Dodaj do ulubionych

Nowy trener Tomaszewski ???

IP: *.mlawa.sdi.tpnet.pl 10.06.02, 15:48
Czy Engel sam zrezygnuje czy go wyrzucą...i kto będzie jego następcą...może Tomaszewski.Co sadzicie?
Obserwuj wątek
    • Gość: pikaczu Re: Nowy trener Tomaszewski ??? IP: *.ds5.agh.edu.pl / 192.168.5.* 10.06.02, 15:49
      rzygam jak widze tego pajaca
      • Gość: gr SMUDA IP: *.fh / 141.47.101.* 10.06.02, 15:49
        SMUDA
        • Gość: BlackByl Re: SMUDA IP: *.mlawa.sdi.tpnet.pl 10.06.02, 16:09
          Gość portalu: gr napisał(a):

> SMUDA
          Z pewnością lepszy niż obecny Enioł..

• Gość: kacha Re: Nowy trener Tomaszewski ??? IP: 195.117.149.* 10.06.02, 15:50
        Gość portalu: pikaczu napisał(a):

> rzygam jak widze tego pajaca

W gębie każdy mądry a łysy urabia sobie teren swoim gadaniem

• Gość: Petros Re: Nowy trener Tomaszewski ??? IP: *.wlan.pl 10.06.02, 15:53
          Tomaszewski jest za słaby, nie poradziłby sobie. Trenerem powinien zostać
          Kasperczak lub Boniek.
          • Gość: BlackByl Re: Nowy trener Tomaszewski ??? IP: *.mlawa.sdi.tpnet.pl 10.06.02, 15:57
            Gość portalu: Petros napisał(a):

> Tomaszewski jest za słaby, nie poradziłby sobie. Trenerem powinien zostać
            > Kasperczak lub Boniek.

Dlaczego za słaby ..jest całkiem dobrym analitykiem...
      • Gość: Tonik Re: Nowy trener Tomaszewski ??? IP: *.devs.futuro.pl 10.06.02, 15:52
        Tomaszewski wie wszystko, jest nieomylny, to BÓG piłki
        nożnej, z nim jako selekcjonerem w piątkę wygralibyśmy
        z każdą drużyną, a mistrzami świata bylibyśmy przez 100
        lat!!
        • Gość: BlackByl Re: Nowy trener Tomaszewski ??? IP: *.mlawa.sdi.tpnet.pl 10.06.02, 16:00
          Gość portalu: Tonik napisał(a):

> Tomaszewski wie wszystko, jest nieomylny, to BÓG piłki
          > nożnej, z nim jako selekcjonerem w piątkę wygralibyśmy
          > z każdą drużyną, a mistrzami świata bylibyśmy przez 100
          > lat!!

Jeśli byłoby tak rzeczywiście to czemu nie...

• Gość: szklo Re: Nowy trener Tomaszewski ??? IP: *.hsj.com.pl / 10.183.9.* 11.06.02, 04:44
            Nowym trenerem powinien być czlowiek pokroju śp.H.Wagnera.
      • Gość: BlackByl Re: Nowy trener Tomaszewski ??? IP: *.mlawa.sdi.tpnet.pl 10.06.02, 16:25
        A na Engela nie rzygasz ?
        • Gość: Tonik Re: Nowy trener Tomaszewski ??? IP: *.devs.futuro.pl 10.06.02, 16:38
          Gość portalu: BlackByl napisał(a):

> A na Engela nie rzygasz ?

Nie, przynajmnie przyznał się do klęski!!
          • Gość: BlackByl Re: Nowy trener Tomaszewski ??? IP: *.mlawa.sdi.tpnet.pl 10.06.02, 16:44
            A jakby się nie przyznał to co ??? I tak przerąbaliśmy więc nie miał wyboru.
    • green__ Re: Nowy trener Tomaszewski ??? 10.06.02, 19:32
      A moze kogos z zagranicy?
      • darijos Re: Nowy trener Tomaszewski ??? 10.06.02, 19:33
        lepper na trenera!
    • Gość: Rych Re: Nowy trener Tomaszewski ??? IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 10.06.02, 19:50

> Czy Engel sam zrezygnuje czy go wyrzucą...i kto będzie jego następcą...może Tom
      > aszewski.Co sadzicie?

Hehehehehe...to moze inny zasluzony: LUBANSKI, a Engel bedzie doradca i menago
      Swiercza, Hajty i spolki? :))))))
    • Gość: Janek Nowy trener Tomaszewski ??? IP: *.sympatico.ca 10.06.02, 21:50
      moze byc janek moze niebedzie taki tajny i wezmie za ryj ta bande nierobow a jak
      co niech bierze nawet trzecia lige przed mudnialem nikt chyba mu niepowie ze zle
      robi skoro ta idiota engel ze swoimi 50000000 filmow itp ukladow sprzedal
      wszystko chamek z bonkiem i lubanskim kretynem

• Gość: grzesiuk Re: Nowy trener Tomaszewski ??? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 10.06.02, 22:20

> Czy Engel sam zrezygnuje czy go wyrzucą...i kto będzie jego następcą...może Tom
      > aszewski.Co sadzicie?

pozwólcie, że zacytuje poetę:
      "i choćby przyszło tysiąc atletów, i każdy zjadłby tysiąc kotletów, i każdy nie
      wiem jak się naprężał, to nie podoła, taki to ciężar"
      Beckenbauer + Milutinović + Smuda + Gruda + wujek Felek i tych pięciu ode mnie z
      bloku. I co dalej ??? Kto będzie strzelał gole ???
      Co z tego, że zmieni się trener, on przecież nie gra. Zgadzam się, że powinien
      poustawiać to stado baranów, zrezygnować z pewnych panów piłkarzy, spuścic
      trochę "sodówki" z paru gorących łbów, ale co by to naprawdę zmieniło ? Myślę
      sobie, że problem zaczął się zaraz po awansie do MŚ, kiedy to zaczęto świętować
      ten fakt jakbyśmy już byli co najmniej w półfinałach, i tak naprawdę świętowanie
      to przerwali dopiero Koreańczycy. Mentalnie jesteśmy "niewolnikami" - trochę
      marchewki i już jest zajebiście. A jeszcze powalczy się o sponsora, może "kaska"
      za wywiady, i mój ulubiony wątek - "zwolnijmy piłkarzy z podatku od premii, które
      wywalczą w Korei". Chyba za dużo było rozważań "finansowych", a za mało sportowej
      ambicji i umiejętności piłkarskich. Trener powinien wziąć krótko za mordę
      pieniaczy i zagnać ich do treningu. Tego niestety nie zrobił Engel, ale nie zrobi
      żaden jego zastępca. A jeśli zrobi to idę o zakład, że zawali całą resztę.
      I proszę drodzy krytykanci (z Janem T. na czele) przypomnijcie sobie jak pół roku
      temu fetowaliśmy awans i łatwe losowanie grup.
      Acha, żeby było jasne - nie będę płakał, gdy wywiozą Engela na taczce, a cała
      nasza reprezentacja kopaczy zmieni obywatelstwo na grenlandzkie, ale moim zdaniem
      nie ma prostych rozwiązań typu "zmiana trenera i puchar nasz"; zmienić się musi
      cały system
      (Boże jak chciałbym się mylić tym razem).
    • Gość: Domi Re: Nowy trener Tomaszewski ??? IP: 5.2.1R* / 24.157.15.* 11.06.02, 04:29
      Chcialbym bardzo aby mnie ktos kompetentny poinformowal jakie sa osiagniecia
      Jana Tomaszewskiego jako trenera, bo jakos nic o nich nie slyszalem.
      • Gość: bleeeh Re: Nowy trener Tomaszewski ??? IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.06.02, 09:55
        Co do tomaszewskiego , to idiota i kompetny blazen. Prowadzil raz klub ( hmm
        chyba widzew, ale nie jestem pewnien , przez miesiac i go wywalili :) )
        Przeciez ten facet nie zna sie na niczym, nawet na sedziowaniu, ogladalem
        ostatnio w TV2 jak analizowal zachowanie sedziego. Tylko sie nasmialem, jak oni
        moga tego goscia trzymac w tej telewizji. A co do Engela , to nie macie racji ,
        co z tego ze odejdzie, przyjdzie nowy i zacznie popelniac te same bledy. Ja
        jestem za tym aby zostal dalej , trzeba zmienic paru pilkarezy i grac dalej.
        Jak tomaszewski zostanie trenerem reprezentacji to ja zmieniam obywatelstwo, bo
        tomaszewski to taki pilkarski lepperi nie chce aby reprezentowal mnie na
        swiecie. Engel ma juz doswiadczenie z eliminacji i z MS i mysle ze pouklada
        sobie to wszystko i wiecej takich numerow nie bedzie. Teraz jest jasne ze 3-4
        mecze sparingowe nie starcza, trzeba zorganizowac co najmniej z 10, aby
        reprezentacja sie zgrala i wszystko wychodzilo ! Ja zycze Jurkowi powodzenia i
        zeby nie rezygnowal !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka