisał Rosja-Niemcy 1-0?
      Brawo dziennikarze. Same z was orły.
    • Gość: hahahaha El. MŚ . Gra piłkarska Europa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.09, 23:22
      Estonia - Bośnia i Hercegowina - 0:2 »

Bośniacy po zwycięstwie nad Estonią wciąż mają szansę na baraże.

- wlasnie po tym meczu Bosniacy sobie baraze zapewnili -jak zwykle fachowy
      news z bledami merytorycznymi z portalu sport,pl wysmazony w minute - bezcenne
      • Gość: Chris Czy w barazach jest rozstawienie? IP: *.hsd1.nj.comcast.net 11.10.09, 00:13
        • Gość: Juri Re: Czy w barazach jest rozstawienie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.09, 00:30
          tak
    • Gość: daro big loloool IP: *.bielsko.dialog.net.pl 11.10.09, 01:53
      Prawie z krzesła spadłem jak przeczytałem to cos, nawet nie wiem jak
      to nazwac - "artykuł", "podpisane tabelki", "brudnopis" ? Sorry ale
      to całe gó... wygląda jak zadanie dla pierwszoklasisty aby ułożyc
      jakies zdanie z czasownikiem... czy ktos szanownemu autorowi płaci
      wierszówkę za cos takiego? jesli tak to nie wiem kto głupszy pan
      autor czy jego pracodawca....
    • Gość: kibic El. MŚ . Awans Danii, Serbii, Włoch i Niemiec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.09, 08:11
      nie dziwi was ze anglia przegrala mecz z ukrainą??/
      specjalnie przegrali aby chorwaci na mś nie pojechali bo ukraina ma teraz 1 punkt wiecej i w ostatnim meczu gra z ostatnią andorą
      • Gość: bolo Re: El. MŚ . Awans Danii, Serbii, Włoch i Niemiec IP: *.midd.cable.ntl.com 11.10.09, 09:57
        dokladnie tak samo pomyslalem :)
        dwukrotnie ograli Chorwatow ale prawdziwy cios zadali im wczoraj
        podkladajac sie Ukrainie :)
        • Gość: Rico Re: El. MŚ . Awans Danii, Serbii, Włoch i Niemiec IP: *.dip.t-dialin.net 11.10.09, 10:18
          choc nie lubie "teori spiskowej" cos w tym jest
    • Gość: Rico El. MŚ . Awans Danii, Serbii, Włoch i Niemiec IP: *.dip.t-dialin.net 11.10.09, 10:19
      tyle bykow i glupot,wstyd redaktorku
    • Gość: guest El. MŚ . Awans Danii, Serbii, Włoch i Niemiec IP: *.chello.pl 11.10.09, 10:24
      Dobrze, że Serbowie awansowali. Źle, że ciągle okupujemy serbskie Kosowo. Mam
      nadzieję, że ich zawodnicy pokażą w RPA, że nie zgadzają się na okupację ich
      województwa.
    • Gość: Mass Izrael wciąż moze zająć 2 miejsce kosztem Grecji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.09, 13:19
      o ile umiem liczyć i tabele tu prezentowane nie mają błędów

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka