Dodaj do ulubionych

Pink Palace z Vinga

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.03, 15:06
Przeczytałam wszystko co jest na forum o tym hotelu. Mam pytanie do osób
które już tam były: czy można sobie zaznaczyć, że chce się pokój nie od
strony basenu? Jeśli tak to jak to się ma do rzeczywistości? czy rezydenci
naprawdę starają się to załatwić?
Dziękuję
Pozdrawiam
Sandra
Obserwuj wątek
    • Gość: Sandra Re: Pink Palace z Vinga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.03, 15:28
      podciągam
    • Gość: Andrzej_66 Re: Pink Palace z Vinga IP: *.telkab.pl / 10.4.2.* 04.08.03, 17:10
      Witam serdecznie:)))
      Tydzien temy wrocilem z Turcji z Pink Palace wlasnie.
      Otoz rezerwujac wycieczke spytalem o mozliwosc rezerwacji pokoju z innej strony
      niz basen (czytalismy chyba te same wypowiedzi) i o dziwo dostalismy taki pokoj
      jaki sobie zyczylismy.
      Nie wiem czy jest to przypadek czy tez firma podeszla rzetelnie do mojej prosby.
      Sprawa sie przedstawia w taki sposob iz przyjezdzajac na miejsce,w recepcji
      hotelowej juz masz przydzielony pokoj,wiec moze rzeczywiscie prosba klienta ma
      tu jakis wplyw.
      Chetnie odpowiem na inne pytania ale musisz je nieco skonkretyzowac,za duzo
      wszystkiego by opisac na raz.
      Pozdrawiam serdecznie i zycze milych wakacji :)))
      • Gość: Sandra Re: Pink Palace z Vinga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.03, 08:39
        Dziękuję Andrzej za odpowiedź. Pytania mam, ale przyłączyłam się z nimi do
        innego wątku. Tu nie będę powtarzać.
        Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam.

PS. Ja również zaznaczyłam, że proszę o pokój z dala od basenu i nie na
        parterze. Zobaczymy...
        • Gość: Tomstar Re: Pink Palace z Vinga IP: 192.11.224.* 05.08.03, 13:16
          Najlepsze są pokoje od strony góry Babadag w budyku gdzie jest recepcja. Nie ma
          sensu zaznaczać, że pokój ma być z dala od basenu, tylko nie od strony basenu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka