Dodaj do ulubionych

Nuno gomes

IP: *.torun.mm.pl 14.07.04, 14:49
Obserwuj wątek
    • Gość: M@dzia Re: Nuno gomes IP: *.derbynet.pl / 217.153.187.* 15.07.04, 16:58
      Co NuNo Gomes ?? :)
      • Gość: Kleo Re: Nuno gomes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.04, 19:18
        Od 4 lat czyli od Euro 2000 jestem wielką fanką Nuno Gomesa, facet znakomice gra
        a do tego jest przystojny i skormny (nie jak Beckham, który uważa się za 7 cud
        świata) Niestey Nuni nadal jest niedoceniany, zwłaszcza przez Scolariego, który
        z niewiadomych dla mnie powodów uparł się na Paulettę, który na Euro04 nie miał
        formy i po prostu Nuno bił go na głowę!!! Nieznisze Scolariego bo przez jego
        pomyłki Portugalia przegrała Euro, a mieli szanse. Nuno powiinien graćod
        pierwszych minut, przecież gra znakomicie a jak Scolari dał by mu jeszcze
        pomocnika-drugiego napastnika-np. wspomnianego Paulette (bo tak go Scolarii
        lubi:P ) to wszystko potoczyłoby się inaczej, a tak to Nuno zamiast świętować
        swoje 28 urodziny (dzień po finale) wątpie aby humor mu dopisywał=(
        poruszając jeszcze dwie kwestie, dziwi mnie, ze Nuno nie wykupił jakis lepszy
        klub niż Benfica, oraz że tak mało jest zdjęć Nuno w sieci(Figo jest peeełno),
        moze Nuno jest wstydliwy i dlatego nie ma takich wystylizowanych fotek jak Figo.
        serdecznie pozdrawiam fanów Nuno Gomesa jak i całej drużyny Portugalii
        Kleo
        • fabiana Re: Nuno gomes 10.08.04, 11:00
          Pauleta a nie Pauletta :)
          Tez nie wiem dlaczego go tak Scolari wystawial,facet byl bez formy
        • Gość: LF Scolari Re: Nuno gomes IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.04, 14:30
          Gość portalu: Kleo napisał(a):

> Od 4 lat czyli od Euro 2000 jestem wielką fanką Nuno Gomesa, facet znakomice
          gr
          > a
          > a do tego jest przystojny i skormny (nie jak Beckham, który uważa się za 7 cud
          > świata)

Oczywiscie gdyby nie był przystojny taka wielka znawczyni PN nie zwróciłaby na
          Ng uwagi. I skąd u licha wiesz, ze Beckham nie jest skromny i uważa się za
          siódmy cud świata. Rozmawiałaś z nim, piszesz do niego, czy w Bravo Girl
          przeczytałaś?

Niestey Nuni nadal jest niedoceniany, zwłaszcza przez Scolariego, który
          > z niewiadomych dla mnie powodów uparł się na Paulettę, który na Euro04 nie
          miał
          > formy i po prostu Nuno bił go na głowę!!!

Jak NG jest taki wspaniały to dlaczego gra tylko w lidze portugalskiej, a jego
          przygoda z Fiorentiną skończyła się katastrofalnie (i dla niego i dla klubu).
          Chyba nie powiesz, ze każdy trener czołowych europejskich klubów nie poznał sie
          do tej pory na tym Wielkim Talencie.

Nieznisze Scolariego bo przez jego
          > pomyłki Portugalia przegrała Euro, a mieli szanse. Nuno powiinien graćod
          > pierwszych minut, przecież gra znakomicie a jak Scolari dał by mu jeszcze
          > pomocnika-drugiego napastnika-np. wspomnianego Paulette (bo tak go Scolarii
          > lubi:P ) to wszystko potoczyłoby się inaczej,

Oczywiście wszystkiemu winien jest Scolari, bo zdobyli tylko II miejsce. Jakoś
          nie zauważyłaś, że personalnie Portugalia miała kilka słabych punktów: Ricardo
          w bramce (i nie wyskakuj, że piękniś Vitor Baia jest lepszy bo przez ostatnie 8
          lat udowadniał jakie wspaniałe szmaty potrafi wpuścić), Andrade i Valente w
          obronie, Rui Costa no i przede wszystkim napastnicy.

a tak to Nuno zamiast świętować
          > swoje 28 urodziny (dzień po finale) wątpie aby humor mu dopisywał=(
          > poruszając jeszcze dwie kwestie, dziwi mnie, ze Nuno nie wykupił jakis lepszy
          > klub niż Benfica,

nikt w wielkich go nie wykupił (i nie wykupi) bo jest przeciętny i nic ponad to

oraz że tak mało jest zdjęć Nuno w sieci(Figo jest peeełno),
          > moze Nuno jest wstydliwy i dlatego nie ma takich wystylizowanych fotek jak
          Figo
          > .
          > serdecznie pozdrawiam fanów Nuno Gomesa jak i całej drużyny Portugalii
          > Kleo
          • Gość: Miki Re: Nuno gomes IP: 212.76.39.* 10.08.04, 15:21
            A co Ty tak się jej czepiasz. Moim zdaniem Scolari popełnił kilka ruchów
            kadrowych z Baią włącznie. Liczy się dyspozycja ostatnio, a nie szmaty sprzed
            kilku lat. A niestety, w ostatnich miesiącach Ricardo zaliczył ich więcej niż
            Baia i widać to było równiez na EURO. Puścił kilka goli, których nie miał prawa
            puścić.
            Piszesz, że Nuno Gomes miał nieudaną przygodę we Fiorentinie. Spoko spoko,
            przyjdzie i na niego czas. A Maradona czy Lineker mieli udane przygody choćby w
            Barcelonie czy w Sevilli ( ten pierwszy ). Czy Gullit, który przeżywał drugą
            młodość w Sampdorii Genua, po powrocie do Milanu tak samo grał świetnie. A czy
            świetnie grający Warzycha w klubach ( w Ruchu Chorzów i Panathinaikosie ) był
            tak samo wyróżniającą się postacią w reprezentacji Polski.
            Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka