Dodaj do ulubionych

Giełda Betgang

IP: *.dynamic.chello.pl 03.01.11, 19:47
Bardzo ciekawa oferta , najlepszych serwisów oferujących płatne typy.
Obserwuj wątek
    • Gość: santil Re: Giełda Betgang IP: 91.110.137.* 12.01.11, 21:50
      ale zlodziejska administracja kradna pieniadze z abonamentu pod byle pretekstem
      santil
      • Gość: betatnet Re: Giełda Betgang IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.11, 09:35
        Po co płacić betgangom jak można mieć typy za darmo?

http://betatnet.blogspot.com
        • vincero2 Re: Giełda Betgang 18.02.11, 20:33
          nie polecam
          • Gość: mario Re: Giełda Betgang IP: 212.122.223.* 20.02.11, 11:49
            Betgang coś kręci, ostatnio ten serwis można było kupić na Allegro z tego co czytałem. Ciężko coś tam zweryfikować zanim się nie kupi abona, bo dopiero po wykupieniu masz dostęp do forum. Typy z dobrych serwisów można kupować w sieci taniej, albo zrobić z ekipą zrzutę i mieć pewność źródła.
            Ja zaglądam ostatnio tutaj i biorę darmowe typy, nawet niezłe, o SMS nic nie wiem, bo nie korzystałem.
            typy
    • Gość: mikołaj Re: Giełda Betgang IP: *.adsl.inetia.pl 22.02.11, 18:45
      Ostatnio zauważyłem blog, na którym ktoś będzie podawał typy za darmo z płatnych serwisów bet-expert.blog.onet.pl/
      • Gość: Mikołaj Re: Giełda Betgang IP: *.adsl.inetia.pl 22.02.11, 18:48
        Ostatnio zauwazyłem blog na którym kto będzie podawał typy z płatnego serwisu bet-expert.blog.onet.pl/
        • Gość: Ramzzes Re: Giełda Betgang IP: *.dynamic.chello.pl 02.06.11, 18:17
          No i co panowie , z tymi rewelacyjnymi blogami , które tu podawailiście ?
          Przestały isniteć , a Betgang nadal funkcjonuje i wciąż sie rozwija.
          • Gość: Graczyktaki Re: Giełda Betgang IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.14, 12:25
            Jak na średnią życia portalu typerskiego w Polsce Betgang jest ewenementem. Ponad 5 lat funkcjonowania świadczy o klasie portalu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka