Dodaj do ulubionych

Prezes Arsenalu: Barcelona mnie wkurza!

IP: 77.223.196.* 26.12.09, 16:13
A Cesc to jak trafił do Londynu? Złapał Kozak Tatarzyna, a Tatarzyn za łeb
trzyma...
Obserwuj wątek
    • Gość: spajder_LosAngeles Re: Prezes Arsenalu: Barcelona mnie wkurza! IP: 195.82.178.* 26.12.09, 16:44
      moim zdaniem dotarl tam za pomoca stateczka, chodziasz to silny jest mlodzieniec
      i mogl takze poplynonc wplaw.
      totyle ode mnie kolezko.
      wesolego boksind deja
    • Gość: mat Prezes Arsenalu: Barcelona mnie wkurza! IP: 81.219.70.* 26.12.09, 17:24
      To tylko kolejny prypadek potwierdzający moralną wyższość Barcelony
      nad innymi klubami, w których odbywają się same niecne praktyki. ;-P
      • Gość: alfiek Re: Prezes Arsenalu: Barcelona mnie wkurza! IP: *.centertel.pl 26.12.09, 21:14
        Wyższość wątpie Fabregas musi zostać w Londynie lub przeprowadzić
        się na Santiago Bernabeu
        • Gość: babou Re: Prezes Arsenalu: Barcelona mnie wkurza! IP: *.net.stream.pl 27.12.09, 13:22
          Trzy razy to przeczytałem i zastanawiam się, gdzie jest tu kurde sens?! Najpierw
          mamy ''wyższość'', w którą jak rozumiem wątpisz. Potem sugerujesz, że ''albo
          albo''. Albo zostanie w Londynie, albo trafi do Realu. KWAS I DEBILSTOW.
    • Gość: je..Barce! Prezes Arsenalu: Barcelona mnie wkurza! IP: *.kielce.vectranet.pl 26.12.09, 21:12
      Cesc tylko w Arsenalu! Nigdy do Farsy!
    • redgunner Prezes Arsenalu: Barcelona mnie wkurza! 26.12.09, 21:48
      Barcelona jest warta każdego innego klubu podkupującego piłkarzy. Wyznawcy
      tego klubu oczywiście twierdzą inaczej. Trzeba przyznać, że mają najlepszy PR
      w świecie futbolu.Tym bardziej ich nie znoszę.
      Taki MU też dba o wizerunek, ale jednak mają prawdziwego "swojaka" - Fergiego,
      który zawsze powie coś od serca, czy w emocjach(tu najczęściej nic mądrego) i
      klub staje się tym samym bardziej prawdziwy.
      Cesca na siłę nie zatrzymamy. Tak czy siak takie podchody są niesmaczne.
      I jak odejdzie - to oby nie do Katalonii!
      • von.g Re: Prezes Arsenalu: Barcelona mnie wkurza! 27.12.09, 14:07
        I nie zapominaj ze to jest "jedyny" klub ktory nie ma reklamy sponsora na
        koszulkach :) Co prawda kibice skladaja sie na to zeby go tam nie bylo ale
        przeszkadza to budowac slicznego PRu ...
    • Gość: rt Prezes Arsenalu: Barcelona mnie wkurza! IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 27.12.09, 09:07
      Zapraszam do mnie na sześć najlepszych, najbardziej zapadających momentach
      z minionego roku jeśli chodzi o Barcę. dgopilce.blox.pl/html
    • Gość: Kibic Rozbrajajace slowa w ustach przezesa Arsenalu IP: *.adsl.inetia.pl 27.12.09, 09:53
      Klubu, ktory z luboscia wykorzystywal fakt, ze w lidze angielskiej zawodowy (czyt. opiewajacy na ciezka kase) kontrakt mozna bylo pospisac z zawodnikiem o rok mlodszym niz w Hiszpanii. Ilu zawodnikom La Masii proponowaliscie szybka kase, hipokryci? Zgodzilo sie dwoch. Jeden to Fabregas. Ja go m.in. dlatego w Barcelonie juz nie widze. Polecial na kase, to niech sobie teraz gra w przecietnym Arsenalu albo kolejnym "galaktycznym" zlepku supergwiazd Pereza.
      Poza tym na czyjej pozycji w Barcy mialby grac Fabregas? Xaviego? Moze za pare lat jak Xavi skonczy kariere, bo teraz jest od Fabregasa lepszy pod kazdym wzgledem.
    • airborell Re: Prezes Arsenalu: Barcelona mnie wkurza! 27.12.09, 10:00
      Jeśli Fabregas przejdzie do Barcelony, to kto z trójki on-Xavi-Iniesta trafi na
      ławę?

A prezes Arsenalu pobił właśnie wszelkie rekordy hipokryzji. On i Wenger robią
      wszystko, żeby ludzie stracili do Kanonierów resztki sympatii.
    • Gość: bazi22 Prezes Arsenalu: Barcelona mnie wkurza! IP: 79.142.2.* 27.12.09, 10:54
      Jeśli prezes Arsenalu ma jakiekolwiek dowody na to że Barcelona
      kontaktu je się z Fabregasem w sprawie kontraktu, to nie je przedstawi
      UEFA. Takie działania są zakazane i Barcelona zostanie ukarana. Myślę
      że takich dowodów nie ma. Oczywiscie oficjele z Barcelony często
      mówią, że chcieli by powrotu Fabregasa, ale raczej nie łamią prawa.
    • Gość: srajsenal Prezes Arsenalu: Barcelona mnie wkurza! IP: *.siec.idealan.pl 27.12.09, 10:57
      Ot hipokryzja psychicznie upośledzonych ludzi sięgnęła zenitu. Najpierw
      śmieszny trenejro piszczy o zakazie wykonywania rękoma rzutów z atutu bo jego
      zespół akurat w taki sposób stracił dwie bramiki... Mega LOL. Ale jeszcze
      lepszy jest żałosny prezio, który zezwałał na praktyki wykradania młodych
      talentów m.in z Barcelony, a teraz śmie napominać o jakimkolwiek wkurzeniu
      nieczystymi zagraniami. MEGAGIGA LOL dla tego pana i głęboki żal po utracie
      reszty jego szarych komórek. Współczucia także kibicom tego marnego klubu.
      • von.g Re: Prezes Arsenalu: Barcelona mnie wkurza! 27.12.09, 14:03
        Człowieku wiecej pomyslunku a mniej emocji.
        Wenger nie mowil o zakazie wykonywania rzutow autowych reka bo jego zespol
        stracil 2 bramki ale o zmianie przepisow by je wykonywac noga co mialo by
        przyspieszyc gre. I w jaki to sposob Arsenal wykradl zawodnikow Barcelonie?
        Zlamal prawo? Pertraktowanie z zawodnikami klubu jest niezgodne z prawem i o tym
        mowi prezes. Tak ciezko ruszyc glowa?
    • Gość: dan normalnościfan Prezes Arsenalu: Barcelona mnie wkurza! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.09, 11:03
      Hipokryci z Arsenalu! Gdy oni podbierają młodocianych zawodników, to jest
      wszystko w porządku. Gdy ktoś chce w drugą stronę kogoś wyciągnąć, to się
      wielce denerwują. Mądrala Wenger następny hipokryta! Gdy on wystawia rezerwowy
      skład w LM, to wszystko jest w porządku. gdy przeciwnicy MU robią identycznie,
      wtedy są oszustami! Ludzie! Opanujcie się!
      • Gość: Sezonowiec barcelona jest fajna bo wygrala LM, za rok Inter.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.09, 12:17
        Jak bys chcial wiedziec to Arsenal podkupuje mlodziakow za obustronna zgoda, nie
        robi tego tak jak np. Chelsea (dostala kare od ueffa) czy Mancheter (ueffa
        wszczela sledztwo w tej sprawie), Arsenal przynajmniej nie robi takich rzeczy
        jak barcelona- robili wszystko zeby messi nie pojechal na olimpiade z
        reprezentacja Argentyny :)
        Pozdrawiam
        • airborell Re: barcelona jest fajna bo wygrala LM, za rok In 27.12.09, 13:07
          ROTFL, to nie w Arsenalu jojczą na mecze reprezentacji, to nie Arsenal nie
          chciał puścić rzeczonego Fabregasa na mecz Katalonii.
          • Gość: Siwy "reprezentacja" katalonii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.09, 13:17
            Widze ze pan malo zna sie na pilce i nie wie ze katalonia nie jest reprezentacja
            zarejestrowana w stowarzyszeniu FIFA.
            • airborell Re: "reprezentacja" katalonii 27.12.09, 16:38
              No nie jest, i co z tego?
    • maykon Prezes Arsenalu: Barcelona mnie wkurza! 27.12.09, 11:38
      Gadać to sobie możecie i gadać, spekulować i jeszcze raz gadać.
      Ja osobiście Barcelony nie lubię, choć w tym klubie byli, są i mam nadzieję że
      nie będą najlepsi piłkarze świata. Niech Messi przejdzie do Angielskiej Ligi,
      to pokażą mu jak się gra w piłkę i będzie jeszcze mniejszy niż jest ha ha.
      Co do Fabregasa to jego sprawa dla mnie to i on może sobie przejść do Orkana
      Sochaczew
    • Gość: Scrogge Kto mu zapłaci więcej tam będzie grał! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.09, 12:00
      wielka filozofia!hahahahah
    • Gość: Siwy Pozdrawiam sezonowcow farselony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.09, 12:19
      • zbig1113 Re: Pozdrawiam sezonowcow farselony 27.12.09, 14:17
        Bujaj się, ja kibicuję Brcelonie dłużej niż ty żyjesz.
        • Gość: taaa Re: Pozdrawiam sezonowcow farselony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.09, 14:34
          Znam Siwego on ma 94 lata.
    • Gość: arturmat91 Do wszystkich co myślą, że Arsenal podkupuje.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.09, 14:17
      ..uważam, że mają rację. Pamiętam jak Wenger biegał po całym Camp Nou za zawodnikami, łapał ich do worków i spirniczał jak najszybciej do Londynu, by nikt się nie zorientował.
      Barcelona o niczym nie wiedziała! Złodzieje!

ps to była ironia... sarkazm.. czymkolwiek to się różni... ;)
      • Gość: Kibic Re: Do wszystkich co myślą, że Arsenal podkupuje. IP: *.adsl.inetia.pl 27.12.09, 14:47
        No i czym sie to rozni? Barcelona dala Henry'emu po lbie i zawiozla w bagazniku do Katalonii? Fabregasa planuje oszolomic pigulka gwaltu? Prezes Arsenalu wscieka sie, ze ich zawodnik dostaje od bogatszego i silniejszego klubu lepsze warunki, wiec zostawi Arsenal i pojdzie do nowego pracodawcy. Tyle, ze Arsenal robil dokladnie to samo z mlodzieza z Camp Nou. Skladal tym chlopakom, a pewnie glownie ich rodzicom propozycje finansowe jakich Barcelona zgodnie z hiszpanskim prawem nie mogla nawet wyrownac, nie mowiac juz o przebijaniu. Kto mieczem wojuje od miecza ginie i teraz Braca zrobi dokladnie to samo z tym samym pilkarzem. Zlozy mu propozycje, ktorej Arsenal nie ejst w stanie przebic. Moze finansowo by i dal rade, ale z pewnoscia nie pod wgledem sportowym. Jak klub, ktory przez ostatnie pare lat dal rade zdobyc raptem puchar Anglii moze konkurowac z kulbem, ktory wlasnie zgarnal wszystko co w klubowej pilce zgarnac mozna?
        • Gość: arturmat91 Re: Do wszystkich co myślą, że Arsenal podkupuje. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.09, 15:50
          No nie różni się niczym, ale mimo, że to stwirdziłeś ty nadal najeżdżasz na Arsenal, że kradnie. A przeciez nie kradnie, mieczem też przecież nie wołuje.
          Ironia była po to by pokazać wszystkim, że nie po to Arsenal sięgnął po Fabregasa by Barcelonę OKRAŚĆ, pokazać środkowy palec i się szyderczo śmiać... tylko żeby się....... WZMOCNIĆ perspektywicznym graczem. Mimochodem, w lecie czytałem gdzieś taki artykuł o ManCity, że oni wykupują graczy z silnych klubów, nie aby się wzmocnić, tylko aby OSŁABIĆ ManU, Arsenal itd. (Adeba, Toure, Tevez - oczywiście wyśmiałem to).

Nie wiem czy Fabregas poleciał na kase. Ty też tego nie wiesz. Może to Wenger go przekonał, on ma smykałkę do namawiania takich młodych piłkarzy. Fakt faktem, że Wenger go ukształtował, dał mu szansę i on mu za to dziękuje. Między innymi dlatego jest w Arsenalu (a raczej przy Wengerze).
          Poza tym uwierz, że są piłkarze, którzy jednak nie zdecydują się na Barcelonę zawsze i wszędzie...
          Kibicu Barcelony, nie zgodzimy się ze sobą ;] ale rozumiem twoje rozgoryczenie (kibic Arsenalu)

PS Jakie prawo obiązuje w Hiszpani?
        • Gość: arturmat91 Re: Do wszystkich co myślą, że Arsenal podkupuje. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.09, 16:21
          Poza tym nic dziwnego, że się wkurza, Fabregas wszedł strzelił 2 bramy i zszedł. :) Niestety kontuzja. ;(
    • Gość: pffff Prezes Arsenalu: Barcelona mnie wkurza! IP: *.adsl.inetia.pl 27.12.09, 14:36
      śmiechu warte, każdy od zawsze kombinował jak najlepiej dla siebie, uefa milczy więc i tak nie ma o czym mówić. swoją drogą nie rozumiem wszystkich, którzy tu swoje żale na barce wylewają. żal patrzeć. wygrali LM to trzeba po nich jeździć, typowi polacy;] wyższość ligi angielskiej nad hiszpańską udowodnił finał. messi strasznie mały był, heh. ciekawe, że bramkę głową wbił... zresztą... a te gadki o sezonowcach... cóż, taki klub jak barcelona ma swoich wieloletnich fanów, tak samo jak i real, ManU, etc. i tak samo jak przy sukcesach każdego większego klubu zyskiwali wielu fanów tymczasowych, więc po co te gadki...?
    • Gość: q Re: Prezes Arsenalu: Barcelona mnie wkurza! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.09, 14:51
      demotywatory.pl/649865/6-trofeow-w-rok
    • adam81w Prezes Arsenalu: Barcelona mnie wkurza! 27.12.09, 15:03
      Barcelony też nie lubię. Nie rozumiem czemu się nią wszyscy tak zachwycają.
      Wolę Espanyol Barcelona. Już wiecie czemu Barcelony nie lubię. Pomyślcie jak
      czują się Hiszpanie gdy ktoś gada im o niepodległości Katalonii.
      • airborell Re: Prezes Arsenalu: Barcelona mnie wkurza! 27.12.09, 16:59
        Pewnie mniej więcej tak jak się czuli Rosjanie, gdy ktoś im gadał o
        niepodległości Polski.
        • adam81w Re: Prezes Arsenalu: Barcelona mnie wkurza! 27.12.09, 22:48
          Ach wy ślązakowcy w kółko musicie rozsiewać te wasze bzdury. Co to za idiotyczne
          porównanie i wymyślanie Polska-Rosja a Śląsk-Polska. To twoje zdanie ma się jak
          piernik do wiatraka. Polacy nie wszczynali powstań by być częścią Rosji, by być
          Rosjanami. Gorąco się temu przeciwstawiali. Ślązacy zawsze czuli się Polakami
          (by wymienić takich etnicznych Polaków jak Korfanty, Zgrzebniok czy Wyglenda),
          mowę zachowali przez setki lat, wywołali powstania śląskie mające na celu powrót
          Śląska do Polski. Dajesz się podpuszczać Niemcom.
          • airborell Re: Prezes Arsenalu: Barcelona mnie wkurza! 28.12.09, 07:41
            adam81w napisał:

> Ach wy ślązakowcy w kółko musicie rozsiewać te wasze bzdury. Co to za
            idiotyczne porównanie i wymyślanie Polska-Rosja a Śląsk-Polska.

Ale kto tu mówi o Śląsku? Była mowa o Katalonii, prawda?

(Swoją drogą, tacy Chorwaci też po I wojnie światowej chcieli się z Serbią
            POŁĄCZYĆ, a w 1990 roku zdecydowali, że chcą się od niej ODŁĄCZYĆ).
    • adam81w Prezes Arsenalu: Barcelona mnie wkurza! 27.12.09, 22:51
      "Głosować mogli wszyscy, którzy ukończyli 16 lat i udowodnili, że mieszkają w
      danym mieście. Wcześniej za niepodległością i prawem do samostanowienia
      regionu opowiedzieli się lokalni aktorzy, pisarze i dziennikarze. Wśród
      najgłośniej nawołujących do niepodległości był prezes klubu piłkarskiego FC
      Barcelona Joan Laporta."

www.rp.pl/artykul/305909,405867.html
      Nie lubię gościa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka