Dodaj do ulubionych

PiS młodzieżówka oberwała w Rumunii

22.10.11, 15:33
ekstraklasa.wp.pl/kat,77156,title,Sierocki-potraktowali-nas-jak-bydlo,wid,13919200,wiadomosc.html
Brawo Rumuni!
M.
Obserwuj wątek
    • kontestatorbg Re: PiS młodzieżówka oberwała w Rumunii 22.10.11, 15:42
      Ciekawi mnie tylko czy gdyby tak potraktowani zostali Niemcy albo Anglicy to czy tez nie było by reakcji ichniejszego MSZ
      • mariner4 Trudno zgadnąć 22.10.11, 15:49
        Oczywiście to co napisałem to była tylko złośliwość, ale jakoś nie mogę się zdobyć na współczucie kibicom piłkarskim.
        M.

• kontestatorbg Re: Trudno zgadnąć 22.10.11, 15:51
          Bo dzięki akcji towarzysza Tuska zaczałeś wszystkich kibiców postrzegać jako jedną masę i z góry wrzuciłeś ich do jednego wora. To mniej wiecej tak ja mozny by stwierdzić ze kazdy kto głosuje na PO to bandyta albo człowiek chory psychicznie bo PO wygrała w wiezieniach i psychiatrykach. A proporcja zadymiarzy do zwykłych kibiców jest mniej wiecej taka jak miedzy ogółem wyborców, a wyborcami powyzej przytoczonymi
          • mariner4 Skoro większośc jest OK, to dlaczego 22.10.11, 16:07
            daje się zdominować mniejszości?
            Tymczasem taki pan Romaszewski robi z bandytów patriotów.
            M.
            • kontestatorbg Re: Skoro większośc jest OK, to dlaczego 22.10.11, 16:18
              Z tego samego powodu dla którego na przykład na tapecie jest Palikot. Bo mniejszosć robi duzo szumu wokół siebie, a niektorzy próbują to wykorzystac dla wlasnych celów
              • mariner4 Ten argument przekonuje. 22.10.11, 16:24
                M.
      • wariant_b Re: PiS młodzieżówka oberwała w Rumunii 22.10.11, 22:05
        kontestatorbg napisał:
        > Ciekawi mnie tylko czy gdyby tak potraktowani zostali Niemcy albo Anglicy
        > to czy tez nie było by reakcji ichniejszego MSZ

Myślę, że reakcją ichniejszego MSZ-tu byłaby ściślejsza współpraca z lokalną
        policją i służbami stadionowymi. Ekscesy kiboli nie robią dobrze wizerunkowi
        żadnego państwa. Pewnie, gdyby Rumuni dostali informacje, kim mają się
        szczególnie zająć, resztę zostawiliby w spokoju.
    • venus99 Re: PiS młodzieżówka oberwała w Rumunii 22.10.11, 18:13
      jak widać prawdziwi patrioci b.senatora Romaszewskiego znani są wszędzie i odpowiednio traktowani.
    • dupetek Re: PiS młodzieżówka oberwała w Rumunii 22.10.11, 18:31
      >Nadgorliwość ochroniarzy organizatorzy meczu tłumaczą również tym, że chcieli uniknąć na swoim stadionie podobnej oprawy, jak na meczu Legii z Hapoelem, gdzie stołeczni fani zaprezentowali kartoniadę "Dżihad Legia". <

Polscy kibice niech zadbają o swój pozytywny wizerunek, bo wszędzie będą tak traktowani!
    • x2468 Re: PiS młodzieżówka oberwała w Rumunii 22.10.11, 18:36
      Kibol się skarży ze potraktowali ich tak jak im się należało?Niech sie zgłosi do Kaczyńskiego,Kępy lub jakiegoś innego Płaszczaka.
    • lionold Re: Sierocki: potraktowali nas jak bydło! 22.10.11, 20:19
      O co chodzi? Czyli zgodnie z rze/oczywistym statusem
    • defgoldenwomen.abc Re: PiS młodzieżówka oberwała w Rumunii 22.10.11, 20:29
      a gdyby tak idąc tokiem twojego małego rozumku to można by zaproponować by pewna grupa w Polsce została potraktowana tak jak potraktowali Polaków w Rumunii
      • x2468 Re: PiS młodzieżówka oberwała w Rumunii 22.10.11, 21:57
        Biedna kobieto.Skąd wiesz ze to byli Polacy?Mówią ze jedynie polskojęzyczne żywe organizmy.
    • vladexpat 22 spoconych facetów gania za piłką 22.10.11, 22:32
      Jakim trzeba być debilem, żeby w celu oglądania takiego widowiska pachć się na drugi kraniec Europy. Co innego samemu pograć, ale do tego trzebaby się rozstać z piwnym brzuszkiem, więc odpada.
    • snieznykrol Re: PiS młodzieżówka oberwała w Rumunii 23.10.11, 21:54
      A narzekamy na polskie stadiony :D
    • Gość: mars Re: PiS młodzieżówka oberwała w Rumunii IP: *.dynamic.chello.pl 11.11.11, 03:41
      wyluzuj ćwoku
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka