Gość: BlackByl IP: *.mlawa.sdi.tpnet.pl 10.06.02, 15:48 Czy Engel sam zrezygnuje czy go wyrzucą...i kto będzie jego następcą...może Tomaszewski.Co sadzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pikaczu Re: Nowy trener Tomaszewski ??? IP: *.ds5.agh.edu.pl / 192.168.5.* 10.06.02, 15:49 rzygam jak widze tego pajaca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BlackByl Re: SMUDA IP: *.mlawa.sdi.tpnet.pl 10.06.02, 16:09 Gość portalu: gr napisał(a): > SMUDA Z pewnością lepszy niż obecny Enioł.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacha Re: Nowy trener Tomaszewski ??? IP: 195.117.149.* 10.06.02, 15:50 Gość portalu: pikaczu napisał(a): > rzygam jak widze tego pajaca W gębie każdy mądry a łysy urabia sobie teren swoim gadaniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Petros Re: Nowy trener Tomaszewski ??? IP: *.wlan.pl 10.06.02, 15:53 Tomaszewski jest za słaby, nie poradziłby sobie. Trenerem powinien zostać Kasperczak lub Boniek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BlackByl Re: Nowy trener Tomaszewski ??? IP: *.mlawa.sdi.tpnet.pl 10.06.02, 15:57 Gość portalu: Petros napisał(a): > Tomaszewski jest za słaby, nie poradziłby sobie. Trenerem powinien zostać > Kasperczak lub Boniek. Dlaczego za słaby ..jest całkiem dobrym analitykiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tonik Re: Nowy trener Tomaszewski ??? IP: *.devs.futuro.pl 10.06.02, 15:52 Tomaszewski wie wszystko, jest nieomylny, to BÓG piłki nożnej, z nim jako selekcjonerem w piątkę wygralibyśmy z każdą drużyną, a mistrzami świata bylibyśmy przez 100 lat!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BlackByl Re: Nowy trener Tomaszewski ??? IP: *.mlawa.sdi.tpnet.pl 10.06.02, 16:00 Gość portalu: Tonik napisał(a): > Tomaszewski wie wszystko, jest nieomylny, to BÓG piłki > nożnej, z nim jako selekcjonerem w piątkę wygralibyśmy > z każdą drużyną, a mistrzami świata bylibyśmy przez 100 > lat!! Jeśli byłoby tak rzeczywiście to czemu nie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szklo Re: Nowy trener Tomaszewski ??? IP: *.hsj.com.pl / 10.183.9.* 11.06.02, 04:44 Nowym trenerem powinien być czlowiek pokroju śp.H.Wagnera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BlackByl Re: Nowy trener Tomaszewski ??? IP: *.mlawa.sdi.tpnet.pl 10.06.02, 16:25 A na Engela nie rzygasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tonik Re: Nowy trener Tomaszewski ??? IP: *.devs.futuro.pl 10.06.02, 16:38 Gość portalu: BlackByl napisał(a): > A na Engela nie rzygasz ? Nie, przynajmnie przyznał się do klęski!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BlackByl Re: Nowy trener Tomaszewski ??? IP: *.mlawa.sdi.tpnet.pl 10.06.02, 16:44 A jakby się nie przyznał to co ??? I tak przerąbaliśmy więc nie miał wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś
green__ Re: Nowy trener Tomaszewski ??? 10.06.02, 19:32 A moze kogos z zagranicy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rych Re: Nowy trener Tomaszewski ??? IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 10.06.02, 19:50 Gość portalu: BlackByl napisał(a): > Czy Engel sam zrezygnuje czy go wyrzucą...i kto będzie jego następcą...może Tom > aszewski.Co sadzicie? Hehehehehe...to moze inny zasluzony: LUBANSKI, a Engel bedzie doradca i menago Swiercza, Hajty i spolki? :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Nowy trener Tomaszewski ??? IP: *.sympatico.ca 10.06.02, 21:50 moze byc janek moze niebedzie taki tajny i wezmie za ryj ta bande nierobow a jak co niech bierze nawet trzecia lige przed mudnialem nikt chyba mu niepowie ze zle robi skoro ta idiota engel ze swoimi 50000000 filmow itp ukladow sprzedal wszystko chamek z bonkiem i lubanskim kretynem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzesiuk Re: Nowy trener Tomaszewski ??? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 10.06.02, 22:20 Gość portalu: BlackByl napisał(a): > Czy Engel sam zrezygnuje czy go wyrzucą...i kto będzie jego następcą...może Tom > aszewski.Co sadzicie? pozwólcie, że zacytuje poetę: "i choćby przyszło tysiąc atletów, i każdy zjadłby tysiąc kotletów, i każdy nie wiem jak się naprężał, to nie podoła, taki to ciężar" Beckenbauer + Milutinović + Smuda + Gruda + wujek Felek i tych pięciu ode mnie z bloku. I co dalej ??? Kto będzie strzelał gole ??? Co z tego, że zmieni się trener, on przecież nie gra. Zgadzam się, że powinien poustawiać to stado baranów, zrezygnować z pewnych panów piłkarzy, spuścic trochę "sodówki" z paru gorących łbów, ale co by to naprawdę zmieniło ? Myślę sobie, że problem zaczął się zaraz po awansie do MŚ, kiedy to zaczęto świętować ten fakt jakbyśmy już byli co najmniej w półfinałach, i tak naprawdę świętowanie to przerwali dopiero Koreańczycy. Mentalnie jesteśmy "niewolnikami" - trochę marchewki i już jest zajebiście. A jeszcze powalczy się o sponsora, może "kaska" za wywiady, i mój ulubiony wątek - "zwolnijmy piłkarzy z podatku od premii, które wywalczą w Korei". Chyba za dużo było rozważań "finansowych", a za mało sportowej ambicji i umiejętności piłkarskich. Trener powinien wziąć krótko za mordę pieniaczy i zagnać ich do treningu. Tego niestety nie zrobił Engel, ale nie zrobi żaden jego zastępca. A jeśli zrobi to idę o zakład, że zawali całą resztę. I proszę drodzy krytykanci (z Janem T. na czele) przypomnijcie sobie jak pół roku temu fetowaliśmy awans i łatwe losowanie grup. Acha, żeby było jasne - nie będę płakał, gdy wywiozą Engela na taczce, a cała nasza reprezentacja kopaczy zmieni obywatelstwo na grenlandzkie, ale moim zdaniem nie ma prostych rozwiązań typu "zmiana trenera i puchar nasz"; zmienić się musi cały system (Boże jak chciałbym się mylić tym razem). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Domi Re: Nowy trener Tomaszewski ??? IP: 5.2.1R* / 24.157.15.* 11.06.02, 04:29 Chcialbym bardzo aby mnie ktos kompetentny poinformowal jakie sa osiagniecia Jana Tomaszewskiego jako trenera, bo jakos nic o nich nie slyszalem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleeeh Re: Nowy trener Tomaszewski ??? IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.06.02, 09:55 Co do tomaszewskiego , to idiota i kompetny blazen. Prowadzil raz klub ( hmm chyba widzew, ale nie jestem pewnien , przez miesiac i go wywalili :) ) Przeciez ten facet nie zna sie na niczym, nawet na sedziowaniu, ogladalem ostatnio w TV2 jak analizowal zachowanie sedziego. Tylko sie nasmialem, jak oni moga tego goscia trzymac w tej telewizji. A co do Engela , to nie macie racji , co z tego ze odejdzie, przyjdzie nowy i zacznie popelniac te same bledy. Ja jestem za tym aby zostal dalej , trzeba zmienic paru pilkarezy i grac dalej. Jak tomaszewski zostanie trenerem reprezentacji to ja zmieniam obywatelstwo, bo tomaszewski to taki pilkarski lepperi nie chce aby reprezentowal mnie na swiecie. Engel ma juz doswiadczenie z eliminacji i z MS i mysle ze pouklada sobie to wszystko i wiecej takich numerow nie bedzie. Teraz jest jasne ze 3-4 mecze sparingowe nie starcza, trzeba zorganizowac co najmniej z 10, aby reprezentacja sie zgrala i wszystko wychodzilo ! Ja zycze Jurkowi powodzenia i zeby nie rezygnowal ! Odpowiedz Link Zgłoś