Dodaj do ulubionych

era - HAPPY

IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.04, 13:03
Witam. Mam pytanie - czy ktoś już korzysta z tej taryfy? Do wszystkich sieci minuta połączenia kosztuje bodajże 77 groszy. A jak to się odnosi do telefonów stacjonarnych? Ile kosztuje połączenie? A naliczanie sekundowe? Czy za 30 sekund = 38 groszy, czy też jest to jakoś inaczej liczone? Nie chciałbym sę naciąć przez jakieś niedopowiedzenie... Dzięki, pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: mike Re: era - HAPPY IP: *.klaudyny.net / 217.17.34.* 13.08.04, 15:43
      Ja kozystam z tej taryfe i jestem zaj...ście zadowolony.Powaznie.Ostanio
      sprawdzałem se stan mojego konta i myslałem ze zostało mi ze 30zeta a tu
      patrze-jeszcze ponad 40dychy-wszystko przez naliczanie sekundowe.Do
      stacjonarnych tez jest tak samo jak i do komorek
    • olga.55 Re: era - HAPPY 14.08.04, 15:37
      Z TakTak kwestia wygląda tak ciekawie, że za każdą zmianę trzeba płacić. Ja już
      kilka razy się na to naciełem. W 2/3 przypadków wygląda tak, że oszczędzam np.
      1zł a zmiana kosztuje mnie 2lub 5 czy nawet 6. Ostatnio aktywowałam sobie bonus,
      ale nikt nie powiedział, że konto doładują jak uzbieram 5pakietów. Teraz mam 4 i
      byc może nawet 5. A jak zmienię to stracę wszystko. Łącznie z 1,22 które wydałam
      na aktywacje. Sms mogły by być tańsze!
      • Gość: ivan Re: era - HAPPY IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.04, 16:43
        hehe, no tak, trzeba czytac wszystkiie małe druczki ;) a za zmianę taryfy życzą sobie ponad 6 zł. cóż, w perspektywie dalszej, to i tak sie opłaca...
        • Gość: vader_k Re: era - HAPPY IP: 195.136.71.* 15.08.04, 05:35
          Zobaczcie sobie ceny raomingu ponad 7zl za minute to lekka przesada.Co na
          krajowych popuszcza to na zagranicznych zarobia.:)
          pzdr.
          • Gość: st Re: era - HAPPY IP: *.ath.cx 15.08.04, 20:42
            Świetna sprawa,polecam.Zmiana taryfy 1 raz za friko. Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka