Dodaj do ulubionych

NIEMCY - WSZYSCY PRAWDZIWI POLACY SA Z WAMI !!!!!

IP: *.rasserver.net 22.06.02, 17:21
DO CZEGO TO DOSZLO - JA NIE MAM INNEGO WYJSCIA , TYLKO W IMIE SPRAWIEDLIWOSCI
I CZYSTOSCI SPORTU MUSZE KIBICOWAC TERAZ NIEMCOM
W 46 MIN. HISZPANIA - KOREA JUZ WIEDZIELISMY CO JEST GRANE...
NIEUZNANIE PRAWIDLOWEGO GOLA DLA HISZPANOW
TEN MUNDIAL PRZEJDZIE DO HISTORII - KORUPCJA , OSZUSTWA I WRECZ JAWNE
WYPACZANIE WYNIKOW PRZEZ SPRZEDAJNYCH SEDZIOW
MYSLE ZE KOREA JEST W TEJ CHWILI NAJBARDZIEJ ZNIENAWIDZONA DRUZYNA SWIATA
JEZELI ZAKWALIFIKUJE SIE DO MS 2006 NA KAZDYM MECZU BEDZIE WYGWIZDANA ( NA TO
PRZYNAJMNIEJ ZASLUGUJA )
MIMO WSZYSTKO SADZE ZE TYM RAZEM SEDZIOWIE DOSTANA POLECENIE ZEBY SIE WYLUZOWAC
I NIEMCY DOSTANA ZIELONE SWIATLO NA WEJSCIE DO FINALU ALE W MECZU O 3 MIEJSCE
POJDA NA CALOSC I WYGRAJA. PRAKTYCZNIE W TEJ CHWILI JEST JASNE ZE ZDOBEDA 3
MIEJSCE. Z ICH POZIOMEM... O.K KWALIFIKOWALI SIE DO WYJSCIA Z GRUPY ALE NAPEWNO
NIE DO 1/4 .

IDEA MISTRZOSTW SWIATA ZOSTALA KOMPLETNIE ZAMORDOWANA

Obserwuj wątek
    • Gość: BEN Re: NIEMCY - WSZYSCY PRAWDZIWI POLACY SA Z WAMI !!!!! IP: *.proxy.aol.com 22.06.02, 17:24
      Gość portalu: HERTZ napisał(a):

> IDEA MISTRZOSTW SWIATA ZOSTALA KOMPLETNIE ZAMORDOWANA

Tak. w faszystofskim obozie przez SS.
      W dupe szwabow bic i patrzyc czy rowno puchnie !

• Gość: domi Re: NIEMCY - WSZYSCY PRAWDZIWI POLACY SA Z WAMI !!!!! IP: 5.2.1R1D* / 24.157.15.* 22.06.02, 18:32
        Gość portalu: BEN napisał(a):

> Gość portalu: HERTZ napisał(a):
        >
        > > IDEA MISTRZOSTW SWIATA ZOSTALA KOMPLETNIE ZAMORDOWANA
        >
        > Tak. w faszystofskim obozie przez SS.
        > W dupe szwabow bic i patrzyc czy rowno puchnie !
        >
        >Do twojej wypowiedzi mozna dodac:
        1. Bic Szwedow w dupe za zamacxh na Jasna Gore
        2. Bic Turkow w dupe za pana Wolodyjowskiego
        3. Bic Rzymian (czyt. Wlochow) w dupe za ligie i chrzescijan.
        Czlowieku czy ty sam nie zauwazasz jak smieszny jestes. DLa przypomnienia - wojna
        skonczyla sie w 1945 roku a teraz jest 2002

• Gość: gangers Re: NIEMCY - WSZYSCY PRAWDZIWI POLACY SA Z WAMI !!!!! IP: *.elsat.net.pl 22.06.02, 22:13
          Tak jest !!!!
      • Gość: A.Hitler Re: NIEMCY - WSZYSCY PRAWDZIWI POLACY SA Z WAMI !!!!! IP: *.chello.pl 22.06.02, 18:48
        Hihi. No wlasnie. Do Auschwitz-Parterkirchen ich wyslac!!!
      • Gość: mb Re: NIEMCY - WSZYSCY PRAWDZIWI POLACY SA Z WAMI !!!!! IP: *.chomiczowka.net.pl 22.06.02, 22:32
        nigdy w życiu nie będę kibicowała Niemcom - chociaż w tej sytuacji nie
        wiadomo, co gorsze
      • Gość: godfat32 Re: NIEMCY - WSZYSCY PRAWDZIWI POLACY SA Z WAMI !!!!! IP: *.infinity.net.pl / *.infinity.net.pl 23.06.02, 02:05
        przez takich prostaków jak ty jest jeszcze mowa o uprzedzeniach
        narodowościowych... szkoda mi ciebie.
      • Gość: Przemek Re: NIEMCY - WSZYSCY PRAWDZIWI POLACY SA Z WAMI !!!!! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.02, 00:29

Do czego to doszło!! W imię sprawiedliwo�ci muszę zaczšc kibicować
        wermachtowcom i ss-manom. Jestem strasznie wsciekly na Koreę za to ze dostala
        sie do polfinalu chociaz nie powinna. To co stalo sie w meczu z Hiszpania
        przepelnilo czare goryczy ktora byla napelniana od meczu z Wlochami. Juz w 1/8
        finalu powinni wygrac wlosi aczkolwiek wygrala Korea. Przykro mi ze to wszystko
        przez sedzow. Do tego jeszcze Fifa nie zgadza sie na ogladanie powtorek podczas
        meczuCos tu chyba niegra, nie? Apeluje do wszystkich prawdziwych fanow piłki
        nożnej - slijscie listy (e-mail) protestacyjne. Obojetnie czy do Fify czy do
        Pzpn. Musimy przeciez pokazac ze jestesmy zbulwersowani tym co sie dzieje na
        mundialu.
    • Gość: Jan Mlyn Re: NIEMCY - WSZYSCY PRAWDZIWI POLACY SA Z WAMI !!!!! IP: 5.1R* / *.net81-65-241.noos.fr 22.06.02, 17:28
      NIEDOCZEKANIE TWOJE ZEBYM JA NIEMCOM KIBICOWAL !!!! W JAKICHKOLWIEK
      okolicznosciach - NIGDY !!! Wole juz pilke nozna przestac ogladac, ja pol-Polak
      pol-Francuz, niz CHOC RAZ Germanii przyklasnac. Wspomnij pol-final 1974, pol-
      final przeciwko Francji w Sewilli w 1982 ; NIGDY, NIEMCY PO MOIM TRUPIE !!!!
      • Gość: ono Re: NIEMCY - WSZYSCY PRAWDZIWI POLACY SA Z WAMI !!!!! IP: *.proxy.aol.com 22.06.02, 17:31
        Gość portalu: Jan Mlyn napisał(a):

> NIGDY, NIEMCY PO MOIM TRUPIE !!!!

O cholera ! Znowu na wieniec trzeba sie zrzucac .
      • Gość: woj Re: NIEMCY - WSZYSCY PRAWDZIWI POLACY SA Z WAMI !!!!! IP: *.tele2.pl 22.06.02, 17:39
        stary
        ale w hiszpanii polska grala polfinal z wlochami i przegrala 2:0 a potem z
        francja o 3 m. i wygrala 3:2
        • Gość: Jan Mlyn Re: NIEMCY - WSZYSCY PRAWDZIWI POLACY SA Z WAMI !!!!! IP: 5.1R* / *.net81-65-241.noos.fr 22.06.02, 17:45
          WIEM, mowilem o pol-finale POLSKA-NIEMCY 1974
          i pol-finale FRANCJA-NIEMCY 1982 (bylem na stadionie w Sewilli)
    • Gość: VX Ah, ja ! IP: *.chem.uni.wroc.pl 22.06.02, 17:34
      Die Fahne hoch
      Die Reihen fest geschlossen...
      • Gość: Jan Mlyn Re: Ah, ja ! IP: 5.1R* / *.net81-65-241.noos.fr 22.06.02, 17:39
        SPADAJ inspektora Derricka ogladac !!
        • Gość: maciek Re: Ah, ja ! IP: *.dip.t-dialin.net 22.06.02, 17:59
          jestescie Europejczykami do jasnej kurwy, za Niemcami kibicujemy matolki!!!!!!
          • Gość: rybb Re: Ah, ja ! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.02, 18:08
            MASZ RACJE!!! JESTESMY EUROPEJCZYKAMI!!! MUSIMY BYC ZA EUROPA!!!! GO
            TURCJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIEMCY DO DOMU!!! NIEKOMPETENTNI
            OSZUSCI...
            • Gość: maciek Re: Ah, ja ! IP: *.dip.t-dialin.net 22.06.02, 18:15
              pojebalo cie rybb !!!!?????
              tez jestes brudasem jak turasy ?
              • Gość: rybb Re: Ah, ja ! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.02, 18:27
                Niemcom nie bede kibicowal. wogole mam ten polfinal gdzies. niech wygra kto
                chce. a jako ze rasista nie jestem i ze zasluzyli (jako jedyni) na polfinal
                kibicuje Turkom. i im gratuluje. dla mnie sa mistrzami. a reszte zespolow mam
                w .upie
                • Gość: maciek Re: Ah, ja ! IP: *.dip.t-dialin.net 22.06.02, 18:34
                  czy ty rybb masz 2 klasy skonczone ???
                • Gość: domi Re: Ah, ja ! IP: 5.2.1R1D* / 24.157.15.* 22.06.02, 18:35
                  Gość portalu: rybb napisał(a):

> Niemcom nie bede kibicowal. wogole mam ten polfinal gdzies. niech wygra kto
                  > chce. a jako ze rasista nie jestem i ze zasluzyli (jako jedyni) na polfinal
                  > kibicuje Turkom. i im gratuluje. dla mnie sa mistrzami. a reszte zespolow mam
                  > w .upie

Brawo rybb
                  dla mnie prawdziwym finalem byl mecz Turcja - Senegal tam byla walka sportowa,
                  tam byla radosc gry w pilke i fantazja. jestem za Turcja a tych wszystkich
                  idiotow rasistow mam tam gdzie i ty.
                  Pozdrawiam
                  • Gość: maciek Re: Ah, ja ! IP: *.dip.t-dialin.net 22.06.02, 18:46
                    Czy wy jestescie wszyscy popierdoleni, niech zgadne patrzycie co tydzien na
                    film "czterech pancerni"hehehe i jeszcze cos-daje glowe ze mieliscie
                    zajebistego nauczyciela z historii ktory mowil zabic niemca zabic niemca
                    zabic.....zabic hehehe dinozaury pora sie wytracic !!!!!!!!!!
                    • Gość: domi Re: Ah, ja ! IP: 5.2.1R1D* / 24.157.15.* 23.06.02, 05:49
                      pieknie Macku zebys ty jeszcze tylko czytac umial...
                  • Gość: Johny B. Re: Ah, ja jestem mistrzem! IP: *.chello.pl 22.06.02, 19:01
                    Jak to kurwa jest za Amerykanie, u ktorych w kraju nie wiedza co to soccer
                    doszli tak daleko? Ja wam powiem. Bo niczym sie nie przejmuja. Sedzia da mu
                    zolta kartke a on se pomyśli "ciag sie flecie po tapecie, mam w domu zlota
                    karte i sie nie chwale". Pusci sobie na boisku bączka, ponuci pod nosem i se
                    gra bez stresu. A te inne to takie zachłanne na te bramki. I nic z tego nie
                    maja, tylko wrzody na zoladku.
            • Gość: DD Re: Ah, ja ! IP: 5.3R* / *.ed.shawcable.net 22.06.02, 22:39
              Gość portalu: rybb napisał(a):

> MASZ RACJE!!! JESTESMY EUROPEJCZYKAMI!!! MUSIMY BYC ZA EUROPA!!!! GO
              > TURCJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIEMCY DO DOMU!!! NIEKOMPETENTNI
              >
              > OSZUSCI...

Od kiedy Turcy to Europa - Cymbale!!! Lepiej sprawdz zanim zaczniesz sie
              wymadrzac.
      • Gość: domi Re: Ah, ja ! IP: 5.2.1R1D* / 24.157.15.* 22.06.02, 18:20
        Gość portalu: VX napisał(a):

> Die Fahne hoch
        > Die Reihen fest geschlossen...

Czy ty kolego wiesz kto to byl Horst Wessel? Watpie wiec do szkolki i uczyc sie
        OK?
    • Gość: ACooper Re: NIEMCY - WSZYSCY PRAWDZIWI POLACY SA Z WAMI !!!!! IP: 62.89.106.* 22.06.02, 18:25
      no nie wiem czy za Niemcami, bo tez niewiele pokazuja, ale na pewno przeciw
      oszustom Koreanczykom...Nie ma Polski, nie ma Argentyny, chyba musze kibicowac
      Brazylii (ktorej nie lubie...)> A final: Niemcy (mam nadzieje):Brazylia
    • Gość: Edek Go go go Korea. IP: *.chello.pl 22.06.02, 18:54
      A myslicie ze Francja nie oszukiwala? Dziwne ze zdobyli puchar jako gospodarze.
      No to Korei tez sie nalezy. hihi. A poza tym to jak Korance wygraja to bedziemy
      mieli wytlumaczenie dlaczego z nimi przegralismy.
      • Gość: MM Re: Go go go Korea. IP: *.ny5030.east.verizon.net 22.06.02, 19:19
        jak znowu beda kanty na rzecz Korei, chcialbym widziec Niemcow schodzacych z
        boiska i zbojkotowanie MS
        • szymeks Re: Go go go Korea. 22.06.02, 22:36
          No cóż. Pierwszy raz w życiu będę kibicować helmutom... Niech Miro-złota główka-
          folksdojcza (żartowałem;) ) ich poprowadzi...

A Koreę wygwizdać na mistrzostwach w Germanii!! Na każdym meczu!

Pomyślałem, że jeszcze może być tak: finał: Turcja-Niemcy
          Mecz o 3 Kor - Bra, i ostatnia wielka żenada na koniec tych komicznych
          mistrzostw świata (np. Brazylijczycy kończą mecz w ósemkę...)
      • Gość: kibic Re: Go go go Korea. IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 22.06.02, 22:34
        Gość portalu: Edek napisał(a):

> A myslicie ze Francja nie oszukiwala? Dziwne ze zdobyli puchar jako gospodarze.

Wcale nie bylo to dziwne i nie bylo zadnego oszustwa. Wygrali zasluzenie i
        potwierdzili swoja wartosc w meczach towarzyskich i na ME 2000
    • Gość: MayNarD_ ANTY-NIEMCY? IP: *.lubin.dialog.net.pl 22.06.02, 22:29
      Przerazacie mnie. Normalnie nie wiem co napisac po przeczytaniu niektorych
      wypowiedzi. Niemiec wasz wrog? Bij Niemca? Niektorych moich znajomych uwazalem
      kiedys za inteligentnych, ale zmienilem zdanie. Dlazcego? Bo jak mowilem, ze to
      jest obciach, jak na skokach narciarskich gwizdza na Niemcow (kiedys na
      Schmitta, pozniej na Hannawalda), oni odpowiadali "a dobrze im tam". Czy wam
      sie w glowach nie poprzewracalo? CO ONI WAM ZOBILI ?????????!!!!!!!
      • Gość: DD Re: ANTY-NIEMCY? IP: 5.3R* / *.ed.shawcable.net 22.06.02, 22:47
        Tym cymbalom to nikt nie podchodzi, gdyby przeszlo USA to by na amerykanach
        psy wieszali, jakby przeszedl inny kraj...tez. Olac ich sa zalosni!
        • Gość: MayNarD_ Re: ANTY-NIEMCY? IP: *.lubin.dialog.net.pl 22.06.02, 22:52
          mnie rzuca po scianach jak slysze takie brednie. niektorzy ludzie chyba siedza
          dalej w komunistycznej Polsce, sluchajac antyniemieckiej propagandy. A moze
          teraz zaczniemy naskakiwac na AK? hmm... byl taki plakat z lat '50, cos z
          plugawym karłem reakcji
        • Gość: Renifer Re: ANTY-NIEMCY? IP: *.toya.net.pl 24.06.02, 00:04
          > Tym cymbalom to nikt nie podchodzi, gdyby przeszlo USA to by na amerykanach
          > psy wieszali, jakby przeszedl inny kraj...tez. Olac ich sa zalosni!

A wcale nie ja uwazam ze amerykanie powinni przejsc zamiast neimcow ktorych nie
          lubie bo dzieki nim mamy faszyzm :>> i wiekszosc wojen oni wywiazali poza tym
          oni stworzyli hannawalda (zart) ale tak na serio wiem ze my fcale lepsi nie
          jestesmy za granica naszego kraju ale jakos polakow nie widze wrzeszczacych i
          upitych za granica naszego tak czesto jak niemcow my przynajmniej zachowujemy
          sie podobnie u nas:)) a oni u siebei porzadek burdel robic mozna gdzie indziej
          przynajmniej takie jest moje zdanie
      • Gość: Renifer Re: ANTY-NIEMCY? IP: *.toya.net.pl 24.06.02, 00:01
        > Niektorych moich znajomych uwazalem
        > kiedys za inteligentnych, ale zmienilem zdanie. Dlazcego? Bo jak mowilem, ze to
        > jest obciach, jak na skokach narciarskich gwizdza na Niemcow (kiedys na
        > Schmitta, pozniej na Hannawalda), oni odpowiadali "a dobrze im tam". Czy wam
        > sie w glowach nie poprzewracalo? CO ONI WAM ZOBILI ?????????!!!!!!!

Powiem ci tak gwizdanie to jest normalne na imprezach sportowych jezeli sie
        dobrze eni zyczy zawodnikowi/druzynie zauwaz na przyklad w koszykowce kibice
        gwizdza druzynie przeciwnej w skokach natomiast gwizdza ludzie na tych ktorych
        nie lubia a ze hannawald to palant i nie potrafi sie przyznac do przegranej co
        mu chyba becker powiedzial to dlatego na niego gwizdali bardziej swoja droga
        podobno gwizdow tam na gorze na skoczni nie slychac poza tym te ich helmy sa
        wyciszone.

• Gość: kibic Re: NIEMCY - WSZYSCY PRAWDZIWI POLACY SA Z WAMI !!!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 23.06.02, 01:26
      Niemcy muszą wygrać!!!!!!!!!!
      • Gość: Belami Re: NIEMCY - WSZYSCY PRAWDZIWI POLACY SA Z WAMI !!!!! IP: *.bn.krakow.pl 23.06.02, 01:45
        Mam taką nadzieję że kaiser Franz ustawi sędziów i prezydent Koreii będzie
        musiał się zadowolić trzecim miejscem, Hiddinkomania potrwa jeszcze i będzie
        mógł synka wyciągnąć z pierdelka, bo naród w Koreii nie patrzy już na ręce
        władzy lecz na nogi piłkarzy i pomnik Wodza Narodu Latającego Holendra.
    • Gość: edgar Re: NIEMCY - WSZYSCY PRAWDZIWI POLACY SA Z WAMI !!!!! IP: 193.170.53.* 23.06.02, 02:49
      czy to wazne komu sie kibicuje i tak o wszystkim decyduja sedziowie...choc mam
      taka mala nadzieje, ze Niemcy nie dadza w wykolowac i jakos dokopia
      Koreii...badz co badz Niemyc sa mi o wiele blizsze niz Korea...toz to przeciez
      nasz sasiad
      • Gość: Lechita Re: NIEMCY - WSZYSCY PRAWDZIWI POLACY SA Z WAMI !!!!! IP: 211.168.222.* 23.06.02, 04:14
        Gość portalu: edgar napisał(a):

> czy to wazne komu sie kibicuje i tak o wszystkim decyduja sedziowie...choc mam
        > taka mala nadzieje, ze Niemcy nie dadza w wykolowac i jakos dokopia
        > Koreii...badz co badz Niemyc sa mi o wiele blizsze niz Korea...toz to przeciez
        > nasz sasiad

Fajny sasiad. Pare razy juz sie do naszego mieszkania wlamal, zdemolowal
        wszystko, wywiozl prawie wszystko, spalil reszte a nas paru wymordowal.
        FAAAAAAAJNY sasiad.

• Gość: domi Re: NIEMCY - WSZYSCY PRAWDZIWI POLACY SA Z WAMI !!!!! IP: 5.2.1R1D* / 24.157.15.* 23.06.02, 05:55
          powtorze sie ale czasem trzeba:
          1> Bij Szweda za Jasna Gore
          2 Bij Turka za pana Wolodyjowskiego
          3. Bij Rzymianina (czyt Wlocha) za Ligie i chrzescijan
          4. dodac co komu slina na jezyk przyniesie
          Ludzie jest 2002 rok
          • Gość: rychonyc Re: NIEMCY - WSZYSCY PRAWDZIWI POLACY SA Z WAMI !!!!! IP: *.nyc.rr.com 23.06.02, 06:08
            Ja sie ludziom nie dziwie ze Niemcom kibicowac nie chca. I ze wzgledow
            historycznych i sportowych Niemcy u niejednego Polaka maja przesrane. Pozatym
            traktuja nas jak jakis azjatycki motloch i maja za zlodzieji. Ci ktory chca im
            kibicowac jako Europejczycy niech pamietaja ze szwaby za takowych nas nie
            maja. Dla nich Europa konczy sie na Odrze. Koreancom kibicowac tez nie bede,
            chociaz wydaje mi sie ze z Wlochami faktycznie wygrali (strzelili dwie bramki
            przynajmniej). Po tym dzisiejszym zlodziejstwie to mam Mundialu dosyc.
            Wszystko mi jedno bo Niemcy i tak zaprezentuja antyfutbol a sedzia pokaze im ze
            dwie czerwone zeby Koreance mogli wygrac. W finale Brazylia rozpieprzy
            Koreancow, no i skonczyl sie dla mnie Mundial dzisiaj.
            Pozdr.
          • Gość: mindiota Re: NIEMCY - WSZYSCY PRAWDZIWI POLACY SA Z WAMI !!!!! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 23.06.02, 20:31
            Gość portalu: domi napisał(a):

> powtorze sie ale czasem trzeba:
            > 1> Bij Szweda za Jasna Gore
            > 2 Bij Turka za pana Wolodyjowskiego
            > 3. Bij Rzymianina (czyt Wlocha) za Ligie i chrzescijan
            > 4. dodac co komu slina na jezyk przyniesie
            > Ludzie jest 2002 rok
            Domi - ja wiem ty kosmopolita. Może nawet polak w Szwabii. Bądź pewien, że
            przeciętny Niemiec Polakiem pogardza i twoje gadki niczego nie zmienią. Jeżeli
            nie jestes "szwabem" z polskim rodowodem to nie wiem dlaczego takie rzeczy
            mówisz! Rok 2002 jakie to piękne! Spotkałem podczas paru delegacji służbowych
            paru Polaków pracujacych w Niemczech i każdy z nich skarżył się na niemieckie
            traktowanie Polaka-pracownika. Wiec nie bądź takim teoretykiem i nie mieszaj w
            głowie. To nie znaczy że mamy być szowinistami, ale Niemcom też nie musimy
            kibicowac przeciwko Korei.

• Gość: Renifer Re: NIEMCY - WSZYSCY PRAWDZIWI POLACY SA Z WAMI !!!!! IP: *.toya.net.pl 24.06.02, 00:10
        > czy to wazne komu sie kibicuje i tak o wszystkim decyduja sedziowie...choc mam
        > taka mala nadzieje, ze Niemcy nie dadza w wykolowac i jakos dokopia
        > Koreii...badz co badz Niemyc sa mi o wiele blizsze niz Korea...toz to przeciez
        > nasz sasiad

a mi blizsza jest korea bo mam kilkoro znajomych co to z korei sa:>>> a niemcow
        nie znam zadnych dlatego wieksza wiez emocjonalna mnie laczy z korea i uwazam z
        tego powodu ze korea powinna pokazac na co ja stac bez pomocy sedziego bo oni
        potrafi grac dobrze a niemcow jak juz napisalem wczesniej nie lubie jak ktos
        chce to niech czyta wczesniejszy moj post:>>

• Gość: elibre Re: NIEMCY - WSZYSCY PRAWDZIWI POLACY SA Z WAMI !!!!! IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.06.02, 23:24
      RETY!!! JA TEZ BEDE MUSIAL BYC ZA NIEMCAMI :(((( PRZECIEZ ICH NIE LUBIE :((((((
      ALE JAK BOJKOT TO BOJKOT !!!!!!!!!
    • Gość: Renifer Re: NIEMCY - WSZYSCY PRAWDZIWI POLACY SA Z WAMI !!!!! IP: *.toya.net.pl 23.06.02, 23:51
      > DO CZEGO TO DOSZLO - JA NIE MAM INNEGO WYJSCIA , TYLKO W IMIE SPRAWIEDLIWOSCI
      > I CZYSTOSCI SPORTU MUSZE KIBICOWAC TERAZ NIEMCOM
      (ciach)
      > MYSLE ZE KOREA JEST W TEJ CHWILI NAJBARDZIEJ ZNIENAWIDZONA DRUZYNA SWIATA
      > JEZELI ZAKWALIFIKUJE SIE DO MS 2006 NA KAZDYM MECZU BEDZIE WYGWIZDANA ( NA TO
      > PRZYNAJMNIEJ ZASLUGUJA )
      (ciach)
      > IDEA MISTRZOSTW SWIATA ZOSTALA KOMPLETNIE ZAMORDOWANA
      >

W takim razie niemcy zasluguja na to samo i brazylijczycy tez bo wszystkie te
      druzyny wygrywaly mecze dzieki sedziom (zwlaszcza niemcy ze stanami) wiec mie
      tutaj niech nikt nie pierdoli ze oni wygrali czysto a moze to brmakarz wybronil
      pilke reka zza linii bramkowej?

• Gość: radkol Re: NIEMCY - WSZYSCY PRAWDZIWI POLACY SA Z WAMI !!!!! IP: *.teleton.pl 24.06.02, 00:48
      Jeżeli dziś rzeczywiście jestem sercem za tak grającą drużyną Niemiec to
      znaczy, że w tym burdelu należy zgasić światło już teraz a rozgrywanie
      półfinałów nie ma sensu. Ja przynajmniej nie zamierzam do tego tej farsy
      przykładać ręki i pozwolę sobie na swój skromny jak najbardziej prywatny bojkot
      tego co jeszcze zostało z tzw. Mistrzostw Świata.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka