Gość: Majcher IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.07, 22:36 Milan zniesie Inter ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: baxter_007 Re: Kto mistrzem Mediolanu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.07, 22:49 Inter. to jest odpowiedź. bo milan nic ciekawego nie gra. obiektywnie i któtko ujmując sprawę: w obecnej formie milan nie ma szans na wygraną, może uda im się zremisować - najwyżej tylko na to ich stać. Forza INTER!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niki Re: Kto mistrzem Mediolanu? IP: 82.210.168.* 23.12.07, 00:41 Milano siamo noi, A Milano sono due squadre famose L'Inter e L'Inter riserve Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mayday Re: Kto mistrzem Mediolanu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.07, 01:19 Ce solo l'inter... ce solo l'inter... Internazionale FC... TI AMO/// Inter my love, inter my club... Milan to ..e ku..... emeryci, którzy dawno powinni spadać ze sceny footba'lowej... ... INTER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mil Re: Kto mistrzem Mediolanu? IP: *.adsl.inetia.pl 23.12.07, 09:46 Uważnie przelicz średnią wieku kadry Interu i Milanu i wtedy się dowiesz kto jest dziadkiem... Uwielbiam takich jak Ty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nm.kj Re: Kto mistrzem Mediolanu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.07, 01:45 a ja mam gdzies kto jest najlepszy w Mediolanie.. seria A juz od dosc dawan jest tak niestrawna do ogladania ze nikt mnie nie zmusi do tego nawet sila. Wole wieczorny mecz barcy z realem a zazwyczaj lige angielska. makaroniarze niech sobie sami ogladaja tych nudziazy z serie a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokxik [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.07, 02:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MILAN! Kto mistrzem Mediolanu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.07, 04:55 inter to parowy a szczegolnie ibrahimovic i vieira po degradacji juve ten pierwszy powiedzial, ze mimo bycia zawodnikiem starej damy on zawsze jednak chcial grac w interze smieszny koles, taki jak sezonowi kibice szacunek dla del piero, to przyklad prawdziwego mistrza, mowie to pomimo ze nie lubie juve forza rossoneri Odpowiedz Link Zgłoś
ravendom Re: Kto mistrzem Mediolanu? 23.12.07, 11:38 Gość portalu: MILAN! napisał(a): > damy on zawsze jednak chcial grac w interze > smieszny koles, taki jak sezonowi kibice > szacunek dla del piero, to przyklad prawdziwego mistrza, Rozumując Twoim prymitywnym sposobem można dojść do wniosku, ze każdy (a przynajmniej spora większośc piłkarzy) to zdrajcy bo zmieniali kluby kiedykolwiek. A co powiesz o Ronaldo (grał i w Interze i w milanie i w Barcy i w Realu - zdrajca kompletny prawda?), Roberto Baggio (Juve, Milan, Inter) o Vierim (Juventus, Inter, Milan), Pirlo (Inter, Milan), Seedorfie (Inter, Milan), Crespo (Milan, Inter)?? Sami zdrajcy?! Śmieszą mnie ludzie jak Ty. To, że pojedyncze jednostki jak Maldini i Del Piero grają całe życie w jednym klubie to nie znaczy, że są lepsi czy gorsi. To ich wybór i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jibrachimowiczius zgadzam sie z przedmowczynia IP: *.aster.pl 23.12.07, 06:53 ze kawal cioty, i ze kawal cioty raul nie da rady ciocie et't'to. i nawet bym sie zgodzil ze (gdy juz przyjdzie co do czego i beda sie mierzyc na mocne kawaly), to kawal cioty ronaldinho nie da rady kawalowi cioty ronaldo, gdyby nie to ze kawal cioty kaka nie da rady kawalowi cioty mlodemu ronaldo, no bo kazda ciota chce powalczyc, raz na ciotowski kurde roczek. I tak sie ciota z ciota przewalcza, a w finale UCL zostanie ciota Rijkard z ciota Schusterem, ale bez swoix ciotowskix pilkarzykow. Na pewno nikt z milano. Z ciotowskim pozdrowieniem, dla wszystkich ciot, wujo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jibrachim brazil Kto mistrzem Mediolanu? IP: *.aster.pl 23.12.07, 07:16 pojedynek, na ubitej ziemi: julio cesar kurde kontra doni, ACH nie, dzida jednak, doni niech prezy swe muskula na pozniej. Komu kibicujecie riebiata? Ja raczej innym chlopakom, bo gdzie indziej ciotowskie-brazylijskie-bramkarskie pojedynki mnie ciagna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Kto mistrzem Mediolanu? IP: *.sta.asta-net.com.pl 23.12.07, 10:31 "Miszczowe" Włoch vs Mistrzowie Europy. Oszuści, złodzieje oraz kolonia ameryki łacińskiej vs godni rywale. inter vs Milan. Stawiam na tych drugich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Odet jejku IP: *.streamnet.pl 23.12.07, 11:01 jejku to jak ty musisz oceniać tą mafię z juventusu? słowa złodzieje i oszuści wydają się zbyt łagodne Odpowiedz Link Zgłoś
ravendom Re: Kto mistrzem Mediolanu? 23.12.07, 11:46 Gość portalu: Ja napisał(a): > Oszuści, złodzieje oraz kolonia ameryki > łacińskiej vs godni rywale. inter vs Milan. Stawiam na tych drugich. Przypominam, że to Inter nie został NIGDY zdegradowany do niższej ligi i nigdy nie pozbawiono go punktów na starcie sezonu. Jeżeli upatrujesz gdzieś oszustów to tylko takich w czerwono-czarnych koszulkach bo nigdzie indziej takowych nie znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
ravendom Gratulacje Panie Rafale 23.12.07, 11:30 Cieszy mnie, że komentarze do takich meczy pisze osoba faktycznie znająca się na futbolu, a nie niedzielny kibic, który pamiętając jedynie, że Milan zdobył ostatnio mistrzostwo świata, wskazuje go bezwzględnie jako faworyta. Ciesze się, że komentarze pisze osoba, która potrafi dostrzec zalety obu drużyn oraz obu drużyn osiągnięcia potrafi docenić. Ciesz się, że komentarze do takich meczy pisze osoba, która z wiadomości sportowych potrafi wynieść coś więcej niż tylko wielki nagłowek MILAN MISTRZEM ŚWIATA. Gratuluje Panie Rafale i życze sukcesów. P.s. A prywatnie obstawiam jednobramkowe zwycięstwo Interu lub ewentualnie remis. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witam Re: Gratulacje Panie Rafale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.07, 13:47 Stec był strasznie zdziwiony, że Boca "walczyła jak równy z równym z Milanem", zatem raczej średnio się zna na futbolu, wydaje mi się, że zna się tylko na lidze mistrzów i gwiazdeczkach z tv. Panie Rafale liga argentyńska jak i brazylijska jest bardzo ciekawa, efektowna i wyrównana, gra tam mnóstwo świetnych piłkarzy. Świat futbolu to nie tylko plastikowe gwiazdki z ligi mistrzów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jigga Re: Kto mistrzem Mediolanu? IP: 193.238.200.* 07.01.08, 19:01 Może trochę nie do tematu ale jak na fana Milanu przystało polecam ostatnio przeczytany artykuł o fenomenie tej drużyny: menforum.pl/sport/sport/dom-spokojnej-radosci.html Odpowiedz Link Zgłoś