Dodaj do ulubionych

Zwycięstwo Wisły Kraków we Francji

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 22:02
Gratulacje Wynik na tym etapie przygotowań jest mniej ważny. Ciekawi mnie jak
zaprezentowali sie poszczególni gracze.
Obserwuj wątek
    • Gość: sdfsdfsd asdasd IP: *.chello.pl / *.chello.pl 14.07.04, 22:03
      franek łowca bramoek LOL
    • Gość: Pan Rudzki Zwycięstwo Wisły Kraków we Francji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 22:09
      Będzie Liga Mistrzów?...
      • Gość: Warszawiak Re: Zwycięstwo Wisły Kraków we Francji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 22:33
        Wprawdzie mojej ostatniej wypowiedzi nie wydrukowano, jako wislaka nisko
        oceniajacego oba kluby warszawskie, Legie i Polonie, ale nadal twierdze, ze
        druzyna z Ukrainy bedzie niestety stosowna tama dla wzmacnianej i nie zgranej
        Wisly. Przy okazji - moze nie cenzurujcie Panowie blahych tekstow i pusccie je
        w internecie. Inaczej przypominacie komune w najlepszym jej kwiatostanie.
        • Gość: bubba Re: Zwycięstwo Wisły Kraków we Francji IP: 82.177.98.* 15.07.04, 07:47
          Warszawiaczku,

A czy Wisla Krakow ma wogole grac z jakas druzyna z Ukrainy?! Masz jakies
          sensacyjne wiadomosci! Caly czas wydawalo mi sie, ze bedziemy mieli za
          przeciwnika zespol... z Gruzji.
      • Gość: Warszawiak Re: Zwycięstwo Wisły Kraków we Francji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 22:57
        Powtarzam to, co zostalo "obciete". Jest mozliwe, ze WISLA trafila na zespol
        tak slaby, jak LEGIA, czy warszawska POLONIA. Podajcie szczegoly, z kim nasi
        ulubiency wygrali, albo ocencie, ze z takim zespolem Mistrz Polski nie powinien
        nawiazywac nawet korespondencyjnych kontaktow. Czy to bylo tak trudne, ze Wasza
        cenzura nie "puscila" mojej wczesniejszej wypowiedzi? A moze taki balagan u
        siebie macie? Zatrudnic sprzataczke do czytania tekstow kierowanych do stolycy.
        One maja rowniez w glowach posprzatane. Pozdrawiam tepote.
    • Gość: ulisses Re: Zwycięstwo Wisły Kraków we Francji IP: *.rybnet.pl 14.07.04, 22:14
      czy mistrz Polski powinien grać z drugoligowcami?
      wyobrażacie sobie sytuację,że przyjeżdża do nas Monaco i podejmuje grę z np.
      Arką Gdynia?
      • Gość: Redemptor Re: Zwycięstwo Wisły Kraków we Francji IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.07.04, 00:39
        Z tgo co pamietam z teorii szkoleniowej, to raczej nie wazne z jakim zespołem
        gra sie na poczatku serii meczow sparingowych. lepiej miec słabszego rywala, bo
        wtedy widac nad czym nalezy popracowac w dalszej czesci przygotowan. Byleby
        tylko motywacja byla. A ta chyba jest, majac na uwadze stawke meczu
        "posparingowego". Zreszta, kto niechcialby "zablysnac" we Francji ?
      • Gość: bubba Re: Zwycięstwo Wisły Kraków we Francji IP: 82.177.98.* 15.07.04, 07:44
        Witam,

A wiec tak dla Twojej wiadomosci - wiekszosc zespolow grajacych w 2 lidze
        francuskiej latwo wygralaby z naszymi sredniakami z 1 ligi (o slabeuszach to ja
        nawet nie wspominam). zreszta sami francuzi twierdza, ze nasza 1 liga to
        odpowiednik... 3 ligi francuskiej.

Pozdrawiam,
        • Gość: le comte Re: Dynamo ? Szachtar ? Lepiej Inter ! IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 15.07.04, 10:58
          Nie lekcewazylbym teorii kolegi Warszawiaka. Dynamo gra w LM regularnie,
          Szachtar kupuje Rumuna za mln Euro (1/4 budzetu Wisly?)i ma baze lepsza niz
          cala nasza liga... Moim zdaniem dobrym rywalem bylby Inter Mediolan, ktory znow
          robi "zakupy sezonu" i bedzie niezgrany jak zawsze od kilku lat :-) Kasperczak -
          Mancini ? Czemu nie ?
    • Gość: bo Zwycięstwo Wisły Kraków we Francji IP: *.pl / *.kursor.pl 14.07.04, 22:16
      super informacja, wisla co roku jezdzi do francji i zawsze dostaje lanie,
      moze teraz bedzie inaczej :) ale to w sumie bez znaczenia bo to tylko
      sparingi, liczy sie sezon
      • Gość: Morsu Re: Zwycięstwo Wisły Kraków we Francji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 22:58
        Jeżeli nie orientujesz się w temacie, to się nie wypowiadaj. Przejrzyj wyniki z
        poprzednich sezonów

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka