Gość: ja IP: *.man.bydgoszcz.pl 13.06.05, 23:49 A szkoda... ---- Kanapa Strikes Back Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mowlik Patałach Mowlik naucz się najpierw grać patałachu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 23:51 Mowlik naucz się najpierw grać patałachu, a później myśl o forsie. Jak się nie nie podoba to won z Lecha. Ciekawe kto będzię taką niedorajdę chciał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wróg kitu A skąd piłkarze mają wiedzieć? Bo Lipa tak mówi?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 14:24 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krach I Bardzo Dobrze !! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.06.05, 00:01 "Nie podoba mi się więc takie stanowisko" - a mnie sie nie podoba taki pracodawca co niewyplaca pensji i nie wywiazuje sie z umow ! Pilkarze tez maja ludzi na utrzymaniu, wykonuja robote i nalezy sie placic, nie stac Cie na kogos to go zwolnij ale nie wykorzystuj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Re: Strajk w Lechu Poznań? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 00:35 Czas najwyższy!dobrze że piłkarze mają odwagę aby zaprotestować... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek Czyżby wreszcie przyszła pora na pozamiatanie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 03:19 i pożegnanie chłopaków z Zarządu? Tylko kto ma to zrobić - oto jest pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ivulspirit to niech nie jadą, ich problem IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.05, 05:21 mogą sobie nie jechać... i tak nie mam zamiaru oglądać jak polski zespół znowu przegrywa lub zwycięsko remisuje z jakimś amatorskim zespołem z Azji. Biorąc pod uwagę to że z pucharów jednak można trochę kasy dostać i wypromować piłkarzy takie posunięcie jest po prostu głupie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ben Kopacze do roboty - rowy kopać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.05, 08:10 Jak nie chcą grać to wypiepszyć ich wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ken Re: Kopacze do roboty - rowy kopać IP: *.rzeczpospolita.pl 14.06.05, 08:59 Jak nie chca placic to niech prezesi sami graja. Odpowiedz Link Zgłoś
jaok KTO im dal licencje? 14.06.05, 09:46 W takim wypadku w jaki sposob Lech dostal przedluzenie licencji na I lige kilkanascie dni temu? Powinni zostac zdegradowani do II ligii. Cos tu smierdzi...Znowu ukladziki poznaniakow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Listkiewicz won Re: KTO im dal licencje? IP: *.aster.pl 14.06.05, 11:32 bardzo przytomna uwaga. gdyby te przepisy byly przestrzegane to bylby porzadek - najwyzej 4 zespoly w lidze, wiec calosc moznaby po prostu rozwiazac i swiety spokoj zapewniony: zadnych burd na trybunach, zadnej korupcji wsrod sedziow i dzialaczy, koryto by sie urwalo... pieknie by bylo, ale za duzo ludzi jest umoczonych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Król Listkiewicz I Re: KTO im dal licencje? IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.05, 16:48 Gość portalu: Listkiewicz won Nie ma takiej opcji... to ja jestem piłką polską, to ja jestem związkiem, to ja jestem sedzią ostatecznym, to do mnie należy ostatni głos. Nie odejdę bo dlaczego miałbym sam siebie wyrzucać i rezygnować z płacenia samemu sobie olbrzymich premiii za niewątpliwe własne sukcesy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sprawiedliwy Re: Strajk w Lechu Poznań? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 09:58 Jakie premie???Za co??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: Strajk w Lechu Poznań? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.05, 11:33 Po h... PZPN wystawia takie drużyny w Pucharach, mogła by grać Cracovia i lepiej by to wyszło polskiej piłce !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBIC Re: Strajk w Lechu Poznań? IP: *.law.univ.szczecin.pl 14.06.05, 11:40 Lech zawsze maił przeboje i zawsze wychodził na swoje, oby tak i tym razem!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam "(...)ugodziłby w międzynarodowy wizerunek klubu" IP: *.chello.pl 14.06.05, 12:39 to zart? Chyba, ze temu panu chodzilo o wizerunek w Czeczenii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolejorz Re: Strajk w Lechu Poznań? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.05, 13:19 "Nie potrafimy dotrzymywać terminów wypłat, bo nie wystarcza nam środków - przyznaje Michał Lipczyński." Szczyt bezczelności!!!! Jak nie wystarcza środków to trzeba ogłosić upadłość i wycofać klub z rozgrywek "Nie podoba mi się więc takie stanowisko, taki protest piłkarzy, bo to zakrawa na szantaż". A piłkarzom nie podoba się niedotrzymywanie umów. To się nie nazywa szantaż tylko egzekwowanie postanowień umowy. Jak się coś podpisuje a potem nie realizuje to jest oszustwo - to jest karalne i dobrze by było, żeby ktoś wreszcie wyciągnął konsekwencje prawne wobec zarządu, który nie respektuje podpisanych przez siebie umów! "I to taki, który ugodziłby w międzynarodowy wizerunek klubu." Ha,ha,ha,ha no to było dobre! Lech skompromitował się totalnie na arenie międzynarodwej odpadając z rywalizacji z Terekiem Grozny (ha,ha,ha) przez co stał się pośmiewiskiem piłkarskiej Europy! Naprawdę trudno znaleźć coś, co jeszcze bardziej ugodziłoby w ten "wizerunek", ha,ha,ha. Może przegrana z drużyną trampkarzy Wysp Owczych, w której w polu karnym (jako obrońcy) pasłyby się autentyczne owce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poznaniak To nie jest żaden szantaż! IP: *.epsa.pl 14.06.05, 14:06 "To byłby zwykły szantaż" To nie jest szantaż, tylko dochodzenie swoich praw! Może "zarząd" Lecha w końcu to zrozumie!. Jeśli pracodawca nie wypłaca pracownikowi pensji, to łamie prawo i może zostać pozwany do sądu! Nie ma znaczenia, czy zawodnicy grają słabo. Zarząd zawarł z nimi umowy, z których teraz się nie wywiązuje. To czy zarobki piłkarzy są stosowne, czy też nie, to już zupełnie inna sprawa. Zarobki naszych miernych piłkarzy są skandalicznie wysokie, ale jeśli już ktoś zawarł z nimi takie umowy, to powinien się z nich teraz wywiązywać. Nic dziwnego, że sponsorzy nie garną się do łożenia na klub, skoro jego zarząd nie respektuje podpisanych przez siebie umów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: , Re: Strajk w Lechu Poznań? IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.05, 16:10 Jakto nie dostali kasy ???? Przecież po reformie balcerkowicza kasa w Polsce przelewa się!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gol Re: Strajk w Lechu Poznań? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 20:07 Pytanko a zarząd klubu sobie wypłacił-jak wypłacił niech odda zawodnikom a oni poczekają-bo zarząd ma czas.zarząd nic lepiej nie wyszedł w tych rozgrywkach skoro brak forsy, to co oni robili zamiast pozyskiwać sponsorów- się ślizgali i udawali-czy to nieudacznicy bo na to wygląda.... Odpowiedz Link Zgłoś