Dodaj do ulubionych

LE. Bramki z meczu Lecha Poznań z City

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.10, 21:22
3:1 jest matołki O.o
Obserwuj wątek
    • aletam LE. Bramki z meczu Lecha Poznań z City 04.11.10, 21:26
      Pobudka! 3:1 jest śpiochy :/
      • Gość: PolonU$ Thank you :-] IP: *.carolina.res.rr.com 04.11.10, 23:09
        Ten materiał jest dostępny tylko dla użytkowników z Polski. Przepraszamy.
        We are sorry. Due to licence limitations this content can only be accessed from within Poland.
        Fuck you too.
    • Gość: gość LE. Bramki z meczu Lecha Poznań z City IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.10, 21:40
      najbardziej mi zal goscia który sie przechwalał że lech dzis srogo przegra a sam postawil w buku na porazke kks-u 2tyś, jak to określił swoją wypłatę. nie chciałbym byc w jego skórze jak sie bedzie tłumaczył rodzinie, żonie itd.
    • Gość: pdf Re: LE. Bramki z meczu Lecha Poznań z City IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.10, 21:40
      Bakero oszalał.
    • Gość: 78 Re: LE. Bramki z meczu Lecha Poznań z City IP: 78.9.144.* 04.11.10, 21:44
      po bramce Mozdzenia sie poryczalem
    • Gość: nik Re: LE. Bramki z meczu Lecha Poznań z City IP: 178.73.48.* 04.11.10, 21:47
      To cały Lech wygrana z Wisłą i City, pół roku napina się na Legię, a zbiera łomot z beniaminkami i średniakami naszej ligi.
      Warszawa życzy powodzenia w barażach;)
      • Gość: beti Re: LE. Bramki z meczu Lecha Poznań z City IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.10, 21:55
        tak zazdrośniku jezeli my w barazach to legia w i lidze
    • Gość: M4seek LE. Bramki z meczu Lecha Poznań z City IP: *.wroclaw.vectranet.pl 04.11.10, 21:50
      AHAHAHAHAHAH!!! OBCZAJCIE RADOŚĆ KOŁTONIA PRZY 2 I 3 BRAMCE! XDD

JAAAKI JĘĘĘK =DD
    • b-r-e-s-i-o Gratulacje !!! 04.11.10, 21:50
      Wspaniałe emocje i piękne bramki !!!
      Dziękuję bardzo za ten mecz i wiarę w lepszą przyszłość polskiej piłki ligowej :)
      Pozdrawiam serdecznie wszystkich fanów !!!
      • Gość: Cesar Re: Gratulacje !!! IP: *.adsl.inetia.pl 04.11.10, 22:25
        nie wierze że to pisze ;) ale pisze :D kibic Legii serdecznie gratuujue kibicom Lwcha Poznań !!!! Obyścue szli do przodu a lech był naszą chorągiewką w europejskich pucharrach. Gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: wix Można zap.....ć i wygrywać? IP: *.compower.pl 04.11.10, 22:04
      No chyba że MC był w dołku;-)
      • Gość: Apache Re: Można zap.....ć i wygrywać? IP: *.acn.waw.pl 04.11.10, 22:11
        Gość portalu: wix napisał(a):

> No chyba że MC był w dołku;-)

Przegrali ostatni mecz w lidze z Wolves, a dziś z Lechem, więc chyba można mówić o dołku ;-)
    • Gość: tytus LE. Bramki z meczu Lecha Poznań z City IP: *.acn.waw.pl 04.11.10, 22:10
      Warszawa gratuluje Lechowi. Świetny mecz. Trochę szczęscia przy drugim golu. Ale szczęściu trzeba pomóc. Trzeci gol marzenie. Ograć teraz Juve i jest dobrze.
    • Gość: bmw LE. Bramki z meczu Lecha Poznań z City IP: *.adsl.inetia.pl 04.11.10, 22:12
      tylko Lech potrafi tak grać. Kiedyś Wisła dostarczała takich emocji, a teraz nastała era LECHA.
      Gratulacje!!!
    • Gość: WKS LE. Bramki z meczu Lecha Poznań z City IP: *.wroclaw.vectranet.pl 04.11.10, 22:22
      Gratulacje
    • Gość: Borek? Meczyk :D. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.10, 22:53
      Na wstępie: lepszego meczu na nudno zapowiadający wieczór wymarzyć sobie nie mogłem :]. Gratuluje Lechowi, gratuluje Bakero [na razie nie ma za co ale może tę szczęście pomoże mu zdobyć majstra :D], gratuluje Lechowi kibiców którzy zagłuszali komentatorów :].

Podczas oglądania tych powtórek zwróciłem uwagę na emocje Pana Mateusza i muszę powiedzieć, że powoli dogania Szpaka. Kiedyś to on komentował szachy, teraz naprawdę się wczuwa co ja cenię, dodać do tego jego wiedzę o football'u wielką masę ciekawostek... Wychodzi piękny mecz z dobrym komentarzem ;].
      • piotr33k2 Re: Meczyk :D. 04.11.10, 23:08
        tak pan mateusz powinien zostac nawet trenerem kadry , he he, bo co chwila mówi kto i gdzie na jakiej powinien pozycji grac w reprezentacji i przybyle okazji deprecjonuje trenera smude doslownie za wszystko ,a o tże pojechali do usa ,do turcj i na zgrupowanie , a to ze samolot i stroje nie takie a to że ktoś cos doniósł na kogoś do brukowej prasy itd itp. to samo bylo z benhakerem ,wystarczyło posłuchac ich dyskusji w caffe futbol w niedzelnym polsacie sport ,teraz jest to samo ze smudą ,wszyscy sa zli nic nie umieja tylko on wie jak i co , he he. niech startuje w konkursie na trenera jak taki madry ,a na razie i póki co to moze takiemu smudzi czy leo tylko buty czyścic gó...arz jeden, he he.
        • Gość: Bork to nie buk Re: Meczyk :D. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.10, 23:18
          Chodziło mi tu TYLKO I WYŁĄCZNIE o komentowanie :]. Co do jego innych aspektów pracy lub życia prywatnego w tamtym komentarzu się nie odnosiłem ;]. I jeszcze raz gratulacje dla Lecha :D.
          • piotr33k2 Re: Meczyk :D. 04.11.10, 23:30
            nie do komentowania samego meczu to zgoda ,ale zauwaz że już sie przyczepil i głupio komentował że bandrowski siedział na ławce ,a co mial zrobic trener jak bandrowski przed meczem syganlizował że jednak znowu słabo sie czuje na siłach po tej kontuzji ,na ławce jest zawsze duzo wiecej miejsc do obsadzenia niż do ewentualnego wejscia na zmiane ,po co wiecznie robi afery z niczego i nie wiadomo po co ,ale wiadomo po co, bo mu sie nie podabala zmiana trenera i juz jatrzy jak pospolite brukowce ,taki jest ten borek, he he.
    • gospodarz_domu_gras LE. Bramki z meczu Lecha Poznań z City 04.11.10, 23:28
      jakie 3 rzeczy zabrałby Mateusz Borek na bezludną wyspę?

- żel do włosów
      - Romka Kołtonia
      i żel do włosów dla Romka Kołtonia
      • piotr33k2 Re: LE. Bramki z meczu Lecha Poznań z City 04.11.10, 23:32
        i siłownie .he he.
    • Gość: kibic Re: LE. Bramki z meczu Lecha Poznań z City IP: *.wroclaw.mm.pl 04.11.10, 23:42
      amica wygrała oby chociaż w lidze spadła !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: true Re: LE. Bramki z meczu Lecha Poznań z City IP: *.man.poznan.pl 05.11.10, 12:46
        jaka amica? ja na telebimie widziałem KKS LECH POZNAŃ - MANCHESTER CITY 3:1.. ale cóż nie każdy musi miec na tyle wysokie IQ by to zauważyć.. Mistrz wrócił i ma sie dobrze.. zakąpleksiony zazdrosny kibicku... i nie bełkocz wiecej o amice..
    • Gość: mariusz96961 LE. Bramki z meczu Lecha Poznań z City IP: 46.112.65.* 05.11.10, 00:30
      Dla takich chwil warto żyć. Łza si kręci przy każdej powtórce.:):):):):):):):)
      • Gość: Jerry Re: LE. Bramki z meczu Lecha Poznań z City IP: *.dsl.wlfrct.sbcglobal.net 05.11.10, 01:26
        Obys sie nie obesral ze szczescia.Z takim Manchesterem jak ostatnimi czasy,to i Podbeskidzie by wygralo.
        • Gość: henry Re: LE. Bramki z meczu Lecha Poznań z City IP: *.chello.pl 05.11.10, 01:34
          To dlaczego nie gra?
          Zabronił im ktoś :)))
    • Gość: Kamil28 Księga gratulacji dla Lecha IP: *.selukra.dyn.perspektivbredband.net 05.11.10, 01:41
      GRATULACJE !!!
      Lech jest w szczytowej formie.
      Dołączcie się do gratulacji ->
      www.multiforum.eu/viewtopic.php?f=45&t=42
    • Gość: Juliusz Cesar LE. Bramki z meczu Lecha Poznań z City IP: *.bc.lnet.pl 05.11.10, 07:13
      Lech to jedyna drużyna która nie przynosi hańby w pucharach przez ostatnie lata.
      Życzę żeby doszła jak najdalej na arenie Europejskiej
      Gratulacje od Widzewa
    • Gość: eni LE. Bramki z meczu Lecha Poznań z City IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.10, 07:53
      Mam nadzieje że sie na tym nie skończy . Lech może niezagrał wspaniałego fudbolu ale był skuteczny. oby tak dalej chłopaki pozdro.
    • Gość: kapidutu LE. Bramki z meczu Lecha Poznań z City IP: *.jmdi.pl 05.11.10, 09:38
      jedyna drużyna Polska z jajami, gra bez kompleksów,
      jestem z Warszawy, ale uważam, że np. Legia nigdy nie miała i nie ma takiego charakteru jak Lech. Całym sercem jestem za Kolejorzem! Brawo!!!
    • Gość: BZP LE. Bramki z meczu Lecha Poznań z City IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.10, 10:13
      Gratulacje!

Brawo Lech!

Kibic z Wawy
    • Gość: pandzik LE. Bramki z meczu Lecha Poznań z City IP: *.chello.pl 05.11.10, 11:47
      Ależ mecz. A Możdżeń zawinął przepięknie na koniec.
    • Gość: toto Dlaczego cIpla? IP: 78.149.119.* 05.11.10, 12:55
      Dlaczego te przyglupy umieszczaja bramki zaladowane na tej calej cIpli, skoro ogromna czesc odwiedzajacych, to Polacy mieszczkajace zagranacina?
      Czy zarzadzajace tym portalem cipki nie sa swiadomi tego, ze ci ludzie nie moga ogladnac tych bramek?
      • Gość: Malinowy Jan Re: Dlaczego cIpla? IP: 83.238.5.* 05.11.10, 13:33
        a może chodzi o to, że na "tej całej cIpli" bramki są legalnie?

a Twojego braku kultury nie chce mi się komentować
    • familok303 LE. Bramki z meczu Lecha Poznań z City 05.11.10, 12:55
      Możdżeń genialna bramka. :)
    • Gość: lechu LE. Bramki z meczu Lecha Poznań z City IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.10, 18:07
      www.to.com.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20101130/SPORT_NOZNA/916350351
      www.to.com.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20101129/SPORT_NOZNA/964398998

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka