Dodaj do ulubionych

Dimitrije Injac także z urazem

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.11, 14:19
No to braga wygra wyniki 0 1 1 3
Obserwuj wątek
    • Gość: looool Re: Dimitrije Injac także z urazem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.11, 14:35
      wesoły idź spakuj książki do plecaka, bo jutro do szkoły dzieciaku. I zamknij wrezcie ten głupi pysk...
    • Gość: bolo Re: Dimitrije Injac także z urazem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.11, 14:58
      zgadzam się z looool xD
    • Gość: Gosc Re: Dimitrije Injac także z urazem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.11, 17:01
      ja także !!!
    • Gość: dd Re: Dimitrije Injac także z urazem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.11, 17:26
      no zajebiście !!!
      to zapotoka w pierwszy składzie. ;(
    • Gość: kolejorz Re: Dimitrije Injac także z urazem IP: *.adsl.inetia.pl 13.02.11, 17:33
      Do Wesoły:pewnie masz 15 lat i stawiasz jak jakis kretyn,myslisz ze od razu bedzie 5:0 dla Bragi!
      wiecej wiary.
    • Gość: Wesoły Re: Dimitrije Injac także z urazem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.11, 18:14
      tylko gdybam to kto w srodku wołoąkiewicz i djuka no wątpie chyba że injac wyzdrowiej bo kriwiec raczej nie a co do słow kolejorza ja wierze w lecha ale wiara to jedno a realia to drugie pomyśl 20 tys bez trójki z defensywy {wojtkowiak injac bandrowski } i zapotoką w środku na ofensywną bragę to może być za mało obejrzyjci chociaż mecz na orange sport info braga porto i zobaczycie że to nie jest klubi z wioski jak chojniczanka bez obrazy. a więc mecz jest o 21 15 miłego oglądania

ps braga wygrała 5 spotkań z rzędu
    • Gość: Wesoły Re: Dimitrije Injac także z urazem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.11, 18:19
      A teraz na odwrót arguent na korzyść lecha
      1Dobra publiczność
      2 Brak osłabień oprócz peszkina
      3 kwartet vojo artjoms semir
      4 pogoda
      5 pewnie jakieś podwyżki
    • Gość: Wesoły Re: Dimitrije Injac także z urazem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.11, 18:29
      Są plusy i minusy dla lecha myśle że lech ma szanse trzeba jednak postawić do pionu wojtkowiaka i dime bo jak nie to będzie bardzo ciężko tak będzie wyglądał skład na bragę kotor - kikut- arboleda- bosacki -garnek + wołąkiewicz -krivets - stilić + rudnevs - ubiparip Liczyć żę wróci dima i że odwołanie zadziała
    • Gość: Wesoły Re: Dimitrije Injac także z urazem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.11, 18:32
      zapomniałem dodać kiełba
    • Gość: Meec Re: Dimitrije Injac także z urazem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.11, 18:42
      Zjadłem trochę dziennikorzy i idę wysr... się na stadionie kuchenkorzy.
    • Gość: dfgh Re: Dimitrije Injac także z urazem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.11, 18:53
      też tak mi się wydaje że garnek wygryzie Luisa..
    • Gość: omg Re: Dimitrije Injac także z urazem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.11, 19:07
      Gancarczyk to obecnie najsłabszy gracz lecha, a Henriquez jest jednym z najlepszych, więc nie wiem co za idiota może wystawić Gancarczyka do pierwszego składu. Chyba ten co Lecha nie oglądał :oooo
    • Gość: Wesoły Re: Dimitrije Injac także z urazem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.11, 19:16
      Do omg hahahahahahhahahahahahaha henriguez jednym najlepszych hahahahahaahahahhahahahahahahahha nie pamitasz jak go krasic jechal garnek tez nie wymiata ale moze wolnego strzeli
    • Gość: Fan Lecha Re: Dimitrije Injac także z urazem IP: *.man.bydgoszcz.pl 13.02.11, 19:18
      Zgadzam się z omg a do kolejorza to powiem ze ja tez mam 15 lat i mieszkam kolo bydy i mam o wiele wiecej czasem wiary w Lecha niz inni kibice Lecha
      LECH WYGRA bo w go wierze i go kocham;)))
    • Gość: Wesoły Re: Dimitrije Injac także z urazem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.11, 19:32
      Widze że mam swojego tkz kolege ja mam 11 lat i tak samo jak fan lecha wierze w nego o wiele bardziej niż niektórzy
    • Gość: ziko Re: Dimitrije Injac także z urazem IP: *.ip.netia.com.pl 13.02.11, 20:33
      Jebać pyrlandie!!!!!!!!!
    • Gość: zx Re: Dimitrije Injac także z urazem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.11, 20:49
      ja jak bym był jose maryśka bakero to takie zestawienie bym wywalił.
      kotor- bo da sobie rade
      wojtkowiak-bo tak często nie atakuje i lepiej broni
      bosacki- bo to kapitan i musi byc ;P
      arboleda- bo jest najlepszy
      gancarczyk- bo czuje że da sobie rade
      POMOC
      kiełb- bo to bd jego sezon
      injac- bo jest najlepszy na tej pozycji i uderza z daleka
      zapotoka- bo to ciota ale się zmotywuje i zagra dobre zawody
      kriwets- bo gra dobrze i myśli na boisku
      Stilić- bo to głuwny "playmaker"tej drużyny
      Rudnews- bo on dobije brage
      i mamy awans ;D
      pozdrawiam
    • Gość: kolec Re: Dimitrije Injac także z urazem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.11, 21:00
      wesoły baranie - kiedy ostatnio Gancareczyk strzelił gola z rzutu wolnego? Bo ja pamiętam jak i kibice Lecha, którzy go oglądają, że nie strzelił. Henriques jest 100 razy lepszy technicznie, a Garnek zafundował nam już 2 karne przeciw Lechowi i przegrał kilka spotkań, nie potrafi odebrać piłki bez faulu w przeciwieństwie do Henriqueza. Wszyscy idioci co twierdzą, ze Garnek jest lepszy od Louisa Henriquesa niech sobie obejrzą spotkania pucharawe Lecha- tam Louis wymiata, a Gancarczyk mmoże mu buty czyścić!!!
    • Gość: Wesoły Re: Dimitrije Injac także z urazem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.11, 21:11
      Kolec baranie czy ja mówie żę garnek jest lepszy a po drugie mam prawo mieć swoje zdanie
    • Gość: fan Re: Dimitrije Injac także z urazem IP: *.ip.netia.com.pl 13.02.11, 21:18
      Wesoły debilu sam sobie zaprzeczasz!
    • Gość: molre Re: Dimitrije Injac także z urazem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.11, 22:51
      dokładnie - wesoły dzieciaku, weź się ogarnij i nie pisz głupot
    • Gość: SEKI Re: Dimitrije Injac także z urazem IP: 195.182.20.* 14.02.11, 00:39
      Oj oj muszę pomóc widzę ;)
      To jedziemy .:)

Kotor - Kikut ( za Wojtkowiaka który ma uraz ) , Bosacki , Mani , Henriquez - Kriviec ( Za Bandera ) , Djuka ( Nie wiadomo , Incjac uraz . ) - Ślusar , Stilić , Wilk - Rudnevs :)

Wiem , bo Bakero ustawił już skład , ja przy tym byłem..;p Pozdrawiam fanów Lecha Poznań !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka