Dodaj do ulubionych

Bereś i Skoczylas: Rasunda odczarowana

IP: *.adyton.com.pl / *.crowley.pl 06.06.04, 22:01
Skandal w TVP,kto dzisiaj oglądał w dwójce magazyn Tylko Futbol,ten nie mógł
nie zauważyć że przynajmniej jedna z osób była''SKANDALICZNIE'' ZMĘCZONA,żle
widziała pokazywany materiał z meczu.Za to powinny polecieć głowy z redakcji
sportowej,a osoby pojawiające się na antenie najpierw powinny dmuchać w
alkomat.
Obserwuj wątek
    • Gość: rychu Re: Bereś i Skoczylas: Rasunda odczarowana IP: *.aster.pl / *.acn.pl 06.06.04, 22:24
      najprawdopodobniej chodzi ci o sytuacje w której prowadzący poprosił o
      skomentowanie bramek strzelonych przez Szwedów, i wojcik zaczłą od pierwszej,
      co wydaje sie rzecza najnornalniejsza w świecie, mówwiąc to mogł on nie zwrócic
      uwagi na monitor, gdzie nie wiadomo czemu pokoazano sytuacje w której
      starcilismy trzecia bramke, i stad mogło wyniknac te małe nieporozumienie, ...
      skoro jednak ty zauazyłes, ze był on zmeczony, no nie wiem, to moze jutro o tym
      napisza w superexpresie albo innym fakcie...
      • Gość: Zbyszek Re: Bereś i Skoczylas: Rasunda odczarowana IP: *.geofizyka.krakow.pl 07.06.04, 08:21
        No cóż pomagać piłkarzom można i kpiną, ale dziennikarze sportowi powinni
        jednak inaczej podchodzić do tego tematu. Wyrażnie widać, że zmianę systemu gry
        Janas rozpoczął za póżno. Ustawienie miernego zawodnika Rasiaka na szpicy ataku
        jest bezsensowne, ustawienie Żurawskiego tak, że traci główne swoje atuty jest
        po prostu głupotą. A więc reasumując Janas nas do MŚ nie zawiezie. Słuchając
        czasem wypowiedzi owego trenera, mam wrażenie, że ktoś kto go wybierał na
        selekcjonera nie wziął pod uwagę jego IQ.
      • Gość: ma Re: Bereś i Skoczylas: Rasunda odczarowana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 09:33
        tez zucilo mi sie to w oczy! a po za tym mowił jakby lezał na łozu smierci n a
        pewno cos z nim bylo nie tak!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Vieri Re: Bereś i Skoczylas: Rasunda odczarowana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 22:46
      Śmieszne do Gorawskiego włącznie:) Dalej już słabiej. Tanie papierosy, he, he!
    • Gość: cyg@nek Odczarujmy swoje stadiony! IP: *.enformatic.pl / *.enformatic.pl 06.06.04, 23:01
      Niech na nich wreszcie zacznie trawa rosnąć w zimie. Inni odczarowali.
    • aztech Re: Bereś i Skoczylas: Rasunda odczarowana 07.06.04, 01:30
      Świetny początek, koniec trochę gorszy. Ale Bereś i Skoczylas poraz kolejny
      pokazali, że mają klasę.
    • Gość: meser wikingowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 08:40
      Ja tam się nie znam, ale szwedzi potomkami wikingów? Panowie redaktorzy
      dostosowują się poziomem do naszych piłkarzy?
      • Gość: k0n0p oczywiście że tak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 17:54
        Wikongowie to nei tylko Duńczycy, to także Szwedzi i Norwegowie. A jak myślisz,
        Waregowie to skąd się wzieli w Rosji? Zanim zaczniesz się czepiać, poczytaj
        trochę, drażnią mnie ludzie mówiący rzeczy, o których nie mają pojęcia.
      • Gość: k0n0p oczywiście że tak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 17:54
        Wikongowie to nei tylko Duńczycy, to także Szwedzi i Norwegowie. A jak myślisz,
        Waregowie to skąd się wzieli w Rosji? Zanim zaczniesz się czepiać, poczytaj
        trochę, drażnią mnie ludzie mówiący rzeczy, o których nie mają pojęcia.
      • Gość: ggg Re: wikingowie IP: *.icpnet.pl 07.06.04, 18:40
        Każdy średnio wykształcony człowiek wie, że Szwedzi to także Wikingowie.
        Teraz więc wytłumacz nam, głąbie, po cholerę się odezwałeś na tym forum z taką
        gafą????
      • Gość: Vieri Re: wikingowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 20:13
        Masz rację, kretynie, nie znasz się.
    • Gość: rocco Re: Bereś i Skoczylas: Rasunda odczarowana IP: *.neo / 217.96.36.* 07.06.04, 09:47
      Taa. Od Wójcika tak waliło gorzałą , że aż musiałem odsunąć się od telewizora.
      • Gość: joj heheh - dobre:) i prawdziwe niestety:( IP: 168.208.215.* 08.06.04, 16:03
    • Gość: papa Re: Bereś i Skoczylas: Rasunda odczarowana IP: *.ha.tuniv.szczecin.pl 09.06.04, 00:38
      Znowu panowie po skosie w dół ciągnął koszerną...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka