Dodaj do ulubionych

PAF Wałbrzych

IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.06.09, 10:41
witam! co sądzicie o nowym Operatorze Pocztowym PAF, działa w
Wałbrzychu od jakiegoś czasu.
Obserwuj wątek
    • pozor_vlak Re: PAF Wałbrzych 23.06.09, 10:54
      Nic
      • Gość: gość Re: PAF Wałbrzych IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.06.09, 11:38
        Odradzam, właśnie w firmie zerwałem z nimi umowę. Zapowiadało się atrakcyjnie a
        w rzeczywistości totalna porażka. Co to za firma przesyłkowa, która nie
        obsługuje takich miast jak np. Katowice czy Warszawa?
    • Gość: gość Re: PAF Wałbrzych IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.06.09, 11:53
      nie obsługują stolicy ????ja często wysyłam na Warszawę
      • Gość: elficzka Re: PAF Wałbrzych IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.06.09, 13:47
        ja też do Warszawy wysyłałam, dochodziło
        • Gość: gość Re: PAF Wałbrzych IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.06.09, 15:37
          No właśnie dochodziło...
          • Gość: gosc Re: PAF Wałbrzych IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.06.09, 16:12
            informuję!!! mój list do Warszawy doszedł dziś, w terminie uff.. :))
            pozdrawiam
            • Gość: in post Re: PAF Wałbrzych IP: 188.33.97.* 06.08.09, 08:29
              stanowczo odradzam również In Post. Ludzie nie macie nawet pojecia co w tej firmie się dzieje. Maja kilku ludzi ( Wałbrzych) którzy obsługują samemu np całe szczawno + większa połowa Wałbrzycha i Kamiennej. Przesyłki polecone leża po 1,5 tygodnia i wiecej w firmie - bo ... no nie ma kto ich wydac lub nie ma komu doreczyc. Doreczyciele wrzucaja listy z TP, Ery lub Orange do sasiadów i gdzie się tylko da. Makra, mimo że adresowane zamiast doreczac ludziom to je zakopuja na polach lub pala w piecach. A jak chcesz tam pracować to masz umowe owszem ale zarobisz tyle ile rozniesiesz, wiec od sztuki liczone, a i nie wspomne ze jak zachorujesz to walcz z Zusem zeby ci wypłacił kase bo w firmie cieżko:D zapraszam do In Post:D
    • Gość: saper Re: PAF Wałbrzych IP: 67.159.50.* 06.08.09, 12:12
      PAF Operator Pocztowy działa w Wałbrzychu o ile się nie mylę od około 2 lat. Prawdopodobnie do końca sierpnia PAF będzie zamknięty, gdyż lokal jest już do wynajęcia (wisi kartka na drzwiach). Adres to Kusocińskiego 7 (gdyby ktoś był zainteresowany).
      Jeśli chodzi o ceny przesyłek to PAF z pewnością jest dobrą alternatywą dla Poczty Polskiej, jednak szczerze odradzałbym wysyłanie przez PAF czegokolwiek. A mam podstawy by tak twierdzić.
      • Gość: hudy Re: PAF Wałbrzych IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 09.08.09, 23:07
        a ja ponoć słyszałem że ostatnio paf ogłosił upadłość.wiadomo coś więcej na ten
        temat???
      • Gość: gość Re: PAF Wałbrzych IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.08.09, 10:27
        nie zamknięty , tylko z tego co wiem , firma zmienia lokal na większy.
    • Gość: ...... Re: PAF Wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.09, 23:24
      Nie polecam tej firmy... Listy przychodzą z dużym opóźnieniem... Listy rzucają
      na wycieraczkę. Ostatnio jednak jakiś zostawił na wycieraczce, zadzwonił
      dzwonkiem i sobie poszedł... :| Tak się zachowuje dostawca?! A i dodam jeszcze,
      że lubią odsyłać paczki do nadawcy z powodu nieodnalezionego adresu... Tylko
      dziwne jest to, że mieli dostarczyć na jedną z głównych ulic na Podzamczu i nie
      odnaleźli?? hmmm...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka