Gość: Czesław M. IP: *.net.perfekt.pl 23.07.05, 00:20 Mądry facet, przyjemnie się czyta. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wi$l@k zapomniał powiedzieć, że mistrem będzie WISŁA IP: *.dip0.t-ipconnect.de 23.07.05, 00:25 tak jak już od trzech lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: legia king Re: zapomniał powiedzieć, że mistrem będzie WISŁA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 01:51 chyba w cymbergaja. dziady do trampkarzy niech się cofna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kralik Re: zapomniał powiedzieć, że mistrem będzie WISŁA IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 23.07.05, 12:49 Gość portalu: legia king napisał(a): > chyba w cymbergaja. dziady do trampkarzy niech się cofna. Nie mow tak, bo wsztyd dla Legii bedie jak przewala z trampkarzami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruzam Re: Szczęsny o Wiśle, bramkarzach i sędziach IP: *.NET / *.stella.net.pl 23.07.05, 00:37 Przypominam sobie jak Pan Maciej udzielał się społecznie w Stalowej Woli. Pan chyba też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mądry Mądrala IP: *.chello.pl 23.07.05, 00:46 To jest mądry facet?! Co najwyżej efektowny. A ile on skończył szkół? sześć klas podstawówki? no tak, to pewnie na mędrkowanie o piłce starczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sneer Re: Mądrala IP: *.kom / *.kom-net.pl 23.07.05, 01:02 Jak na poziom wypowiedzi przeciętnego polskiego piłkarza pan Maciej jest alfą i gametą ( hehe). Wypowiedzi w stylu : podbiegłem, kopłem i goool są na porządku dziennym wiec jak mawiają: w krainie ślepców, jednooki jest królem. A Maciek wydaje sie mieć przynajmniej jedno sprawne oko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Mądrala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 10:58 Dla Twojego dobra radzę: im wcześniej zrozumiesz, że wykształcenie nie jest gwarancją klasy, tym lepiej dla Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOPACZ to się nazywa "wybiórcza" wypowiedź ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.05, 12:50 pytanie było, czy liga stanie się uczciwsza, a pan Szczęsny tylko o sędziach, ciekawe?! bo piłkarze to nie robią przekrętów ;) nie chciał się ośmieszyć, albo bezczelnie kłamać, więc po prostu ominął niewygodny temat! też mi pożal się Boże autorytet moralny... masakra! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nieszczesnik Glupa Szczęsny, woli Legie od Wisly. IP: *.150.popsite.net 23.07.05, 04:20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktob Re: Szczęsny o Wiśle, bramkarzach i sędziach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 06:59 Szkoda tylko że pan Szczęśny nie pamięta czasów jak sam stał w bramce i "korzystał" z pomocy sędziów. Kaseta z meczu Ruch Radzdionków -Polonia W. do wglądu w klubie.Piłka metr za linią a ani bramkarz ani sędzie tego nie widzieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alter facet ma równo pod sufitem a tylko po podstawówce. IP: *.klon.com.pl / *.crowley.pl 23.07.05, 07:26 uczta się dzieciaki u nieuczonych i wywalajta ze stołków uczonych na uczelniach partyjnych ubekuf.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rusek Re: facet ma równo pod sufitem a tylko po podstaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 09:46 chyba ma nierówno pod sufitem. Tyle głupot co on w życiu naopowiadał to nawet szpakowski sie przy nim kryje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: behemot A gdzie ulubieniec? IP: *.promax.media.pl 23.07.05, 07:57 A gdzie nasz ulubiony kretynek "wiadomość usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxca Re: A gdzie ulubieniec? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.05, 09:07 Mówisz o wielbicielu Wisły ? Mamusia wyłączyła mu o - 00.20 komputer. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: Szczęsny o Wiśle, bramkarzach i sędziach IP: *.pl / *.smsnet.pl 23.07.05, 13:16 uwielbiam macieja szczesnego szczesny na prezesa pzpn Odpowiedz Link Zgłoś
szopspacz Pan Maciej .... 23.07.05, 14:42 ...uwielbiam tego faceta. Co więcej zgadzam się z tym co mówi. Jakem sympatyk Wisły, tak mam nieodparte wrażenie, że zaczyna się era wielkiej Legii co poniekąd...cieszy mnie. Zupełnie nierozumiem po kiego czorta Wisła przez kilka lat skupywała teoretycznie najlepszych młodzików, kiedy w końcu okazało się, że kiedy są potrzebni nie nadawali się do niczego. Tymczasem Legia nie tyle kupiła "dzieciaków", żeby zabrać je konkurencji co naprawdę zamierza nimi grać. Nie mam wątpliwości, że warszawiacy zbiorą raz, drugi i trzeci konkretne lanie od zespołów w których grają emeryci. Ale za parę-parenaście meczów w pocie czoła, bólu i walce powstanie zespół, któremu mimo lokalnych animozji będzie kibicować 90% kibiców w Polsce... coś jak Wiśle gdy grała z Realem, z tą różnicą, że nie trzeba będzie się pocieszać "piękną porażką". Ja wiem, że ktoś zarzuci mi, "d. jesteś a nie kibic Wisły" ale jest mi to obojętne. Mnie już dawno przestała bawić Wisełka na zasadzie podwórkowego osiłka, który boi sie ruszyć dalej niż poza "swoje" tereny. Życzę sobie 4-5 naprawdę solidnych zespołów, powiedzmy Wisły, Legii, Groclinu... nie wiem Cracowi, Górnika ? tak żeby stanowiły poważne wyzwanie dla siebie, by kwestia mistrzostwa nie rozstrzygała się na początku sezonu. Dlatego póki co, życzę Legii powodzenia i wytrwałości w eksperymencie którego się podjęła i by wkrótce stał się on normą a nie ekstrawagancją. W młodziezy siła !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kbkaK Re: Pan Maciej .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 15:07 Przyjmij wirtualną rękę od kibica Legii... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krs Re: Pan Maciej .... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.05, 16:16 To właśnie Ty jesteś prawdziwym KIBICEM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pfk Re: Pan Maciej .... IP: *.centertel.pl 23.07.05, 17:26 Brawo SzopieSpaczu;) nie kibicuje ani Wisle, ani Legii (no moze poza meczami w stylu Wisla-Real:), ale podoba mi sie Twoj post. Zgadzam sie i popieram! forza Juve! Campioni d'Italia 2005! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mAr Re: Pan Maciej .... IP: 84.98.252.* 23.07.05, 18:14 kurcze ja naprawde sie z Toba zgadzam, napisales to tak jak ja to sobie wyobrazam dokladnie, tylko ze zawsze brakowalo mi slow by to tak przedstawic. brawo po stokroc. moge sie nawet podpisac zée najbardziej obchodza mnie losy wisly by nie bylo nieporozumien. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trener młodzieży Re: Szczęsny o Wiśle, bramkarzach i sędziach IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 23.07.05, 17:22 Maciej Szczęsny -mądry człowiek,bardzo dobry bramkarz.Szkoda że tak mało jest takich ludzi w polskiej piłce. Odpowiedz Link Zgłoś