Dodaj do ulubionych

do Armandy

IP: *.chello.pl / *.chello.pl 16.06.02, 22:49
proponuję ignorować tych ćwierć-inteligentów ,
znudzi im się
a poza tym nie ma co sobie zawracać głowę wypisywanymi
przez nich głupotami
nich się chłopaki "wykażą " chociaż w ten sposób skoro
normalnymi postami nie mogą
Obserwuj wątek
    • Gość: morol Re: do Armandy IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 16.06.02, 22:50
      A ja za Armandą nie przepadam. Brak jej krytycznej refleksji, a może nawet w
      ogóle brak jej jaiejkolwiek refleksji.
      • Gość: Phoebe Re: do Armandy IP: *.chello.pl / *.chello.pl 16.06.02, 22:53
        Gość portalu: morol napisał(a):

> A ja za Armandą nie przepadam. Brak jej krytycznej
        refleksji, a może nawet w
        > ogóle brak jej jaiejkolwiek refleksji.

nie mnie oceniać Armandę
        ale przyznaj że te posty ( typu "orgia...")
        nie świadczą o zbyt wysokim poziomie inteligencji
        żal chłopaków:)
        • Gość: pai Re: do Armandy IP: *.chello.pl 17.06.02, 01:41
          Phoebe trzeba zrozumiec chlopakow:-) gorycz przez nich
          przemawia.
          • Gość: Ciotka do Arcy-Mendy WON pizdo jedna, ty i twoj huj Engel IP: *.MaxTNT1.pdq.net 17.06.02, 01:44
            • Gość: :) Re: do Arcy-Mendy WON pizdo jedna, ty i twoj huj Engel IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 17.06.02, 01:46
              Gość portalu: Ciotka napisał(a):
              Ode mnie masz w nagrode Mistrza Mowy Polskiej za styl yej wypowiedzi. Pzy okazji
              mam pytanie do Ciebie...czy wiesz co to jest szacunek dla przeciwnej strony????

• Gość: ciotka to nie IP: *.MaxTNT1.pdq.net 17.06.02, 01:50
                Ja nie zaczalem wypisywac obrazliwych nonsensow az do momentu jak ta menda
                Armanda zaatakowala jedengo z gosci w bardzo obrazliwy sposob.

Kto mieczem wojuje od miecza ginie, choc w przypadku mendy to nalezy powiedziec
                ze raczej od syfa ginie. :-)))
                • Gość: :) Re: to nie IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 17.06.02, 01:54
                  Gość portalu: ciotka napisał(a):

> Ja nie zaczalem wypisywac obrazliwych nonsensow az do momentu jak ta menda
                  > Armanda zaatakowala jedengo z gosci w bardzo obrazliwy sposob.
                  >
                  > Kto mieczem wojuje od miecza ginie, choc w przypadku mendy to nalezy powiedziec
                  >
                  > ze raczej od syfa ginie. :-)))
                  zamiast pokazywac swoja wiedze w dziedzinie wulgaryzmow lepiej wlaczyc ignorek-
                  olewatorek...
                  • Gość: creep ignorek-olewatorek IP: *.MaxTNT1.pdq.net 17.06.02, 01:57
                    Pewno ze lepiej wlaczyc ignorek - olewatorek (kapitalne okreslenie !!!)
                    ale czasami nie jest to latwe.
                    • Gość: :) Re: ignorek-olewatorek IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 17.06.02, 02:19
                      Gość portalu: creep napisał(a):

> Pewno ze lepiej wlaczyc ignorek - olewatorek (kapitalne okreslenie !!!)
                      > ale czasami nie jest to latwe.

dziekuje za docenienie...mojego autorskiego wynalazku :) wiem, ze to nie jest
                      łatwe ale skuteczne:)
    • Gość: armanda Re: do Armandy IP: *.acn.pl / 10.133.133.* 17.06.02, 07:42
      Dzięki Phoebe, zrobię tak jak mi proponujesz, a co do innych odpowiedzi, to
      hmmmmmm, może mi powiecie kogo tak wulgarnie zaatakowałam???? I dlaczego post -
      Orgi na lotnisku, itd nie swiadczy o ojej inteligencjii??? Przeciez to nie ja
      go tam zamieściłam, więc może niektórzy mogliby ze mnie zejść! Będę
      wdzięczna!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka