Gość: M@dzia Re: Nuno gomes IP: *.derbynet.pl / 217.153.187.* 15.07.04, 16:58 Co NuNo Gomes ?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kleo Re: Nuno gomes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.04, 19:18 Od 4 lat czyli od Euro 2000 jestem wielką fanką Nuno Gomesa, facet znakomice gra a do tego jest przystojny i skormny (nie jak Beckham, który uważa się za 7 cud świata) Niestey Nuni nadal jest niedoceniany, zwłaszcza przez Scolariego, który z niewiadomych dla mnie powodów uparł się na Paulettę, który na Euro04 nie miał formy i po prostu Nuno bił go na głowę!!! Nieznisze Scolariego bo przez jego pomyłki Portugalia przegrała Euro, a mieli szanse. Nuno powiinien graćod pierwszych minut, przecież gra znakomicie a jak Scolari dał by mu jeszcze pomocnika-drugiego napastnika-np. wspomnianego Paulette (bo tak go Scolarii lubi:P ) to wszystko potoczyłoby się inaczej, a tak to Nuno zamiast świętować swoje 28 urodziny (dzień po finale) wątpie aby humor mu dopisywał=( poruszając jeszcze dwie kwestie, dziwi mnie, ze Nuno nie wykupił jakis lepszy klub niż Benfica, oraz że tak mało jest zdjęć Nuno w sieci(Figo jest peeełno), moze Nuno jest wstydliwy i dlatego nie ma takich wystylizowanych fotek jak Figo. serdecznie pozdrawiam fanów Nuno Gomesa jak i całej drużyny Portugalii Kleo Odpowiedz Link Zgłoś
fabiana Re: Nuno gomes 10.08.04, 11:00 Pauleta a nie Pauletta :) Tez nie wiem dlaczego go tak Scolari wystawial,facet byl bez formy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LF Scolari Re: Nuno gomes IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.04, 14:30 Gość portalu: Kleo napisał(a): > Od 4 lat czyli od Euro 2000 jestem wielką fanką Nuno Gomesa, facet znakomice gr > a > a do tego jest przystojny i skormny (nie jak Beckham, który uważa się za 7 cud > świata) Oczywiscie gdyby nie był przystojny taka wielka znawczyni PN nie zwróciłaby na Ng uwagi. I skąd u licha wiesz, ze Beckham nie jest skromny i uważa się za siódmy cud świata. Rozmawiałaś z nim, piszesz do niego, czy w Bravo Girl przeczytałaś? Niestey Nuni nadal jest niedoceniany, zwłaszcza przez Scolariego, który > z niewiadomych dla mnie powodów uparł się na Paulettę, który na Euro04 nie miał > formy i po prostu Nuno bił go na głowę!!! Jak NG jest taki wspaniały to dlaczego gra tylko w lidze portugalskiej, a jego przygoda z Fiorentiną skończyła się katastrofalnie (i dla niego i dla klubu). Chyba nie powiesz, ze każdy trener czołowych europejskich klubów nie poznał sie do tej pory na tym Wielkim Talencie. Nieznisze Scolariego bo przez jego > pomyłki Portugalia przegrała Euro, a mieli szanse. Nuno powiinien graćod > pierwszych minut, przecież gra znakomicie a jak Scolari dał by mu jeszcze > pomocnika-drugiego napastnika-np. wspomnianego Paulette (bo tak go Scolarii > lubi:P ) to wszystko potoczyłoby się inaczej, Oczywiście wszystkiemu winien jest Scolari, bo zdobyli tylko II miejsce. Jakoś nie zauważyłaś, że personalnie Portugalia miała kilka słabych punktów: Ricardo w bramce (i nie wyskakuj, że piękniś Vitor Baia jest lepszy bo przez ostatnie 8 lat udowadniał jakie wspaniałe szmaty potrafi wpuścić), Andrade i Valente w obronie, Rui Costa no i przede wszystkim napastnicy. a tak to Nuno zamiast świętować > swoje 28 urodziny (dzień po finale) wątpie aby humor mu dopisywał=( > poruszając jeszcze dwie kwestie, dziwi mnie, ze Nuno nie wykupił jakis lepszy > klub niż Benfica, nikt w wielkich go nie wykupił (i nie wykupi) bo jest przeciętny i nic ponad to oraz że tak mało jest zdjęć Nuno w sieci(Figo jest peeełno), > moze Nuno jest wstydliwy i dlatego nie ma takich wystylizowanych fotek jak Figo > . > serdecznie pozdrawiam fanów Nuno Gomesa jak i całej drużyny Portugalii > Kleo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Nuno gomes IP: 212.76.39.* 10.08.04, 15:21 A co Ty tak się jej czepiasz. Moim zdaniem Scolari popełnił kilka ruchów kadrowych z Baią włącznie. Liczy się dyspozycja ostatnio, a nie szmaty sprzed kilku lat. A niestety, w ostatnich miesiącach Ricardo zaliczył ich więcej niż Baia i widać to było równiez na EURO. Puścił kilka goli, których nie miał prawa puścić. Piszesz, że Nuno Gomes miał nieudaną przygodę we Fiorentinie. Spoko spoko, przyjdzie i na niego czas. A Maradona czy Lineker mieli udane przygody choćby w Barcelonie czy w Sevilli ( ten pierwszy ). Czy Gullit, który przeżywał drugą młodość w Sampdorii Genua, po powrocie do Milanu tak samo grał świetnie. A czy świetnie grający Warzycha w klubach ( w Ruchu Chorzów i Panathinaikosie ) był tak samo wyróżniającą się postacią w reprezentacji Polski. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś