Dodaj do ulubionych

Szczęsny o Wiśle, bramkarzach i sędziach

IP: *.net.perfekt.pl 23.07.05, 00:20
Mądry facet, przyjemnie się czyta.
Obserwuj wątek
    • Gość: wi$l@k zapomniał powiedzieć, że mistrem będzie WISŁA IP: *.dip0.t-ipconnect.de 23.07.05, 00:25
      tak jak już od trzech lat
      • Gość: legia king Re: zapomniał powiedzieć, że mistrem będzie WISŁA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 01:51
        chyba w cymbergaja. dziady do trampkarzy niech się cofna.
        • Gość: kralik Re: zapomniał powiedzieć, że mistrem będzie WISŁA IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 23.07.05, 12:49
          Gość portalu: legia king napisał(a):

> chyba w cymbergaja. dziady do trampkarzy niech się cofna.

Nie mow tak, bo wsztyd dla Legii bedie jak przewala z trampkarzami...
    • Gość: ruzam Re: Szczęsny o Wiśle, bramkarzach i sędziach IP: *.NET / *.stella.net.pl 23.07.05, 00:37
      Przypominam sobie jak Pan Maciej udzielał się społecznie w Stalowej Woli. Pan
      chyba też.
    • Gość: mądry Mądrala IP: *.chello.pl 23.07.05, 00:46
      To jest mądry facet?! Co najwyżej efektowny. A ile on skończył szkół? sześć
      klas podstawówki? no tak, to pewnie na mędrkowanie o piłce starczy.
      • Gość: sneer Re: Mądrala IP: *.kom / *.kom-net.pl 23.07.05, 01:02
        Jak na poziom wypowiedzi przeciętnego polskiego piłkarza pan Maciej jest alfą i
        gametą ( hehe). Wypowiedzi w stylu : podbiegłem, kopłem i goool są na porządku
        dziennym wiec jak mawiają: w krainie ślepców, jednooki jest królem. A Maciek
        wydaje sie mieć przynajmniej jedno sprawne oko.
      • Gość: Andy Re: Mądrala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 10:58
        Dla Twojego dobra radzę: im wcześniej zrozumiesz, że wykształcenie nie jest
        gwarancją klasy, tym lepiej dla Ciebie.
      • Gość: KOPACZ to się nazywa "wybiórcza" wypowiedź ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.05, 12:50
        pytanie było, czy liga stanie się uczciwsza, a pan Szczęsny tylko o sędziach,
        ciekawe?! bo piłkarze to nie robią przekrętów ;) nie chciał się ośmieszyć, albo
        bezczelnie kłamać, więc po prostu ominął niewygodny temat! też mi pożal się
        Boże autorytet moralny... masakra!
    • Gość: Nieszczesnik Glupa Szczęsny, woli Legie od Wisly. IP: *.150.popsite.net 23.07.05, 04:20
    • Gość: ktob Re: Szczęsny o Wiśle, bramkarzach i sędziach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 06:59
      Szkoda tylko że pan Szczęśny nie pamięta czasów jak sam stał w bramce
      i "korzystał" z pomocy sędziów. Kaseta z meczu Ruch Radzdionków -Polonia W. do
      wglądu w klubie.Piłka metr za linią a ani bramkarz ani sędzie tego nie widzieli.
    • Gość: alter facet ma równo pod sufitem a tylko po podstawówce. IP: *.klon.com.pl / *.crowley.pl 23.07.05, 07:26
      uczta się dzieciaki u nieuczonych i wywalajta ze stołków uczonych na uczelniach
      partyjnych ubekuf....
      • Gość: rusek Re: facet ma równo pod sufitem a tylko po podstaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 09:46
        chyba ma nierówno pod sufitem. Tyle głupot co on w życiu naopowiadał to nawet
        szpakowski sie przy nim kryje.
    • Gość: behemot A gdzie ulubieniec? IP: *.promax.media.pl 23.07.05, 07:57
      A gdzie nasz ulubiony kretynek "wiadomość usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu"?
      • Gość: xxxca Re: A gdzie ulubieniec? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.05, 09:07
        Mówisz o wielbicielu Wisły ? Mamusia wyłączyła mu o - 00.20 komputer.
    • Gość: q Re: Szczęsny o Wiśle, bramkarzach i sędziach IP: *.pl / *.smsnet.pl 23.07.05, 13:16
      uwielbiam macieja szczesnego
      szczesny na prezesa pzpn
      • 2aigel SZCZĘSNY ZA LISTKIEWICZA!!! 23.07.05, 14:42
        popieram ten pomysł!
    • szopspacz Pan Maciej .... 23.07.05, 14:42
      ...uwielbiam tego faceta.
      Co więcej zgadzam się z tym co mówi. Jakem sympatyk Wisły, tak mam nieodparte
      wrażenie, że zaczyna się era wielkiej Legii co poniekąd...cieszy mnie. Zupełnie
      nierozumiem po kiego czorta Wisła przez kilka lat skupywała teoretycznie
      najlepszych młodzików, kiedy w końcu okazało się, że kiedy są potrzebni nie
      nadawali się do niczego. Tymczasem Legia nie tyle kupiła "dzieciaków", żeby
      zabrać je konkurencji co naprawdę zamierza nimi grać. Nie mam wątpliwości, że
      warszawiacy zbiorą raz, drugi i trzeci konkretne lanie od zespołów w których
      grają emeryci. Ale za parę-parenaście meczów w pocie czoła, bólu i walce
      powstanie zespół, któremu mimo lokalnych animozji będzie kibicować 90% kibiców w
      Polsce... coś jak Wiśle gdy grała z Realem, z tą różnicą, że nie trzeba będzie
      się pocieszać "piękną porażką".
      Ja wiem, że ktoś zarzuci mi, "d. jesteś a nie kibic Wisły" ale jest mi to
      obojętne. Mnie już dawno przestała bawić Wisełka na zasadzie podwórkowego
      osiłka, który boi sie ruszyć dalej niż poza "swoje" tereny. Życzę sobie 4-5
      naprawdę solidnych zespołów, powiedzmy Wisły, Legii, Groclinu... nie wiem
      Cracowi, Górnika ? tak żeby stanowiły poważne wyzwanie dla siebie, by kwestia
      mistrzostwa nie rozstrzygała się na początku sezonu.
      Dlatego póki co, życzę Legii powodzenia i wytrwałości w eksperymencie którego
      się podjęła i by wkrótce stał się on normą a nie ekstrawagancją. W młodziezy
      siła !!!
      • Gość: kbkaK Re: Pan Maciej .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 15:07
        Przyjmij wirtualną rękę od kibica Legii...
      • Gość: krs Re: Pan Maciej .... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.05, 16:16
        To właśnie Ty jesteś prawdziwym KIBICEM
      • Gość: pfk Re: Pan Maciej .... IP: *.centertel.pl 23.07.05, 17:26
        Brawo SzopieSpaczu;)
        nie kibicuje ani Wisle, ani Legii (no moze poza meczami w stylu Wisla-Real:),
        ale podoba mi sie Twoj post. Zgadzam sie i popieram!

forza Juve! Campioni d'Italia 2005!
      • Gość: mAr Re: Pan Maciej .... IP: 84.98.252.* 23.07.05, 18:14
        kurcze ja naprawde sie z Toba zgadzam, napisales to tak jak ja to sobie
        wyobrazam dokladnie, tylko ze zawsze brakowalo mi slow by to tak przedstawic.
        brawo po stokroc. moge sie nawet podpisac zée najbardziej obchodza mnie losy
        wisly by nie bylo nieporozumien.
    • Gość: trener młodzieży Re: Szczęsny o Wiśle, bramkarzach i sędziach IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 23.07.05, 17:22
      Maciej Szczęsny -mądry człowiek,bardzo dobry bramkarz.Szkoda że tak mało jest
      takich ludzi w polskiej piłce.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka