Gość: ania IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.06.09, 10:41 witam! co sądzicie o nowym Operatorze Pocztowym PAF, działa w Wałbrzychu od jakiegoś czasu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: PAF Wałbrzych IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.06.09, 11:38 Odradzam, właśnie w firmie zerwałem z nimi umowę. Zapowiadało się atrakcyjnie a w rzeczywistości totalna porażka. Co to za firma przesyłkowa, która nie obsługuje takich miast jak np. Katowice czy Warszawa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: PAF Wałbrzych IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.06.09, 11:53 nie obsługują stolicy ????ja często wysyłam na Warszawę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elficzka Re: PAF Wałbrzych IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.06.09, 13:47 ja też do Warszawy wysyłałam, dochodziło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: PAF Wałbrzych IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.06.09, 15:37 No właśnie dochodziło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: PAF Wałbrzych IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.06.09, 16:12 informuję!!! mój list do Warszawy doszedł dziś, w terminie uff.. :)) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: in post Re: PAF Wałbrzych IP: 188.33.97.* 06.08.09, 08:29 stanowczo odradzam również In Post. Ludzie nie macie nawet pojecia co w tej firmie się dzieje. Maja kilku ludzi ( Wałbrzych) którzy obsługują samemu np całe szczawno + większa połowa Wałbrzycha i Kamiennej. Przesyłki polecone leża po 1,5 tygodnia i wiecej w firmie - bo ... no nie ma kto ich wydac lub nie ma komu doreczyc. Doreczyciele wrzucaja listy z TP, Ery lub Orange do sasiadów i gdzie się tylko da. Makra, mimo że adresowane zamiast doreczac ludziom to je zakopuja na polach lub pala w piecach. A jak chcesz tam pracować to masz umowe owszem ale zarobisz tyle ile rozniesiesz, wiec od sztuki liczone, a i nie wspomne ze jak zachorujesz to walcz z Zusem zeby ci wypłacił kase bo w firmie cieżko:D zapraszam do In Post:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saper Re: PAF Wałbrzych IP: 67.159.50.* 06.08.09, 12:12 PAF Operator Pocztowy działa w Wałbrzychu o ile się nie mylę od około 2 lat. Prawdopodobnie do końca sierpnia PAF będzie zamknięty, gdyż lokal jest już do wynajęcia (wisi kartka na drzwiach). Adres to Kusocińskiego 7 (gdyby ktoś był zainteresowany). Jeśli chodzi o ceny przesyłek to PAF z pewnością jest dobrą alternatywą dla Poczty Polskiej, jednak szczerze odradzałbym wysyłanie przez PAF czegokolwiek. A mam podstawy by tak twierdzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hudy Re: PAF Wałbrzych IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 09.08.09, 23:07 a ja ponoć słyszałem że ostatnio paf ogłosił upadłość.wiadomo coś więcej na ten temat??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: PAF Wałbrzych IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.08.09, 10:27 nie zamknięty , tylko z tego co wiem , firma zmienia lokal na większy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...... Re: PAF Wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.09, 23:24 Nie polecam tej firmy... Listy przychodzą z dużym opóźnieniem... Listy rzucają na wycieraczkę. Ostatnio jednak jakiś zostawił na wycieraczce, zadzwonił dzwonkiem i sobie poszedł... :| Tak się zachowuje dostawca?! A i dodam jeszcze, że lubią odsyłać paczki do nadawcy z powodu nieodnalezionego adresu... Tylko dziwne jest to, że mieli dostarczyć na jedną z głównych ulic na Podzamczu i nie odnaleźli?? hmmm... Odpowiedz Link Zgłoś