Dodaj do ulubionych

Gol Rasiaka, Derby na 4. miejscu

IP: *.promax.media.pl 19.02.05, 21:01
Brawo Grzesiu!!! Od przyszlego sezonu tylko I liga!
Obserwuj wątek
    • Gość: jr możemy jechać po grzesiu.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 21:12
      ale prawda jest taka, że radzi sobie naprawdę nieźle w silnej lidze
      • Gość: hm Re: możemy jechać po grzesiu.. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.02.05, 00:40
        jeżeli to jest silna liga (w której gra zreszta dobrze nasz reprezentant) to ja
        nie wiem jakim cudem wy sie w ogole domagacie awansów do finałów mistrzostw
        świata
        • Gość: menda Re: możemy jechać po grzesiu.. IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 20.02.05, 14:27
          no z pewnoscia silniejsza niz nasza pozal sie boze ekstraklasa, na ktorej
          super-gwa\iazdeczkach musimy budowac "sile" naszej reprezentacji
    • Gość: ja Re: Gol Rasiaka, Derby na 4. miejscu IP: *.man.bydgoszcz.pl 19.02.05, 21:15
      Oby tylko...

Kanapa Kastrata
    • Gość: cyg@nek No, no... IP: *.osk.enformatic.pl 19.02.05, 21:40
      Nabiera nam Grzesiu rutyny...
      • Gość: rs Re: No, no... IP: 5.2.* / *.chello.pl 19.02.05, 22:25
        no widac bylo geniusza w reprezentacji
        • Gość: wielkopolanin Re: No, no... IP: *.icpnet.pl 19.02.05, 22:31
          No i to jest ciekawe: w Dyskobolii strzelał na zawołanie, w Derby strzela tak -
          powiedzmy - z zadowalającą częstotliwością, a w kadrze kompletny kołek!
          • Gość: bartolo Re: No, no... IP: *.mtv.al.charter.com 19.02.05, 23:25
            Bo to nie wina Grzesia ale Janosika. Niestety, moim zdaniem z obroncy nigdy nie
            bedzie dobrego trenera, bo to asekurant a na taktyce w ataku zna sie tak samo
            dobrze jak ja.
            • Gość: wielkopolanin Re: No, no... IP: *.icpnet.pl 20.02.05, 02:06
              Kurczę, nie sądzę, żeby to Janas był winien! Też tak początkowo myślałem, ale w
              końcu i w klubie, i w reprezentacji Rasio gra na podobnych pozycjach i ma
              podobne zadania. I tam je realizuje, a tu nie... Przecież to nie selekcjoner
              każe mu stać w polu karnym sztywno, jak pomnik Lenina.
              • Gość: jazz Re: No, no... IP: *.stw-bonn.de 20.02.05, 02:33
                Janas jest winien temu, ze Rasiak gra w reprezentacji. Nie jest zlym pilkarzem,
                ale nie powinien grac w reprezentacji... no najwyzej ze bedzie nareszcie gra
                skrzydlami z omininciem srodka pola, to bedzie mozna jeszcze raz pogadac
    • Gość: kaska Re: Gol Rasiaka, Derby na 4. miejscu IP: *.l4.c2.dsl.pol.co.uk 19.02.05, 22:51
      Oby tylko ta forma utrzymala sie do marca! Super forma! Az milo ogladac i do
      tego facet nadal bardzo skromny w wywiadach!
      • Gość: bełchat Re: Gol Rasiaka, Derby na 4. miejscu IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 20.02.05, 00:15
        Ale kto w niego trafił juz nie jest napisane :D
        • Gość: koza16 Re: Gol Rasiaka, Derby na 4. miejscu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 01:03
          dokladnie! ktos znowu go trafil w ten pusty leb!
    • Gość: wwk Re: Gol Rasiaka, Derby na 4. miejscu IP: *.aster.pl 20.02.05, 01:39
      ale on juz gra w pierwszej lidze :)
    • Gość: Red Guitar FOTKA !! IP: 12.76.97.* 20.02.05, 01:54
      ALE WYSMIENITA FOTOGRAFIA !!! TO super zdjecie !! Idzie na tapete !
      • Gość: neonek Mi tez sie podoba... IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 20.02.05, 05:30
        Super! Patrze polacy jak inni kibice ciesza sie z goli naszego rodaka! To sa
        prawdziwi kibice.
    • Gość: chris*** GREGORY, OK!!! IP: *.dynamic.home.xdsl-line.inode.at 20.02.05, 10:55
      dobrze, ze skonczyla sie ta nagonka na rasiaka, bo bylo to juz niesmaczne. nie
      jestem jego sympatykiem, ale golym okiem widac, ze to wartosciowy pilkarz.
      mysle, ze w anglii wiecej strzela goli, bo partnerzy dogrywaja mu dokladniejsze
      pilki. czego ewidentnie brak w polandzie. u nas rasiak skazany jest na
      samodzielne wypracowanie sobie sytuacji do strzalu, a to nie jego styl. dobry
      substytut do repry tylko mu dobrze dograjcie!.
      panie janas! rasiak jako osamotniony napastnik to ogromny blad. teorie, ze
      bedzie stracal gorne pilki do innych mozna wlozyc miedzy bajki!
    • Gość: Kot Re: Gol Rasiaka, Derby na 4. miejscu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 17:57
      Rasiak wali bramy aż miło patrzeć. Światowa klasa niczym Krzynówek
    • Gość: Miki Re: Gol Rasiaka, Derby na 4. miejscu IP: *.aster.pl 20.02.05, 20:04
      Odnalazł się w Derby - fajnie. Strzela bramki ok. Miło to słyszeć. Ale mnie
      nasuwa się jedno pytanie - dlaczego nie potrafił strzelić gola w dogodnej
      sytuacji z Białorusią - do pustej bramki.
      Czyżby z Rasiakiem miałoby być tak, jak przed laty z Rudym, Koseckim - oni byli
      filarami w swoich zagranicznych klubach, a nie umieli odnaleźć się w
      reprezentacji. Strzelali bramki dla swoich zagranicznych klubów ( Rudy dla FC
      Koeln, a Kosecki dla Altletico ), a tracili skuteczność w meczach
      reprezentacji.
      Nie myślcie sobie, że się czepiam, bo cieszy to, że Rasiak się odnalazł z formą
      w Derby. Ale ja z maniakalnym uporem czekam na skuteczność w meczach w
      wykonaniu reprezentacji Polski.
      Bo jeżeli taka nie nastąpi, to nasunie mi się pytanie:
      Czy skuteczność Rasiaka wystarczyła by również na mecze w Premiership i czy
      byłaby taka sama, jaka jest podczas gry w Derby, gdyby grał np. w Arsenalu,
      Manchesterze, Evertonie i innym klubie Premiership?

Kibic Legii pozdrawia kibiców wszystkich polskich drużyn piłkarskich.
      • Gość: Miki Miki, chyba jesteś za surowy w ocenie IP: *.aster.pl 22.02.05, 18:34
        Nie wiem, ale Twoja opinia jest trochę zbyt surowa. Należy się ciszyć, że
        Rasiak strzela w bramki i zaprocentuje to nawet jak przejdzie do lepszego klubu
        niż Derby.

Pozdr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka